Beyonce a renunțat la buclele blonde. Imaginile cu noul look au stârnit controverse: „Am crezut că e Kim Kardashian”

.

Beyonce a renunțat la buclele blonde cu care și-a obișnuit fanii. Celebra artistă, în vârstă de 42 de ani, a apărut la premiera filmului despre turneul ei „Renaissance” de la Samuel Goldwyn Theater, cu părul blond platinat. Apariția divei a stârnit controverse în mediul online, mai ales că aceasta avea până și culoarea pielii mult mai albă.

Beyonce a uimit când a apărut pe covorul roșu cu părul blond platinat și drept, artista renunțând pentru scurt timp la imaginea cu care își obișnuise admiratorii. Cântăreața a arătat superb într-o rochie argintie marca Versace, pe care a combinat-o cu mănuși argintii de opera și sandale cu toc argintiu.

Beyonce, cu părul blond platinat și pielea albă, pe covorul roșu

La eveniment, Beyonce a dezvăluit părul ei blond platinat pe care l-a purtat lăsat liber pe spate.

Prima care a postat imaginile cu noul look al artistei a fost Donatella Versace, cea care a creat superba rochie argintie pentru eveniment.

„Beyonce, ești ca o viziune în Versace. Ești unică. Numărul unul, cea mai tare”, a scris creatoarea de modă în mediul online.

Filmul, intitulat „Renaissance: A Film by Beyoncé”, a fost anunțat pentru prima dată în luna octombrie și este programat să aibă premiera în cinematografe pe 1 decembrie.

„Este vorba despre intenția lui Beyoncé, munca grea, implicarea în fiecare aspect al producției, mintea ei creativă și scopul de a-și crea moștenirea”, se arată în synopsisul filmului.

Citește și: Beyonce a purtat două ținute create de un român din Bacău în cadrul turneului mondial Renaissance. Cine e Cosmin Diaconu / Video

Citește și: Foto / Cum arată vila de 200 milioane de dolari în care locuiesc Jay-Z și Beyoncé

Citește și: Andreea Marin s-a filmat la sala de fitness. Cum arată după ce a dat jos 15 kilograme: „Ce-a fost mai greu a trecut!”

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a făcut „cat eyes” chirurgical. S-a filmat când medicul i-a cusut pleoapele și a postat totul pe Instagram / Foto

Fotografiile cu Beyonce au stârnit controverse

Imaginile de la eveniment au stârnit o mulțime de controverse în mediul online. Nu părul artistei a fost cel care a atras atenția internauților, cât culoarea pielii acesteia. În fotografii, pielea lui Beyonce este mult mai albă, astfel că mulți s-au gândit că pozele au fost prelucrate.

„De ce este Beyonce atât de albă? Nu am recunoscut-o din prima”, a scris o persoană.

„Cine a photoshopat-o pe Beyonce să pară o femeie albă?”, a reacționat altcineva.

Mai mult, artista a fost confundată cu Kim Kardashian care și ea a avut, la un moment dat, părul blond platinat.

„De ce ați editat imaginile atât de mult”

„Am crezut că e Kim Kardashian în imagini”, „Beyonce și Kim Kardashian zici că sunt gemene”, „Dacă Kim încearcă să pară că e neagră, Beyonce e fix invers”, sunt câteva din comentariile internauților.

Alții au fost revoltați de felul în care arată Beyonce în imagini.

„Parcă i-au editat culoarea pielii”, „Nu ar fi fost viziunea Versace dacă nu ar fi editat-o atât de mult, dacă nu ar fi făcut-o atât de albă?”, „De ce ați editat imaginile atât de mult încât să semene cu o femeie albă?”, au reacționat fanii artistei la postarea Donatellei Versace.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum a arătat Beyonce la premiera fimului său

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton