Betty Salam, planuri de nuntă cu Cătălin Vişănescu, chiar dacă s-au separat: „Sunt foarte complicată ca femeie”

.

Betty Salam a intrat recent în atenţia publicului din cauza separării de soţul ei, Cătălin Vişănescu. La scurt timp, după ce a declarat că motivul despărţirii nu a fost cauzat de vreun alt bărbat, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public, concurenta de la „Asia Express”, a mai oferit câteva declaraţii despre cum decurge în prezent relaţia dintre ea şi partenerul de viaţă, menţionând şi că există planuri de nuntă, în ciuda separării.

Betty Salam are planuri de nuntă cu Cătălin Vişănescu, deși s-au separat

Betty Salam a dorit să dezmintă zvonurile conform cărora ar avea o nouă relație, afirmând că este dedicată exclusiv soțului ei, Cătălin Vişănescu, și copilului lor, Matthias. În ciuda separării lor, Betty și cel cu care a participat la „Asia Express” mențin o legătură strânsă și continuă să comunice zilnic. Fiica lui Florin Salam a explicat că pauza pe care au luat-o a fost o decizie comună, menită să le permită să se regăsească pe ei înșiși și să reevalueze relația lor.

Citeşte şi: Cum arată casa în care locuiesc Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu. Concurenții Asia Express dețin o vilă cu două etaje

Citeşte şi: Concurenții Asia Express 2024 au pornit spre Drumul Zeilor. Imagini de la plecarea din aeroport și mesajele transmise de vedete

„Vreau să se înceteze cu subiectul cu alt bărbat în viața mea. Eu sunt foarte complicată ca femeie. Și ca să îmi găsesc eu un bărbat, așa, peste noapte, e mult. Trebuie să stau mult și bine, pentru că nu cred că găsesc un bărbat cu care să mă înțeleg, în afară de Cătălin. (…) Noi încă ținem legătura aproape zi de zi. Nu cred că avem timp să ne înșelăm, pentru că ne stă gândul mie la el și lui la mine” , a spus Betty Salam, în exclusivitate pentru spynews.ro.

Totodată, Betty Salam a explicat că legătura profundă și înțelegerea reciprocă pe care le are cu Cătălin sunt greu de replicat, evidențiind că, deși au luat decizia de a se separa temporar, aceasta nu a fost rezultatul unor certuri, ci al unei consultări mature și responsabile cu familiile lor.

„Cătălin s-a consultat cu părinții lui, chiar dacă el este mult mai mare decât mine. Eu cu familia mea, am luat decizia asta fără certuri. Dacă nu ne mai iubeam, spuneam pur și simplu. Nu mai stăteam atâția ani împreună. N-ai cum să stai o persoană dacă tu nu o mai iubești, doar de dragul copilului,” a adăugat Betty Salam.

Într-o mișcare surprinzătoare și aparent contradictorie, Betty Salam și Cătălin Vișănescu și-au exprimat dorința de a se căsători, în ciuda faptului că în prezent sunt separați. Artista a mărturisit că legătura lor este prea profundă ca să fie deterioarată, iar pauza existentă crede că le va permite să se regăsească și să își întărească relația.

Mai mult decât atât, cântăreaţa a subliniat că, deși se află într-o perioadă de distanțare, amândoi păstrează afecțiunea și sentimentele care i-au unit de-a lungul celor zece ani de relație. Comunicarea constantă și angajamentul față de fiul lor, Matthias, rămân prioritare, iar dacă această perioadă de reflecție și redescoperire va avea rezultatele dorite, nunta va fi un pas natural și dorit de amândoi.

„Noi încă ținem legătura (n.r. cu Cătălin Vișănescu), aproape zi de zi. Nu cred că avem timp (n.r. să ne înșelăm), pentru că ne stă gândul mie la el și lui la mine. Ne păstrăm încă afecțiunea și sentimentele pe care le avem, dar există posibilitatea să revenim într-o relație mult mai bună ca niciodată. Există posibilitatea de despărțire, dar când ai o minte curată și vorbești cu acea persoană aproape zi de zi și vă leagă un copil și zece ani de relație nu cred că există posibilitatea de despărțire între mine și el. Doar dacă vrem noi. Noi am hotărât să luăm o pauză, să revenim și când revenim să facem direct nunta!”, a adăugat fiica lui Florin Salam pentru sursa menţionată anterior.

Cum gestionează separarea în faţa copilului

Un aspect esențial pentru Betty și Cătălin este bunăstarea fiului lor, Matthias. Motiv pentru care cei doi părinți se străduiesc să mențină o atmosferă stabilă și iubitoare pentru copil, asigurându-se că Matthias nu simte tensiunile dintre ei.

„Noi ieșim la masă împreună, ieșim în parc împreună, putem să stăm să dormim măcar o noapte, în aceeași casă, dar eu cu Matthias sau el cu Matthias… Nu o să îi dăm voie lui Matthias să simtă asta” , a spus artista.

Citeşte şi: Ce diferență de vârstă este între Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu. Cei doi participă la Asia Express 2024

Cum a reacţionat Florin Salam la vestea separării

Florin Salam, tatăl lui Betty Salam, a fost un sprijin important pentru fiica sa în această perioadă dificilă. Artista a mărturisit că a discutat cu tatăl ei despre decizia de a lua o pauză și că acesta i-a oferit sfaturi valoroase. De asemenea, Roxana Dobre, partenera lui Florin Salam, a fost și ea o sursă de suport și sfaturi, potrivit spuselor artistei.

„Mă sfătuiesc cu tatăl meu mai mult, pentru că e singurul meu părinte, dar și cu Roxana Dobre, pentru că este femeie și știe ce înseamnă relațiile”, a mai spus Betty Salam, potrivit spynews.ro.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton