Betty Salam a confirmat despărţirea de soţul ei, Cătălin Vişănescu, după întoarcerea din Asia Express. La cine a rămas copilul lor

.

Betty Salam şi Cătălin Vişănescu s-au căsătorit în 2018, anul în care artista l-a adus pe lume şi pe micuţul Matthias. Fiica lui Florin Salam a confirmat despărţirea de soţul ei, la şase ani de la mariaj, dezvăluind şi care a fost motivul care a stat la baza separării.

Betty Salam şi Cătălin Vişănescu s-au despărţit după „Asia Express”

Betty Salam, cunoscută ca fiica celebrului manelist Florin Salam, este căsătorită cu Cătălin Vişănescu din anul 2018. Deși există o diferență de vârstă de 11 ani între cei doi, acest lucru nu a reprezentat un obstacol în relația lor. Cei doi au împreună un băiat, Matthias Ștefan, născut tot în anul 2018.

Mai mult de atât, anul acesta Betty Salam şi Cătălin Vişănescu au îmbrăţişat o provocare de proporţii, în momentul în care au acceptat să formeze una dintre echipele de la „Asia Express”,

Nu cu puţin timp în urmă, în numeroase interviuri și declarații publice, Betty Salam a subliniat adesea că este extrem de mulțumită de viața sa de familie și se consideră o femeie împlinită. A devenit mamă la o vârstă fragedă, 19 ani, și a reușit să îmbine cu succes cariera muzicală cu responsabilitățile familiale. Iar în pofida carierei sale înfloritoare, Betty Salam a prioritizat mereu familia, afirmând că aceasta este cea mai importantă realizare a vieții sale.

Recent, în mediul online și în presă, au circulat zvonuri conform cărora Betty Salam s-ar fi separat de soțul său din cauza unei relații cu un alt artist. Aceste speculații au fost alimentate de postările și comentariile pe rețelele sociale, dar și de unele declarații ambigue ale celor implicați.

Într-un videoclip postat pe TikTok, Betty Salam a clarificat situația, respingând categoric zvonurile despre o altă relație și subliniind că prioritatea sa rămâne fiul său, Matthias. Ea a explicat că, deși ea și Cătălin au decis să ia o pauză pentru a-și pune în ordine viețile personale, nu s-a pus niciodată problema despărțirii definitive sau a divorțului.

„Matthias este bine, este întotdeauna cu mine și vă promit din tot sufletul că veți auzi doar lucruri frumoase și veți vedea lucruri frumoase despre mine. Eu sunt un om simplu și nu vreau să fiu implicată în nimic rău și nici să deranjez pe nimeni. Eu și Cătălin suntem, într-adevăr, într-o mică pauză. Am luat această decizie împreună ca noi să ne punem în ordine puțin viața noastră personală,” a spus Betty, în cadrul clipului postat pe TikTok.

Betty Salam, episoade de gelozie în mariajul cu Cătălin Vişănescu

În urmă cu ceva timp, Betty a recunoscut că gelozia joacă un rol semnificativ în căsnicia sa. Artista a menționat că obișnuiește să-i verifice telefonul soțului său, Cătălin Vișănescu, ceea ce a reflectat o doză de nesiguranță, dar și o dorință de a menține transparența în relația lor. Totodată, aceasta a subliniat că sinceritatea și asumarea sunt elementele cheie care contribuie la stabilitatea și la fericirea cuplului lor.

Betty Salam a infirmat că ar avea vreo legătură cu un alt bărbat

Betty a pus punct zvonurilor legate de o presupusă relație cu Iuly Neamțu, afirmând că este doar o etapă din viața lor peste care trebuie să treacă. Ea a subliniat importanța familiei și a menționat că fiul lor va rămâne întotdeauna pe primul loc, indiferent de circumstanțele personale.

„Ca toți oamenii, avem și noi perioade de genul ăsta, nu am divorțat, nu am fugit nicăieri și nici nu sunt împreună cu niciun alt bărbat. Familia e familie,” a adăugat Betty, în încercarea de a liniști spiritele și de a clarifica speculațiile publice.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton