Ben Affleck și Jennifer Garner, discuție aprinsă în plină stradă. La plecare, actorul a intrat cu mașina într-un alt vehicul

.

Ben Affleck și Jennifer Garner au o relație cu suișuri și coborâșuri, chiar dacă mariajul lor e istorie. Acum, cele două vedete au fost surprinse în timp ce purtau o discuție înflăcărată, semn că unele furtuni le tulbură drumul.

Cei doi actori – care au împreună trei copii, Violet, 17 ani, Seraphina, 14 și Samuel, 11 – au fost văzuți împreună în Santa Monica, California, marți dimineață, la sărbătoarea de Halloween de la școala copiilor lor, dar păreau puțin încordați în timp ce purtau o conversație afară.

Citeşte și: Bruce Willis, greu de recunoscut în timp ce se plimba cu mașina în Marea Britanie. Imagini dezolante cu marele actor

Citeşte și: Dani Oțil, cheltuială neprevăzută de Halloween. Câți bani a dat matinalul de la Antena 1 la colindători/ Video

Ben Affleck și Jennifer Garner s-au ciondănit pe stradă

Nu este clar ce spuneau, dar Garner era vizibil încruntată și conversația părea una pasională. Cu toate acestea, Ben Affleck și Jennifer Garner pare că au depășit la un moment dat momentul dficil, pentru că actrița a început să zâmbească și fostul ei soț și-a sprijinit mâna pe umărul ei.

Ben Affleck și Jennifer Garner, ambii în vârstă de 51 de ani, era îmbrăcați în ton cu vremea. Actorul din „Deep Water” avea un sacou crem purtat peste un pulover gri. La rândul ei, Jennifer Garner avea un tricou negru, cu mânecă lungă și vestă în același ton.

Citeşte și: Jennifer Garner nu își lasă copiii pe rețelele de socializare: „Nu văd nimic pozitiv”

Citeşte și: Jennifer Lopez a suferit de stres post traumatic înainte de a se mărita cu Ben Affleck: „Nunta era atât de stresantă”

Ben Affleck a lovit o mașină

La plecare, aflat încă sub impactul evenimentelor, actorul a intrat cu mașina pe care o conducea, un Mercedes negru, într-un alt vehicul, potrivit Daily Mail. Ben Affleck părea vizibil supărat după ce a lovit cealaltă mașină.

Zilele trecute, Ben Affleck și soția sa, Jennifer Lopez, au oferit o lecție de eleganță la petrecerea de naștere a Piei Miller. Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, a captat atenția într-o rochie Tom Ford, verde, cu un decolteu amețitor.

Păstrând aceeași notă cu soția sa, Ben Affleck a optat pentru un costum elegant din catifea, de un albastru intens, la care a accesorizat o pereche de  mocasini.

În septembrie, o persoană din interior a susținut că Jennifer Lopez i-a ajutat pe Ben Affleck și pe actrița din „13 Going on 30” să lase în urmă momentele din trecut. „Drama trecutului și emoțiile divorțului au dispărut și toate fac relația să funcționeze”, a adăugat sursa.

De asemenea, Jennifer Lopez și Jennifer Garner se poartă prietenos una cu cealaltă.

Ben Affleck și Jennifer Garner au divorțat în 2018, dar erau de ani separați

Ben Affleck și Jennifer Garner s-au căsătorit în 2005 și s-au despărțit până în 2013. Cu toate acestea, ei nu au anunțat că se separă până în iunie 2015 și nu au cerut divorțul până în aprilie 2017. Și-au finalizat mariajul în octombrie 2018.

Actorul din „Batman v Superman: Dawn of Justice” s-a căsătorit cu Jennifer Lopez în 2022, la aproximativ 20 de ani după celogodna anterioară.

Cântăreața îi are pe gemenii de 15 ani, Emme și Max, cu fostul ei soț, Marc Anthony.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton