Ben Affleck confirmă despărțirea de Jennifer Lopez? Actorul a apărut fără verighetă, în Los Angeles

.

Ben Affleck (51 ani) a fost văzut pe străzile din Los Angeles fără verighetă, pe fondul zvonurilor privind separarea sa de Jennifer Lopez. Actorul a ieșit la cină cu fiica sa cea mare, Violet, pe care o are din căsnicia cu Jennifer Garner, în timp ce soția sa se află la Săptămâna Modei de la Paris.

Ben Affleck a renunțat la verighetă

În urmă cu câteva săptămâni au apărut mai multee zvonuri cu privire la un iminent divorț între Ben Affleck și Jennifer Lopez. Actorul s-ar fi mutat din casa pe care o cumpărase împreună cu cea care îi este soție de doi ani, în timp ce J-Lo ar fi pus locuința la vânzare.

Deși nu au mai apărut împreună la evenimente mondene, cei doi nu renunțaseră până acum la verighete. Însă, zilele trecute, actorul a ieșit la cină cu fiica sa, Violet, fără a purta pe deget prețiosul inel.

Pe 22 iunie, Ben a fost văzut pe străzile din Los Angeles, în timp ce se îndrepta spre un restaurant cu fiica sa, Violet, în vârstă de 18 ani. Acesta purta un tricou alb sub o cămașă în carouri și o pereche de blugi, dar nu și verigheta.

Se pare că actorul a decis să renunțe la bijuteria care reprezenta comuniunea cu Jennifer Lopez.

Deși s-ar fi despărțit, Jennifer Lopez a fost prezentă la petrecerea de absolvire a fiului lui Ben Affleck, Samuel, ce a avut loc în casa din Brentwood a actorului. Artista i-a luat cu ea și pe gemenii ei, Max și Emme, pe care îi are din căsnicia cu Marc Anthony.

Citește și: Seraphina, fiica lui Ben Affleck și Jennifer Garner și-a schimbat numele în Fin. Cum arată acum

Citește și: Cum arată casa de 61 de milioane de dolari în care locuiesc Jennifer Lopez și Ben Affleck. Are 10 dormitoare, o sală de cinema și o curte uriașă

Cu doar două săptămâni înainte, cuplul a fost văzut din nou îmrepună la un alt eveniment de familie.

Pe de altă parte, niciunul din cei doi actori nu a vorbit direct despre relația lor. Recent, Jennifer Lopez a fost întrebată în timpul unei conferințe de presă despre acest subiect, dar a ales să nu răspundă.

Jennifer Lopez, la Săptămâna Modei din Paris

În timp ce încă soțul ei își petrece timpul în Los Angeles, Jennifer Lopez a ales să petreacă câteva zile în Europa. Mai întâi a călătorit în Italia, unde s-a relaxat la plajă, iar apoi a zburat spre Paris, pentru Săptămâna Modei.

Artista a fost văzută zburând cu un aviom comercial din Nepal spre Paris, la clasa economică. Cântăreața a fost surprinsă trecând pe la poarta de îmbarcare printre ceilalți călători, deși putea să se piardă ușor prin mulțime datorită ținutei sale lejere.

Citește și: Ben Affleck, totul despre relația cu Jennifer Lopez. Actorul i-a pus o condiție când și-au reluat povestea de iubire

Citește și: Cum se înțeleg Kate Middleton și Prințul William, după diagosticul de cancer al Prințesei de Wales. Expert regal: „Este stânca ei”

Jennifer Lopez a ales să îmbrace un hanorac alb și o pereche de pantaloni de trening tot albi. Avea cu ea o geantă uriașă, așezată pe scaunul din mijloc, în timp ce bodyguardul ei stătea pe celălalt scaun.

Ajunsă la Paris, artista a făcut furori la show-ul Dior Couture într-o ținută semnată de celebra casă de modă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginile cu Ben Affleck fără verighetă

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton