Bella Hadid, despre boala cu care se luptă din adolescență. „M-a afectat în moduri pe care nu le pot explica!”

.

Bella Hadid a vorbit pe larg despre boala cu care se luptă de la 15 ani. Topmodelul, în vârstă de 26 de ani, și-a justificat absența de la evenimentele cheie de modă din acest ani printr-o postare emoționantă pe Instagram, spunând că va mai dura până se va putea întoarce pe podium din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

Bella Hadid a fost diagnosticată cu Boala Lyme în 2012. Atât mama ei, Yolanda, cât și fratele mai mic, Anwar, suferă și ei de aceeași afecțiune, notează Today.

„Universul funcționează în cele mai dureroase și frumoase moduri”

În dreptul unor fotografii cu ea în timp ce ea află pe perfuzii, dar și a unor imagini cu fișele medicale, supermodelul a scris un mesaj emoționant în care vorbește despre parcursul bolii ei și le-a transmis mulțumiri tuturor celor care au susținut-o de-a lungul anilor.

„Mulțumesc mamei mele pentru că mi-a păstrat toate dosarele medicale, că a rămas lângă mine, că nu m-a părăsit niciodată, că m-a protejat, că m-a sprijinit.

Trăind în această stare care s-a înrăutățit cu timpul și lucrând în timp ce încercam să mă fac pe mine, să-mi fac familia și oamenii care mă susțin mândri, m-a afectat în moduri pe care nu le pot explica în totalitate.

Bella Hadid: „Nu aș schimba nimic pentru lume!”

Să fiu atât de tristă și bolnavă, dar să am în jurul meu atât de multe binecuvântări, privilegii, oportunități și dragoste a fost, probabil, cel mai confuz lucru pe care l-am trăit vreodată.

Sunt două lucruri pe care vreau să vi le spun tuturor:

1. Sunt bine și nu trebuie să vă faceți griji.

2. Nu aș schimba nimic pentru lume. Dacă ar fi să trec iarăși prin toate astea, să fiu aici, exact în acest moment în care mă aflu chiar acum, cu voi toți, în sfârșit sănătoși, aș face totul din nou. Experineța m-a făcut cine sunt astăzi.” – a scris Bella Hadid în mesajul său.

Citeşte şi: Povestea neștiută a supermodelului Bella Hadid: ”Eram sora cea urâtă”

Citeşte şi: Maria Filimon, diagnosticată cu boala Lyme, a povestit că Adda i-a salvat viața: „Va rămâne îngerul meu păzitor”

Citeşte şi: Bella Hadid a vorbit despre probleme sale de sănătate mintală

Citeşte şi: ADDA, dezvăluiri despre lupta cu boala Lyme: „Eram convinsă că în noaptea aia o să mor” / Video

Supermodelul a continuat precizând că se simte recunoascătoare pentru tot ce i s-a întâmplat, chiar dacă traseul nu a fost ușor și atu fost atâția ani de suferință. Bella Hadid a anunțat, la finalul mesajului că își va relua activitatea atunci când va fi “gata”.

Universul funcționează în cele mai dureroase și frumoase moduri. Dar trebuie să spun că dacă te lupți, lucrurile se vor îmbunătăți. Vă asigur. Fă un pas, rămâi puternic, ai încredere în drumul tău, mergi înspre adevărul tău și norii vor începe să dispară de pe cerul tău.

Am atât de multă recunoștință și speranță! (…) Mulțumesc pentru răbdarea incredibilei companii pentru care lucrez, a susținătorilor mei și a oamenilor care au continuat să mă susțină, agenților, asistentelor.

Mă voi întoarce când sunt gata. Îmi este foarte dor de voi toți. Vă iubesc atât de mult pe toți!”

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton