Bebeto, atac dur la adresa tatălui său, Laurențiu Reghecampf, după ce acesta nu a fost la ziua lui de naștere: „Minte că mă caută”

.

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan continuă să capete noi dimensiuni, iar în centrul acestei drame familiale se află fiul lor, Laurențiu Reghecampf Junior, cunoscut ca Bebeto. Adolescentul a împlinit recent 16 ani, iar sărbătoarea sa a fost marcată de o petrecere grandioasă organizată de mama sa la vila de la Snagov. Într-un moment care ar fi trebuit să fie plin de bucurie și familie, absența tatălui său a umbrit evenimentul și a generat reacții puternice din partea lui Bebeto. Tânărul a lansat un atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf, acuzându-l de minciună și absență emoțională în viața sa.

Laurențiu Reghecampf i-a spus La mulți ani” fiului său pe social media

Anamaria Prodan, cunoscută pentru stilul său extravagant, a organizat o petrecere pe cinste pentru fiul ei. Vila de la Snagov a fost locul perfect pentru o zi memorabilă, în care prietenii și colegii lui Bebeto s-au bucurat de acrobații pe lac și un grătar delicios pe pontonul proaspăt renovat. Distracția a fost la cote maxime, iar la miezul nopții, Bebeto a suflat în lumânările tortului său aniversar, înconjurat de cei dragi.

Însă, în ciuda zâmbetelor și atmosferei de sărbătoare, ceva important a lipsit: prezența tatălui său, Laurențiu Reghecampf. De trei ani, acesta nu a mai participat la zilele de naștere ale fiului său, iar acest an nu a fost o excepție. În loc să fie alături de Bebeto la petrecere, Reghecampf senior s-a rezumat la a posta pe rețelele de socializare o fotografie veche, însoțită de un mesaj de felicitare pentru Bebeto și fratele său, Luca, care tocmai se căsătorise cu gimnasta Asiana Peng.

Citește și: Bebeto, declarații dureroase la trei ani de la divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. „A fost mai greu pentru mine!”

Citește și: Laurențiu Reghecampf, din nou tată! Corina Caciuc este însărcinată pentru a doua oară și a dat vestea de ziua lui

Bebeto, atac dur la adresa tatălui său, Laurențiu Reghecampf

Într-un interviu acordat pentru click.ro, Bebeto nu s-a ferit să-și exprime sentimentele față de absența constantă a tatălui său din viața sa. Tânărul a fost tranșant și direct, acuzându-l pe Laurențiu Reghecampf de minciună și indiferență.

„Habar nu am. De 3 ani nu a mai apărut. Apare doar la tv și minte că mă caută. Nici nu știu cum mai arată, dar nu este problemă. (…) Vedeți exact cine suntem noi astăzi și cât  de mândrii suntem de ce realizăm toți, și eu și surorile mele și mai ales mama, și unde este el.

Din cauza aceasta nu m-a supărat pe el, pentru că el nu poate mai mult de ceea ce îl vedeți azi“, a declarat Bebeto.

În contrast cu absența tatălui, Bebeto a lăudat sprijinul necondiționat pe care l-a primit de la mama și surorile sale.

„Mama și surorile mele fac cât miliarde de Laurențiu Reghecampf”, a mai spus el pentru surasa menționată anteior, subliniind legătura strânsă pe care o are cu familia din partea mamei.

Anamaria Prodan a fost mereu un stâlp de sprijin pentru copiii săi, iar acest lucru nu s-a schimbat nici în fața conflictului cu fostul ei soț. Pentru Bebeto, mama sa este cea care i-a fost alături în cele mai importante momente și care i-a oferit tot sprijinul de care avea nevoie.

Anamaria Prodan, care nu a ezitat niciodată să-și exprime public mândria față de copiii săi, a declarat tot pentru click.ro că Bebeto este un băiat „minunat, educat, mândru și profesionist”.

„Sunt o mamă împlinită. Am un băiat de vis. Minunat. Educat. Mândru. Puternic. Profesionist. Ambițios. Este o binecuvântare să ai așa un copil precum Laurențiu Junior”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, un război interminabil

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a ținut prima pagină a ziarelor în ultimii ani, iar tensiunile dintre cei doi au avut un impact profund asupra familiei. Despărțirea lor a fost marcată de acuzații reciproce, scandaluri publice și multe lupte.

Citește și: De ce nu au divorțat încă Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Dezvăluirile făcute de impresară: „Am fost icoana vieții lui”

Anamaria Prodan nu a ezitat niciodată să critice public comportamentul fostului ei soț, acuzându-l că și-a abandonat responsabilitățile de tată. Din perspectiva ei, Laurențiu Reghecampf și-a îndepărtat copiii și a ales să-și construiască o nouă viață, lăsând în urmă familia pe care o avea cu ea. Această percepție pare să fie împărtășită și de Bebeto, care, deși își exprimă tristețea față de situație, pare să fi acceptat că tatăl său nu mai poate oferi mai mult decât a făcut-o deja.

Sursa foto: Facebook și Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton