Bebe Rexha, scandal pe scenă în Norvegia: „Nu te juca cu mine”

.

Bebe Rexha și-a avertizat fanii care merg la concertele ei că nu va accepta să fie terorizată la propriile show-uri. Asta după ce artista în vârstă de 34 de ani s-a confruntat cu o situație neplăcută în Norvegia, unde a susținut un concert săptămâna trecută.

Bebe Rexha, supărată după ce un fan a încercat să arunce cu un obiect în ea

Bebe Rexha a dat afară un spectator din cadrul show-ului ei din Norvegia, după ce persoana în cauză ar fi încercat să arunce cu un obiect în ea, în timp ce se afla pe scenă.

Artista se afla la festivalul Palmesus din Kristiansand, Norvegia, sâmbătă (6 iulie), când a avut loc incidentul.

În imaginile care circulă pe rețelele de socializare, Rexha îi spune cuiva din mulțime: „Dacă mă lovești cu ceva pe scenă, îți voi lua tot ce ai. Nu te juca cu mine acum”.

Apoi, în clip se vede cum artista vorbește cu cei de la securitate pentru a-l identifica pe „agresor”.

„Care a fost? Arătați-l, vreau să-l văd”, spune ea publicului.

„Ieși! Ieși de aici! Asta e, s-a terminat pentru tine”, i-a spus Bebe Rexha celui care ar fi vrut să arunce cu un obiect în ea, în timp ce acesta era condus spre ieșire.

Publicul a început să o aplaude pe artistă, arătându-i că o susține.


Citește și: Bebe Rexha s-a îngrășat brusc 13 kg din cauza unei afecțiuni. „Multe femei o au, dar nu știu de ea!”

Citește și: Keanu Reeves și Alexandra Grant, mai îndrăgostiți ca niciodată la un eveniment public. Cum au fost fotografiați

Artista, lovită cu un telefon în timpul unui concert

Nu este pentru prima dată când Bebe Rexha se confruntă cu o astfel de situație. Anul trecut, în timp ce susținea un concert în New York, un bărbat a aruncat cu un telefon mobil în ea, lovind-o în față.

Cântăreața a căzut pe scenă și a fost transportată la spital unde i-au fost puse mai multe copci deasupra ochiului stâng. Mai târziu, ea le-a arătat fanilor pe de rețelele de socializare rănile, printre care un ochi vânăt.

Bărbatul care a agresat-o a fost arestat și acuzat de agresiune. În cele din urmă acesta a acceptat un acord și a fost condamnat la 40 de zile de muncă în folosul comunității.

Citește și: Pretențiile artiștilor pentru Neversea: află cerințele lui MALUMA, Nick Carter, Bebe Rexha 

Citește și: Kate Middleton, mesaj pentru Andy Murray. Prințesa de Wales a revenit în mediul online: „Ar trebui să fii atât de mândru”

Mai mulți artiști, agresați pe scenă

Incidentul a părut să fie startul unei tendințe. După ce Bebe Rexha a fost lovită cu telefonul pe scenă, mai mulți artiști au fost victimele unor astfel de agresiuni.

Harry Styles a fost lovit în față de un obiect aruncat în timpul unui spectacol live la Viena în iulie anul trecut, în timp ce cântăreața de pop-rock Pink a fost șocată când un fan a aruncat pe scenă ceea ce ea a afirmat că este un sac cu cenușa mamei sale.

Câteva zile mai târziu, cântăreața Ava Max a spus că un presupus invadator de scene „a pălmuit-o atât de tare” în timpul unui spectacol din Los Angeles, încât i-a zgâriat interiorul ochiului, în timp ce cântăreața country-pop Kelsea Ballerini a fost lovită în față de o brățară de prietenie, aruncată de un fan în timpul concertului ei din Idaho.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Bebe Rexha

Sursă foto: Profimedia, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton