Bebe Cotimanis, mândru de soacra sa, de 85 de ani. Cine este mama Iuliei Dumitru: „A dovedit că visurile nu au vârstă”

.

Bebe Cotimanis este un om care nu renunță la dragoste și la visuri, indiferent de vârstă sau de circumstanțe. După ce a trecut prin două căsnicii eşuate și a avut parte de multe provocări și realizări, în prezent, actorul este fericit cu viaţa pe care o are, dezvăluind şi mândria pe care o poartă pentru soacra sa.

Bebe Cotimanis, trecut prin două divorţuri

Bebe Cotimanis a fost căsătorit de două ori și are doi copii. Adela, în vârstă de 33 de ani, este fiica sa din prima căsătorie, iar Matei, în vârstă de 20 de ani, este fiul din cel de-al doilea mariaj. Relația cu mama lui Matei, make-up artistul Florina Mărcuță, a durat 17 ani, timp în care cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie discretă la Vatra Dornei, în vara anului 2014, după 14 ani de relație. Cu toate acestea, mariajul lor s-a sfârșit în 2018, din cauza infidelităților vedetei.

Citeşte şi: Ce relație au Bebe Cotimanis și Florina Mărcuță la 5 ani de la divorț: „De dragul fiului nostru…”

În prezent, cei doi au reușit să treacă peste problemele din trecut și sunt prieteni, lucrând împreună pe platourile de filmare de la ‘Între chin și amin’, unde Bebe a jucat rolul principal, iar Florina a fost make-up artist.

Cum s-au cunoscut Bebe Cotimanis cu Iulia Dumitru

Chiar dacă primele sale căsnicii au eșuat, Bebe Cotimanis nu a renunțat niciodată la dragoste. În prezent, el trăiește o frumoasă poveste de iubire cu actrița Iulia Dumitru, în vârstă de 53 de ani. Actorul şi partenera sa au o poveste de dragoste ce pare desprinsă dintr-o piesă de teatru.

Cei doi s-au cunoscut în cadrul repetițiilor pentru „Romeo și Julieta”, iar conexiunea dintre ei a fost imediată și profundă. Relația lor a început ca o frumoasă prietenie, însă curând s-a transformat într-o iubire adevărată, care a înfruntat timpul și provocările vieții.

Citeşte şi: Exclusiv. Interviu cu un titan al televiziunii: Bebe Cotimanis, radiografia unui om cu suflet mare

„Ne-am cunoscut în teatru. Am început repetițiile la «Romeo și Julieta» și ne-am văzut și asta a fost. Eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume, înseamnă că e iubire. A fost chiar ezitare din partea mea la început”, a spus Iulia Dumitru în cadrul emisiunii “Vorbește lumea”, potrivit ziarulring.ro.

Această ezitare a fost rapid învinsă de chimia și compatibilitatea evidentă dintre cei doi, care și-au dat seama că împărtășesc nu doar o pasiune pentru teatru, ci și valori și sentimente comune.

Relația lor a evoluat rapid, iar Bebe Cotimanis a decis să se mute la Pitești, orașul natal al Iuliei, pentru a fi mai aproape de ea. Aceasta a fost o schimbare majoră pentru actor, care și-a lăsat în urmă viața din București pentru a-și urma inima. Mutarea la Pitești a adus un nou început pentru Bebe, care și-a găsit fericirea alături de Iulia.

„Ne completam și ne-am regăsit atât de profund și de puternic, încât parcă intram unul în altul energetic. Eu n-am mai simțit-o niciodată, să intrăm unul în altul, să ne contopim sufletește.”, a spus Bebe Cotimanis despre relația lor, tot în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea”, conform libertatea.ro.

Povestea lor de dragoste a fost și mai remarcabilă datorită trecutului comun. Iulia Dumitru fusese amanta lui Bebe în timpul celui de-al doilea mariaj al său, dar în ciuda controverselor, cei doi și-au urmat inimile și au reușit să construiască o relație solidă și iubitoare.

Astăzi, Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru trăiesc împreună la Pitești, bucuroși de fiecare moment petrecut împreună și mulțumitori pentru dragostea care îi unește. Actorul se declară mulțumit și împăcat cu toate deciziile luate de-a lungul vieții sale, considerând că totul s-a întâmplat conform voinței divine.

„Nu am (regrete)! Uitându-mă în urmă, realizez că nu am sacrificat nimic. Consider că tot ce mi s-a întâmplat așa a trebuit să fie. Așa mi le-a picurat Dumnezeu”, a dezvăluit actorul în interviul acordat pentru Ok! Magazine.

Bebe Cotimanis, mândru de soacra sa, de 85 de ani

Recent, Bebe Cotimanis a postat o imagine alături de soacra sa, însoțită de un mesaj emoționant, prin care şi-a declarat dragostea şi admiraţia pentru femeia care i-a dat viaţă sufletului său pereche.

„Ea e mama soacră, mama Brîndușa. Dar e mult mai mult decât o soacră. La 85 de ani, a dovedit că visurile nu au vârstă, strălucind în rolul principal din ‘Granny’s got a gun’. A câștigat un loc la prestigioasa competiție din Shanghai, echivalentul Festivalului de Film de la Cannes. Inima mea e plină de mândrie pentru această femeie extraordinară! Te iubim MAMA 🫶🏼”, a fost mesajul cu care a venit însoţită imaginea pe care a publicat-o Bebe Cotmanis pe contul său de socializare.

Brîndușa Anghiel, mama Iuliei Dumitru şi bunica Adei Dumitru, a demonstrat că vârsta nu este un obstacol pentru a-ți îndeplini visurile. La 85 de ani, ea a strălucit în rolul principal din filmul „Granny’s got a gun”, o performanță care i-a adus un loc la prestigioasa competiție din Shanghai, echivalentul Festivalului de Film de la Cannes (Shanghai International Film Festival).

În urmă cu ceva timp, Ada Dumitru vorbea despre cum a fost experienţa de a fi pe acelaşi platou de filmare cu bunica sa, pentru filmul „Granny’s got a gun”.

„Să filmez cu mamaie a fost o aventură. În primul rând, am adus o ambulanță pentru ea exclusiv, că am zis ‘să avem aici dacă i se face rău femeii’ că sunt totuși 14 ore de filmare pe zi. Ironia a făcut că ambulanța aia a fost folosită de oricine numa’ de mamaie nu. Eu eram cu perfuzie, puls 120 și îmi țâșnea sângele de zici că era la săritura în lungime și mamaie era ‘Hai, filmăm odată, de ce se stă?”, a spus actriţa pentru fanatik.ro.

Filmările au durat șapte zile și au fost extrem de solicitante, implicând schimbări de locații zilnice, acțiune și o echipă numeroasă. Cu toate acestea, Brîndușa Anghiel a fost tratată ca o divă de la Hollywood, având un asistent personal și toate facilitățile necesare.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton