Dani Oțil deține de câțiva ani un restaurant în zona de nord a Bucureștiului, unde multe vedete obișnuiesc să ia masa. Prezentatorul tv a precizat că folosește doar ingrediente de calitate, iar preparatele care sunt servite acolo sunt pregătite de un chef cu experiență. Invitat în podcastul „Gustul succesului”, acesta a dezvăluit ce sumă poate câștiga un om care spală vasele în locația sa, recunoscând că rolul acestuia este unul esențial. Citește mai multe în articol.
Ce salariu au oamenii care spală vasele în restaurantul lui Dani Oțil
Dani Oțil (44 ani) s-a arătat deranjat de gluma pe care Mihai Bobonete (44 ani) a făcut-o, în urmă cu ceva timp, cu privire la prețurile produselor pe care le comercializează din restaurantul său. Prezentatorul TV a precizat că aceste glume pot influența negativ afacerea, cu toate că discuția comediantului cu invitatul său, Răzvan Simion, a fost una amuzantă. Citește mai multe în articol.