Bănel Nicoliță a trecut peste divorțul de Cristina. Ce spune sportivul despre femeia care îi stă alături

.

A trecut printr-un divorț dureros, dar acum iubește din nou. Bănel Nicoliță a dat-o uitării pe Cristina Pisică și și-a găsit liniștea lângă o altă femeie.

Ba mai mult, fostul fotbalist și-a prezentat noua parteneră de viață și fetițelor, Amalia și Natalia.

Bănel Nicoliță: „A fost lângă mine atunci când mi-a fost mai greu”

„Sunt într-o relație, mă bucur că sunt ok. Femeia care îmi este alături trebuie să fie sufletistă. Nu am fugit niciodată după frumusețe. Îmi plac femeile care sunt sincere.

Nu contează, important este că suntem de ceva vreme împreună. Mă bucur de fiecare moment și spun sincer că este femeia care a fost lângă mine atunci când mi-a fost mai greu. Fetițele au cunoscut-o pe noua mea iubită”, a spus Bănel Nicoliță, la Antena Stars.

De ce au ajuns la despărțire

Cristina și Bănel Nicoliță au ajuns la despărțire în 2020, deși se gândeau chiar să devină pentru a treia oară părinți. Problemele ar fi început după ce fostul internațional român ar fi investit sume prea mari de bani în echipa din Făurei.

”Ne-am cunoscut în Brăila, acum 6 ani de zile. Mi s-a părut un băiat cumsecade. Eu nu ştiam că joacă la Steaua. Mi-am dat seama că e cineva cunoscut, după reacţia celor din jur”, povestea Cristina în ziua în care păşeau către altar.

Citeşte și: Bănel Nicoliță a divorțat! Fotbalistul era de doi ani separat de soție

Citeşte și: Unde și-ar dori Simona Halep să se mute după despărțirea de Toni Iuruc

Bănel Nicoliță: „Am două fete și nu aș mai vrea alt copil”

Chiar dacă au ajuns la separare, cei doi au păstrat o relație frumoasă de dragul celor două fiice și a anilor petrecuți împreună.

„Am două fete și nu aș mai vrea alt copil, pentru ele în primul rând. Sunt cele mai cuminți, cele mai frumoase. Mergem în oraș, mergem mâncăm, ne plimbăm. Nu duc lipsa nimănui. Dacă fetele sunt la mama lor, sun eu și invers. Avem o comunicare bună. Nu are voie nimeni să se atingă de copiii mei, indiferent de ce bărbat va fi în viața ei, n-are voie să se atingă nici cu un deget”, mărturisea Bănel Nicoliță, pentru Antena Stars.

Citeşte și: Ianis Hagi se însoară. Cine este Elena Tănase, tânăra care i-a furat inima și cum a reacționat Gică Hagi

Citeşte și: Cât a costat inelul de logodnă oferit de Ianis Hagi iubitei sale. Fiul lui Gică Hagi i-a cerut mâna Elenei Tănase la Paris

Citeşte și: Reacția lui Toni Iuruc după ce Simona Halep a fost acuzată de dopaj: „Poți să-i iei orice Simonei, dacă i-ai luat cinstea, corectitudinea, o omori!”

Amalia și Natalia, pasionate de sport

Amalia și Natalia au, la fel ca celebrul lor tată, o mare pasiune pentru sport. „Ca tată sunt foarte mândru de ele și le mulțumesc din toată inima că sunt alături de mine. Una dintre fetele mele, cea mică, deja face gimnastică și mă bucur că a luat de la mine sportul, care este cel mai frumos, cel mai plăcut. Și cea mare face scrimă”, mai spunea fotbalistul.

Foto: facebook, Pr, GSP

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton