Babs, iubita lui Dorian Popa, și-a cumpărat o casă nouă. Imagini din interiorul locuinței / Video

.

Babs, iubita lui Dorian Popa, și-a cumparat o casă nou-nouță. Tânăra, care este designer vestimentar, le-a arătat fanilor ei de pe rețelele de socializare cum arată noua sa achiziție căreia i-a și pus „gând rău”. Și asta pentru că, spune ea, vrea să îi aducă câteva modificări.

Claudia Iosif, alintată de iubitul ei Babs, este atât de fericită cu noua casă pe care și-a cumpărat-o încât a vrut să își împărtășească fericirea și cu admiratorii ei din mediul online. Astfel, ea le-a făcut acestora un tur la locuinței, pe InstaStory.

Babs, iubita lui Dorian Popa, și-a cumpărat o casă nouă

„Vreau să vă împărtășesc faptul că am cumpărat o casă, ca investiție, o casă extrem de frumoasă. Așa cum e făcută ea, e făcută cu foarte mult bun gust de o firmă de arhitecți. Am cumpărat această casă, o voi transforma, ca să observați cât de obsedată sunt eu de monocromie. Ea e foarte frumoasă așa cum este, dar o să vedeți în curând ce o să fac”, le-a spus Babs internauților în timp ce le prezenta fiecare cameră a noii sale case.

La parter, casa are un living spațios ce are ferestre uriașe precum și un șemineu, dar și un dormitor superb, două băi și o bucătărie. Casa este mult mai mare, întrucât în mijlocul holului se află scări de lemn care duc la etaj. Totuși, Babs le-a arătat fanilor ei doar camerele de la parterul vilei.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Cum arăta Babs înainte de a-și face operații estetice. Iubita lui Dorian Popa, de nerecunoscut în urmă cu câțiva ani

Citește și: De ce nu se mai afișează Dorian Popa cu iubita lui, Babs, în mediul online. „El a înțeles asta și a respectat-o”

Citește și: Câți bani a dat Dorian Popa pentru o vacanță cu rulota: „Nu mi se pare așa mult” / Video

Citește și: Cum reușește Dorian Popa să aibă dinții atât de albi: „Să fie un moment educativ”

De ce nu se mai afișează Dorian Popa cu iubita lui

Dorian Popa și Claudia Iosif formează un cuplu de mai mulți ani însă, de o perioadă lungă de timp cei doi nu se mai afișează îmăreună pe rețelele de socializare și nici la evenimente. Iar explicația a dat-o chiar Babs, pe rețelele de socializare.

„Afișarea excesivă a unei relații nu aduce nimic bun. Este părerea mea, nu știu dacă este valabil pentru toată lumea, pentru noi nu este ok. Nu ne ascundem, dar nici nu suntem non-stop împreună prin poze, și filmări, fiecare cu treaba lui. Acasă e acasă”, a precizat Claudia Iosif.

Totodată, ea a dezvăluit și de ce nu apar poze cu ea pe profilul artistului.

„Dacă îl urmărești pe Instagram pe Dorian o să vezi că el are temă și este doar el în poze. Și în al doilea rând, eu nu sunt un așa mare fan și mă pozez. Nu e felul meu de femeie. Și fug, sincer. El a înțeles chestia asta și a respectat-o. Eu când fac poze fac atunci când vreau să-mi prezint hainele sau fac dacă am chef în momentul acela. De obicei nu prea sunt cu pozele”, a mai spus Babs.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Babs și noua ei casă

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton