Averea îi învrăjbește pe copiii lui Alain Delon. Măsura luată de celebrul actor francez după acuzațiile lui Anthony Delon

.

Problemele din familia lui Alain Delon par să nu se mai oprească. Celebrul actor vrea acum să depună o plângere împotriva fiului său, Anthony Delon. Avocatul actorului, Christophe Ayela, susține că Alain Delon e deranjat de declarațiile făcute de fiul său, care îi ”dăuneză” lui şi fiicei sale, Anouchka.

Fiul cel mare al lui Alain Delon a depus, la rândul lui, o plângere la Poliție împotriva propriei sale surori, spunând că aceasta a fost complice la abuzurile și violențele trăite de celebrul lor tată.

Anthony Delon, în război cu propria soră

Anthony Delon, în vârstă de 59 de ani, a denunțat-o pe sora sa, Anouchka Delon, în vârstă de 33 de ani, Poliției franceze, iar asta pentru că nu i-a spus lui sau fratelui său, Alain-Fabien, în vârstă de 29 de ani, că tatăl lor a picat cinci teste cognitive la o clinică privată din Elveția. 

Aceste teste sunt deosebit de importante pentru că Delon, care a jucat în filme precum The Leopard și The Swimming Pool în anii 1960, se află în prezent în mijlocul unei dispute de familie cu privire la averea sa de 250 de milioane de lire sterline.

De ce o acuză Anthony Delon pe sora sa

Confirmând plângerea către poliție, Anthony Delon a declarat, joi, pentru Paris Match că Anouchka nu i-a lăsat de ales.

„Sora mea nu ne-a informat niciodată pe fratele meu și pe mine că între 2019 și 2022 tatăl meu a fost supus la cinci teste cognitive în timpul vizitelor sale la clinica din Elveția și că nu a trecut niciunul dintre ele.

Potrivit medicilor, aceste teste demonstrează degradarea cognitivă care îl plasează pe tatăl meu într-o poziție de slăbiciune psihologică și, prin urmare, de vulnerabilitate”, a spus el.

Frații Delon au dat-o afară pe Hiromi Rollin, care îl îngrijea pe actor

În iulie, frații au evacuat-o pe Hiromi Rollin, cea care îl îngrijea pe actor, de pe proprietatea pe care o au la Douchy-Montcorbon, la sud de Paris.

Alain Delon a avut un accident vascular cerebral în 2019 și – conform declarațiilor fiicei și fiilor săi – Hiromi Rollin a fost crudă cu el și cu câinele său, un ciobănesc belgian, dar îI fura și din bani. Se temeau că scopul ei era să pună mâna pe întreaga avere a lui Delon. Dar acum copiii sunt cei care se atacă între ei.

 „O persoană care este capabilă să-și manipuleze familia și să-i mintă așa cum a făcut ea este capabilă de orice”, a spus Anthony a spus despre sora sa, Anouchka.

Citeşte și: Donatella Versace: 6 reguli vestimentare care nu ar trebui ignorate

Citeşte și: Andreea Bălan, senzație într-o rochie de 20 de euro, la brațul lui Victor Cornea. Cum a apărut pe străzile din Australia

Citeşte și: Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, primele declarații despre sexualitatea ei. „Sunt o bisexuală mândră”

Citeşte și: Cu ce se ocupă Dana Războiu de când nu mai apare la TV. „Aveam mare nevoie să fiu independentă financiar!”

Anthony Delon susține că actorul francez e la un pas de moarte

Întrebat despre sănătatea tatălui său, Anthony Delon a mărturisit că nu este bine: „Nu-i merge bine, este slăbit, s-a săturat. De asemenea, simte toate aceste tensiuni în jurul lui și cred că îl doare”.

Anthony susține că tatăl său i-a spus de Crăciun lui Sophie Clerico, mama fiicelor sale, că este la un pas de moarte.

Alain Delon locuiește acum la Douchy, moșia lui, cu fiul său mai mic, Alain-Fabien Delon.

Copiii lui Delon sunt toți actori. Mama lui Anthony este regretata actriță franceză, Nathalie Delon, în timp ce Anouchka și Alain-Fabien s-au născut din relația sa starului cu Rosalie van Breemen, modelul olandez.

Foto: Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton