Aurelian Temișan, gelos pe Ștefan Bănică: „Avea parte de scene romantice cu ea”

.
Aurelian Temișan și Monica Davidescu au împlinit de curând 24 de ani de la prima întâlnire. Cei doi sunt căsătoriți din 1996 și au împreună o fetiță, pe nume Dora. Îndrăgiții actori se mândresc cu o căsnicie de lungă durată și sunt legați de sentimente puternice, însă acest aspect nu l-a împiedicat pe glumețul Aurelian Temișan să facă niște dezvăluiri despre geloziile pe care le nutrea față de colegul său de brească, Ștefan Bănică.

Aurelian Temișan, în vârstă de 46 de ani, a mărturisit că era gelos pe Ștefan Bănică Jr., 51 de ani, pe vremea când acesta juca alături de Oana Sârbu, în seria de filme „Liceenii”. Mihai, personajul interpretat de Ștefan Bănică, și Dana, rol jucat de Oana Sârbu, aveau parte de sărutări și momente romantice în film, iar Aurelian Temișan, care era un fan înfocat al seriei, și-ar fi dorit să fie în locul protagonistului:

„Când erau în vogă filmele Liceenii eram gelos maxim pe Ştefan Bănica Junior. L-am urât că juca în acelaşi film cu Oana Sârbu şi avea parte de scene romantice cu ea. La fel ca toţi adolescenţii din acea vreme și eu o admiram pe Oana Sârbu” – a declarat Aurelian Temișan într-un interviu, potrivit wowbiz.ro.

Ștefan Bănică se pregătește în prezent să devină tată pentru a treia oară, de această dată alături de Lavinia Pîrva, artista cu care s-a căsătorit în secret în vara anului 2017. Punctăm că Ştefan Bănică mai are doi copii, pe Radu Ştefan, în vârstă de 17 ani, din relaţia cu Camelia Constantinescu, şi pe Ana Violeta, în vârstă de 11 ani, din mariajul cu Andreea Marin.

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton