Astrologul Prințesei Diana, despre cum afectează eclipsele familia regală. Ce spune că se va întâmpla cu Kate Middleton

.

Încă din antichitate se crede că eclipsele anunță schimbări dramatice și sunt asociate în special cu regalitatea. În timp ce în China antică împărații abdicau pentru a evita ceea ce se credea a fi o energie negativă venită dintr-o eclipsă, arcașii medievali, la ordinului regelui, aruncau săgeți către Lună, în încercarea de a evita eclipsa de lună. Secole mai târziu, evenimentele cerești și asocierile lor cu începuturile și sfârșiturile au stat la baza reperelor importante și în familia regală modernă.

Evenimentele din familia regală, pe timpul unei eclipse

În familia regală britanică au avut loc, de-a lungul timpului, numeroase evenimente importante, pe timpul unei eclipse. Debbie Frank, cea care a fost astrologul personal al Prințesei Diana, a vorbit despre aceste evenimente și a explicat ce rol joacă eclipsa în viața lui Kate Middleton.

Regele Charles s-a născut pe timpul unei eclipse și a fost încoronat tot într-o astfel de perioadă. Acesta s-a însurat cu Diana pe timpul unei eclipse, iar 16 ani mai târziu Prințesa Inimilor a murit pe una. Fiul lor, William, s-a născut și el pe o eclipsă, la fel ca și soția sa Kate.

„Anunțul actual al Prințesei de Wales că urmează un tratament pentru cancer a fost foarte aproape de eclipsa de lună plină. Semnificația sa în marcarea unui alt ciclu de începuturi și sfârșituri este clară pentru astrologi precum mine”, a afirmat Debbie Frank, astrologul personal al Prințesei Diana, pentru Daily Mail.

Potrivit astrologului, „Kate și William s-au născut la șase luni distanță, iar ambii – în mod neobișnuit – au Marte și Balanță proeminent în hărțile lor natale, chiar sub ochiul acestei eclipse de Lună”.

Citește și: De ce apare Kate Middleton cu degetele bandajate în public. 11 momente când Prințesa de Wales a purtat plasturi

Citește și: Ce tip de cancer are Kate Middleton? Răspunsul dat de Palatul Kensington

Astfel, potrivit lui Debbie Frank, această eclipsă este una personală pentru Prinții de Wales, care semnalează o provocare pe care o vor depăși.

Cum o afectează pe Kate Middleton eclipsa de soare din luna octombrie

Pe data de 2 octombrie va avea loc o nouă eclipsă de soare, iar aceasta va avea un puternic impact asupra familiei regale și a lui Kate Middleton în special.

„Pe 2 octombrie, o eclipsă de soare va apărea atât pe harta natală a lui Kate, cât și a lui William, marcând un nou început. Acest moment va marca șase luni de la momentul în care prințesa a început tratamentul – o perioadă considerată în general a fi o piatră de hotar semnificativă în chimioterapie”, a explicat astrologul.

Citește și: 8 membri ai familiei regale care s-au luptat cu cancerul, înainte de Kate Middleton și Regele Charles al III-lea

Citește și: Cum au sărbătorit vedetele Paștele catolic. Ce ținute au purtat Carmen Iohannis și Laura Cosoi la slujbele de la biserică / Galerie foto

Potrivit lui Debbie Frank, această eclipsă este un semn de speranță pentru recuperarea soției Prințului William, iar cei doi vor fi mai puternici ca oricând după această experiență.

„În plus, planetele ne oferă și mai multe motive să fim pozitivi. Născută sub zodia Capricorn, Kate este binecuvântată cu o semnătură astrologică extrem de puternică și rezistentă, în timp ce Saturn și Pluto joacă, de asemenea, un rol important în harta natală”, a mai zis astrologul.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton