Asia Express, 9 septembrie: Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, au câștigat imunitatea mare

.

Carmen Negoiță și sora ei, Andreea au avut avantajul de a pleca primele în cursă datorită jocului de amuletă câștigat anterior. Deși au avut un joker, au ales să nu îl folosească și au reușit să câștige cursa și odată cu ea și imunitatea mare a celei de-a doua etape a competiției Asia Express.

Carmen Negoiță și Andreea au câștigat imunitatea mare

Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, au câștigat prima imunitate a celei de-a doua etape a emisiunii Asia Express. După ce în ediția de duminică cele două surori au câștigat jocul de amuletă și un joker, luni, 9 septembrie, au reușit să ajungă primele la Irina Fodor și să obțină și imunitatea mare, cea mai râvnită recompensă din concurs.

Astfel, cele două surori nu vor mai participa la următoarele probe ale ediției, ci se vor răsfăța la un hotel și vor avea parte de mese copioase la restaurant.

„Betty încă se resimte. Nici Cătălin nu s-a simțit prea bine azi, așa că ei au ajuns la mine ultimii. Cu mult înaintea lor au venit Ioana și Mane. Andrei și Vlad, pe locul 7. Cu mult înaintea lui Andrei și a lui Vlad au ajuns Victor și Selina. Cu 3 minute înainte de Victor și Selina au ajuns Mișu și Oana. Nicolai și Sorin au ajuns pe locul 4. Cosmin și Adi, sunteți pe locul 3! Au rămas 2 perechi. În această etapă imune sunt Carmen și Andreea! Anca și Samsonica au ajuns pe locul 2!”, a anunțat Irina Fodor.

Pe de ală parte, lucrurile nu merg atât de bine pentru Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu. Cei doi au ajuns ultimii la Irina Fodor, fiind aduși cu o mașina producției. Aceștia au terminat misiunea la o oră târzie și nu mai puteau face autostopul.

„Nu ne-am bucurat prea tare pentru că a trebuit să mergem cu mașina de producție. E puțin frustrant pentru că știi că ai întârziat atât de tare încât mașina de producție trebuie să te ducă până la Irina. Îmi doresc din tot sufletul să rămân optimistă, dar faza cu piciorul nu cred că va trece atât de repede. Chiar dacă vreau, nu pot. Nu mă lasă!”, a spus Betty Salam.

Citește și: Cine este soția lui Sorin Brotnei. Concurentul Asia Express a cerut-o în căsătorie după patru luni de relație

Citește și: „E nebunie”. Ioana State și Mane Voicu, dezvăluiri din spatele camerelor de filmat ale emisiunii Asia Express 2024

Oana Paraschiv, la un pas de accident în timpul unei probe

Ziua nu a fost una ușoară nici pentru Oana Paraschiv și Mihai Găinușă. Concurenții au adunat din apă nuci de cocos, după care au fost nevoiți să le spargă pentru a găsi următorul indiciu. Oana, care ducea nucile de cocos în brațe, i-a cerut colegului ei să se orpească puțin la umbră. Obosită, concurenta s-a dezechilibrat.

La testimoniale, ea l-a certat pe Mihai Găinușă că nu a ajutat-o, iar el a privit situația cu umor.

„Am ajuns cu greu. Nu mai ajungeam, nu mai aveam aer, nu mai aveam nimic. Și când m-am aplecat ghizozdanul a fost greu și m-a tras pe spate. Și tu în timpul ăsta ce spuneai?”, l-a întrebat Oana pe coechipierul său.

„Nu știu, mă uitam la tine unde te duci”, a răspuns Găinușă.

„Bravo! În timpul ăsta el se uita la mine!”, a precizat Oana Paraschiv.

„Păi aveam 3 nuci în brațe”, a explicat concurentul Asia Express.

„Mai contau nucile alea când eu mă duceam de-a valma în prăpastie?”, a întrebat retoric Oana Paraschiv.

„Au fost niște secunde la mijloc. Eu dacă aveam câteva secunde în plus făceam și poză”, a glumit Găinușă.

Citește și: Cine este Oana Paraschiv de la Asia Express. Provine dintr-o familie de preoți

Citește și: Cu cine se vede Flavia Mihășan concurând la „Asia Express”: „Chiar vorbeam” / Exclusiv

Vlad Condurache, scos din sărite la Asia Express

Peripețiile au fost la ordinea zilei la Asia Express, 9 septembrie. Vlad Condurache și Andrei Ursu nu au avut succes la autostop, astfel că spiritele s-au încins. Astfel, Vlad s-a enervat atunci când a văzut că nicio mașină nu oprește pentru a-i ajuta.

„Trebuie să plimb mereu ghiozdanul ăsta! Trebuie să aibă 20 de kilograme, că altfel nu merge!”, a spus furios Vlad Condurache.

Mai mult, concurentul a lovit rucsacul cu piciorul.

„Când vezi că stai acolo nu știu cât timp și alte echipe pleacă și găsesc mașină imediat, și noi tot facem cu mâna și nu oprește nimeni, e foarte frustrant”, a explicat Andrei Ursu.

După ce lucrurile s-au calmat, ajunși la testimoniale, Vlad Condurache a recunoscut că a exagerat.

„Am avut un tantrum ca ăștia mici de grădiniță. Am dat cu piciorul în ghiozdan. Ai o criză de plâns, de isterie, de ceva!”, a spus și Vlad Condurache despre momentele tensionate.

După ce și-a aruncat ghiozdanul pe jos, Vlad a refuzat pentru scurt timp să mai facă autostopul.

Deși nu au avut o zi bună la autostop, Andrei și Vlad au reușit să se califice la jocul pentru amuletă, fiind a doua echipă care a ajuns la Irina Fodor. Prima echipă calificată este cea formată din Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, în timp ce a treia echipă care va juca jocul pentru amuletă este cea formată din Anca Țurcașiu și Andreea Samson.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini din timpul ediției din 9 septembrie a emisiunii Asia Express

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton