Asia Express, 5 septembrie. Betty Salam și Cătălin Vișănescu, pe punctul de a fi eliminați, iar Andreea Samson s-a accidentat

.

Prima cursă pentru ultima șansă a celui mai nou sezon Asia Express a fost una dură pentru toate cele trei echipe care au luptat să rămână în emisiune. Betty Salam și Cătălin Vișănescu au ajuns ultimii la linia de finish și au fost pe punctul de a fi eliminați. În timpul cursei, Andreea Samson a suferit o accidentare, la scurt timp după ce au urcat într-o mașină.

Andreea Samson s-a accidentat la Asia Express

În cursa pentru ultima șansă au intrat Andrei Ursu și Vlad Condurache, Anca Țurcașiu și Andreea Samson și Betty Salam și Cătălin Vișănescu. Cele trei echipe au fost nevoite să colecteze cât mai multă apă după ritualul de purificare. Andrei și Vlad au fost primii care au umplut găletușa cu apă stoarsă din hainele lor. Anca și Samson au înțeles greșit proba și nu au executat-o corect, în timp ce Betty și Cătălin s-au străduit să strângă și ei apă în recipientul lor.

Vlad și Andrei au terminat primii și pentru a termina ritualul au mai avut de îndeplinit p singură misiune: aceea de a uda cu apă o statuie a lui Buddha. Cei doi au oprit un tuktuk, la fel ca Andreea și Anca. Acestea din urmă au ales o altă statuie a lui Buddha la baza căreia au vărsat tot bolul cu apă, greșind astfel misiunea.

Citește și: „Nu ne imaginam că situația va fi atât de gravă”. Andrei Ursu și Vlad Condurache, peripeții pe Drumul Zeilor, în Asia Express 2024

Citește și: Răzvan și Irina Fodor aniversează 14 ani de la nuntă. Cum s-au cunoscut actorul și prezentatoarea „Asia Express”: „Când am văzut-o mi-a căzut capul”

Apoi, toate cele trei echipe au fost nevoite să găsească mașini la autostop pentru a ajunge la Irina. Anca Țurcașiu și Andreea Samson au reușit să oprească o mașină cu benă în spate doar că, în momentul în care a urcat în autoturism, Andreea s-a lovit cu capul de un fier și a început să plângă de durere.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu, pe punctul de a fi eliminați

Primii care au ajuns la Irina Fodor au fost Andrei Ursu și Vlad Condurache, pe locul doi fiind Anca Țurcașiu și Andreea Samson. Ultimii au fost Betty Salam și Cătălin Vișănescu, cei care au așteptat emoționați să vadă culoarea totemului pentru a afla dacă vor părăsi sau nu competiția.

După ce i-a ținut puțin în suspans, prezentatoarea a scos zeul din săculeț, dezvăluind că acesta este verde. Astfel, cei doi concurenți au rămas în competiție, dar vor pleca în următoarea etapă cu un handicap.

Citește și: Irina Fodor, despre Asia Express sezonul 7: „Am pornit la drum cu niște concurenți dornici să trăiască aventura prin toți porii”

Citește și: Cine este Oana Paraschiv de la Asia Express. Provine dintr-o familie de preoți

Aceștia vor afla care este handicapul duminică, când va fi difuzat următorul episod din Asia Express, la Antena 1.

Thailanda, Malaysia și Indonezia sunt țările care vor pune la grea încercare cele 9 perechi de vedete dornice de aventură la capătul lumii. Obiceiuri stranii, călduri insuportabile, bariere lingvistice, trafic infernal, restricții religioase sunt doar câteva din obstacolele cu care concurenții trebuie să se confrunte pentru a obține marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini din timpul primei curse pentru ultima șansă, la Asia Express

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton