Asia Express, 11 septembrie: Betty Salam și Cătălin Vișănescu, prima echipă eliminată din competiție

.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu formează prima echipă eliminată de la Asia Express 2024, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă. Cei doi soți au ajuns ultimii la Irina Fodor, iar de data aceasta, zeul a fost roșu.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu, eliminați de la Asia Express 2024

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au părăsit competiția Asia Express 2024, după ce au ajuns, din nou, ultimii la Irina Fodor, în cursa pentru ultima șansă. Iar totemul din cutie a fost, de data aceasta roșu. Cei doi au plecat în aplauzele colegilor lor, iar artista a mărturisit că de la accidentare nu a mai avut forța necesară pentru a continua.

„În momentul de față nu sunt făcută pentru acest concurs. Nu mai am de unde să-mi iau această putere de a merge mai departe și nu mai am condiția fizică încât să fac lucruri peste limita mea. Dacă nu aveam ghinionul cu piciorul din prima zi, dacă s-ar fi întâmplat peste 4 zile, poate ar fi fost altfel. A fost o chestie de psihic. M-a afectat. Nu mai pot sta fără Matias. Gândul meu este acasă”, a spus Betty Salam.

„Ne-am întrecut limitele, niște teme, niște frici. Ne bucurăm din suflet că am cunoscut așa oameni frumoși. Chiar de toți îmi e drag. Pentru mine Asia Express e o oportunitate unică”, a zis și Cătălin Vișănescu.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost în cursa pentru ultima șansă alături de Adi Nartea și Cosmin Vîjeu și de Ioana State și Mane Voicu.

Citește și: Cine este soția lui Sorin Brotnei. Concurentul Asia Express a cerut-o în căsătorie după patru luni de relație

Citește și: Victor Slav și Selina s-au răsturnat cu bicicleta în lac, la Asia Express: „M-au trecut toate stările de panică, frică, realizare a momentului”

Tensiuni la careu, în momentul nominalizării pentru Cursa pentru ultima șansă

După ce Betty Salam și Cătălin Vișănescu și Ioana State și Mane Voicu au intrat automat în cursa pentru ultima șansă, fiind ultimele două echipe ajunse la Irina Fodor în ziua precedentă, concurenții au fost nevoiți să mai aleagă o a treia echipă pentru cursa spre eliminare.

Alături de echipele de pe ultimele locuri au mers și Adi Nartea & Cosmin Vîjeu.

Oana Paraschiv și Mihai Găinușă i-au votat pe Adi și Cosmin.

„Strategia noastră este foarte simplă. O să le întoarcem plăcerea de ieri, dar și declarațiile de dragoste. Adi, te iubesc, dar te votez!”, a spus Găinușă.

Citește și: Suma impresionantă pe care ar fi primit-o Anca Țurcașiu pentru participarea la Asia Express 2024. E un număr cu multe zerouri

Citește și: Cine este Oana Paraschiv de la Asia Express. Provine dintr-o familie de preoți

În timp ce cei doi actori au decis să îi voteze pe Victor Slav și Selina, Mihai Găinușă a comentat: „Dacă n-aveau un dușman, acum îl au asigurat și nu suntem noi”.

Betty, Cătălin, Ioana și Mane au ales să-i nominalizeze pe Andrei Ursu și Vlad Condurache.

„Strategia ei este să votăm locul 7. Andrei și Vlad oricum aveau un vot, chiar dacă nu erau pe locul 7. Ei au fugit și ne-au luat cu mașina, râzând un pic ironici spre noi, știind că Betty are proleme cu piciorul”, a explicat Cătălin Vișănescu votul.

Victor Slav și Selina au preferat să nu influențeze clasamentul și au ales o altă echipă care nu avea niciun vot.

„Oana și Mișu. Să nu influențăm cu nimic, am zis să votăm cu cine ne-am gândit să votăm. Și acum o să fie chit”, au spus cei doi.

„Lipsă de asumare. Pare o trăsătură caracteristică a acestor echipe”, a afirmat Mihai Găinușă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Betty Salam și Cătălin Vișănescu la Asia Express 2024

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton