Aris Eram, tachinat de Mario Fresh despre relația cu Laura Giurcanu: „Uite, s-a înroșit!”

.

Iubitul Alexiei Eram, Mario Fresh, l-a tachinat pe fratele ei mai mic, Aris Eram, în episodul 9 al sezonului 2 Podcastito Express. Pe parcursul interviului, solistul a adus-o în discuție, de mai multe ori, pe Laura Giurcanu. Aris și Laura au fost fotografiați sărutându-se după întoarcerea de la filmările pentru America Express 2023.

Mario Fresh a fost invitat în sezonul 2 Podcastito Express într-un episod găzduit de Alexia și de Aris Eram. Pe parcursul interviului, Mario l-a tachinat pe Aris prin menționarea Laurei Giurcanu de mai multe ori. Alături de Sânziana Negru, Laura Giurcanu a ajuns în finala America Express 2023. Lupta pentru marele premiu s-a dus între frații Eram și creatoarele de conținut online.

Mario Fresh l-a tachinat pe Aris Eram în legătură cu relația cu Laura Giurcanu: „Nu vrei să deschidem subiectul?”

La Podcastito Express, Alexia Eram l-a întrebat pe iubitul ei cu ce echipă din acest sezon ar ține dacă ea și Aris ar fi eliminați. „Cu Iulia și cu Laura și cu Sânziana”, a răspuns Mario Fresh zâmbind. „E bine, e bine”, a spus Aris. „Nu vrei să deschidem subiectul?”, l-a întrebat solistul. „Nu, nu, nu”, i-a răspuns Aris.

Citește și: Cum a început relația lui Aris Eram cu Laura Giurcanu. Dezvăluirile făcute de Sânziana Negru la America Express

Alexia Eram: Poate se face un best of! Vrei să mergi cu mine?

Mario Fresh: Nu, eu vreau cu Aris.

Alexia Eram: Cu Aris ai merge dintre toți concurenții care au fost până acum în toate sezoanele? Dacă acum s-ar face un best of și ar trebui să mergi cu cineva, tu cu cine ai merge?

Mario Fresh: Cu Laura Giurcanu!

Aris Eram: Băi, dar ești pus pe glume azi.

Mario Fresh. Uite-l, s-a pus cu mâinile așa…

Citește și: Cine a câștigat America Express 2024? Echipele Alexia – Aris Eram și Laura Giurcanu – Sânziana Negru au ajuns în finala sezonului 6

Aris Eram: Cu mine a vrut să zică, gata. Eu nu știu cum aș face echipă cu Mario.

Mario Fresh: Ce Aris, ai ceva să îmi spui?

Aris Eram: Vrea doar să facă…

Alexia Eram: Ai zis bine azi, Mario e pe glume…

Mario Fresh: Uite, s-a înroșit!

Citește și: De ce a fost Aris Eram, fiul Andreei Esca, exmatriculat din liceu. „Mama când o să vadă o să zică «De ce ai spus asta?»”

Cine sunt Alexia și Aris Eram

Alexia și Aris Eram sunt copiii prezentatoarei știrilor Pro TV Andreea Esca. Amândoi au urmat Liceul Francez Anna de Noailles din București. În 2022, Alexia a absolvit University for the Creative Arts din Anglia, cu specializare în Marketing, Publicitate și Relații Publice în domeniul modei. Din 2021, Aris este student la o facultate de business din Barcelona, Spania. În prezent, Aris studiază la distanță, online.

Citește și: Cum i-a crescut Andreea Esca pe Alexia și Aris Eram: „A vrut să ne învețe cât de greu este să câștigi bani”

Podcastito Express

Podcastito Express e un produs original AntenaPLAY, în care gazdele, alături de invitați, discută despre cele mai tensionate și cele mai amuzante momente din timpul curselor. Află-le dezvăluirile în episoadele disponibile.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton