Ariana Grande, divorț după 2 ani de mariaj cu Dalton Gomez. „Prietenii lor au fost întotdeauna îngrijorați”

.

Relația dintre Ariana Grande (30 de ani) și soțul ei, Dalton Gomez (27 de ani), s-a sfârșit prin divorț, după 2 ani de mariaj. Fostul cuplu s-a căsătorit în mai 2021.

Despărțirea perechii vine după ce, pe 16 iulie, Ariana Grande a fost surprinsă fără verighetă în tribuna campionatului de tenis Wimbledon 2023, alături de colegul de pe platourile de filmare ale peliculei „Wicked”, Jonathan Bailey (35 de ani), dar și de actorul Andrew Garfield (39 de ani).

Ariana Grande și Dalton Gomez au divorțat după doar 2 ani de mariaj. Prietenii fostei perechi se așteptau la acest deznodământ

„Au luat decizia de a divorța de comun acord. Au avut probleme înainte de ianuarie, dar vor să rămână cei mai buni prieteni”, a explicat o sursă, pentru Page Six.

„Au lucrat în liniște și cu dragoste la prietenia lor (n.red.: de când s-au separat)”, a povestit o altă sursă, pentru People.

Citește și: Ariana Grande împlinește 30 de ani! Cum s-a transformat cântăreața, de-a lungul carierei

„Prietenii lor au fost întotdeauna îngrijorați de povestea lor de dragoste furtunoasă și au simțit că relația lor va fi, în cele din urmă, de scurtă durată. Relația lor a fost dificilă în diferite puncte. Iar, din cauza programelor diferite, au avut probleme în a-și face timp unul pentru celălalt”, a mai declarat o altă sursă, pentru Entertainment Tonight.

Ariana Grande și Dalton Gomez au fost fotografiați ultima dată în public împreună în ianuarie. În mai, cântăreața a sărbătorit online aniversarea nunții lor. Alături de o fotografie de la evenimentul care a avut loc în Montecito, California, în locuința ei, Ariana Grande a scris: „Îl iubesc atât de mult”.

Cine este și cu ce se ocupă fostul soț al Arianei Grande

Dalton Gomez s-a născut și a crescut în San Bernardino, California de Sud, înainte de a se muta în Los Angeles. În prezent, lucrează ca agent imobiliar pentru grupul Aaron Kirman, care vinde proprietăți de lux în zone rezidențiale din Los Angeles. Dalton l-a ajutat pe avocatul Arianei să-și vândă proprietatea. Șeful lui Gomez, Aaron Kirman, i-a servit drept agent imobiliar artistei. El a fost cel care i-a vândut proprietatea în care locuiește, în valoare de 13,7 milioane de dolari. 

În august 2020, o sursă a dezvăluit pentru Us Weekly că „Ariana căuta o proprietate în afara Los Angelesului, iar echipa ei a pus-o în legătură cu Dalton”. „Imediat cum l-a văzut i s-a părut drăguț și chipeș. A cerut echipei să stabilească o întâlnire doar cu el. S-a îndrăgostit de el la scurt timp după ce l-a cunoscut”, a povestit o sursă. 

Citește și: Ariana Grande s-a logodit. Primele imagini cu inelul

Citește și: Ariana Grande a publicat primele imagini în rochie de mireasă

Dalton Gomez și Ariana Grande au numeroși prieteni în comun și, mai mult decât atât, amândoi iubesc câinii. În trecut, Dalton a fost dansator. Despre relația lor se specula încă din februarie 2020, cu toate acestea, perechea a confirmat zvonurile în mai 2020, printr-o apariție în videoclipul piesei „Stuck With U” a solistei, în colaborare cu artistul Justin Bieber.

„Este o perioadă fericită. Toată lumea e fericită. Familiile lor sunt fericite”, a declarat o sursă pentru E! News. În octombrie 2020, o altă sursă dezvăluia că perechea era îndrăgostită lulea. „Ariana este îndrăgostită nebunește. Este o relație sănătoasă. Le place să fie normali, iar Ariana iubește cât de cu picioarele pe pământ este Dalton. Nebunia industriei din care face parte este echilibrată în viața ei intimă. Petrec mult timp la ea acasă.”

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton