Apariția Mariei Guci de la Vocea României provoacă dispute între CNA și PRO TV. ”Ne-am uitat şi între picioarele ei”

.

Un moment de la Vocea României a reușit să încingă spiritele la CNA. Venită din Republica Moldova, Maria Guci a interpretat la PRO TV, la audiţiile pe nevăzute, melodia „Alive” și a reușit să facă senzație.

Concurenta i-a impresionat pe Smiley, Theo Rose, Horia Brenciu și Irina Rimes, dar prestația ei a mai atras prin ceva atenția, nu doar prin scaunele pe care le-a întors. Maria Guci a ajuns să arate publicului mai mult decât trebuia, iar asta datorită felului în care a fost filmată.

Apariția Mariei Guci de la Vocea României, în atenția CNA

Concurenta și-a spus povestea înainte de a păși pe scenă și a recunoscut că a fost abuzată când avea 17 ani. După terminarea interviului, au fost prezentate câteva cadre luate de jos, astfel fiind expusă zona intimă a participantei, în vârstă de 29 de ani.

Citeşte și: Tudor Chirilă, mesaj dur pentru impostorii din muzică: „Există multe familii care se lasă amăgite”

Citeşte și: Smiley, antrenor la „Vocea României” și tată cu normă întreagă: „Este o provocare să respectăm intimitatea copilului” / Exclusiv

„Ne-am uitat şi între picioarele ei. Efectiv am simţit-o că a fost făcută de rating”

După apariția imaginilor cu prezentarea concurentei Maria Guci, PRO TV a primit o scrisoare de atenţionare de la CNA pentru cadrele date pe post chiar în prima ediţie Vocea României din acest sezon.

„Mi se pare ca v-aţi folosit de acea persoană şi de acea poveste. Ați spus-o, am plâns cu toţii, ne-am emoţionat, dar am văzut o fată drăguţă, blondă, ne-am uitat şi între picioarele ei. Efectiv am simţit-o că a fost făcută de rating, adică e bună de rating, dar nu am învăţat nimic.

Pur şi simplu asta a fost senzaţia că a fost folosită. Această poveste şi această fată a fost folosită şi de voi prin felul în care aţi ales să o prezentaţi”, a spus Cristina Pocora, de la CNA, conform paginademedia.ro.

Citeşte și: De ce au mutat-o producătorii Vocea României pe Theo Rose cu Horia Brenciu. Secretul din spatele deciziei de la Pro TV

Citeşte și: Teodora Buciu, câștigătoarea „Vocea României” 2016, a ajuns de nerecunoscut. Cât de mult s-a schimbat tânăra

„E păcat să nu ne axăm pe mesajul pe care l-a transmis”

Reacția PRO TV nu a întârziat să apară. Ce au spus reprezentanții postului despre momentul filmării de prezentare a Mariei Guci? „Ceea ce s-a văzut în cadru este culoarul de mers pe scenă pe care îl folosesc toţi concurenţii la fel şi luminile.

Este intrarea pe care o folosesc toţi concurenţii. Nu a fost nimic intenţionat sau deosebit, dar aici aş remarca mesajul pe care l-a transmis doamna… E păcat să nu ne axăm pe mesajul pe care l-a transmis. (…) Nu ne-am folosit de dumeaei, din contră, poate ne-am folosit pe partea pozitivă ca să transmitem acest mesaj către celelalte doamne care ar putea fi în situaţia ei”, a spus Adelina Sandu, reprezentanta postului, despre momentul cu pricina.

Citeşte și: Surpriză uriașă la Vocea României. O celebră soprană se alătură echipei lui Tudor Chirilă

În clipurile care au fost publicate pe canalul de YouTube al emisiunii, momentul discutat în şedinţa CNA între membrii consiliului și reprezentanții postului nu se vede. Cele câteva fracţiuni de secundă, difuzate ca ilustraţie pe interviul realizat de Pro TV cu Maria Guci, pot fi urmărite doar pe VOYO, unde este înregistrarea primei ediţii din acest sezon a emisiunii Vocea României.

Foto: Facebook, Pr

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton