Anunțul care bulversează! Will Smith s-a despărțit de Jada Pinkett în urmă cu șapte ani. Dezvăluiri fără perdea

.

Jada Pinkett a dezvăluit că ea și soțul ei, Will Smith, s-au despărțit în secret în urmă cu șapte ani și că astăzi încă încearcă să își dea seama cum arată viitorul căsniciei lor. Cei doi s-au căsătorit în 1997 și s-au separat în 2016.

Actrița Jada Pinkett ( în vârstă de 52 de ani) a împărtășit vestea șoc despre relația ei într-un interviu pentru People, apoi a dat mai multe detalii despre situația lor, ieri, la NBC News.

Jada Pinkett Smith: „Nu a fost un divorț pe hârtie, dar a fost un divorț”

Jada Pinkett Smith a vorbit, în cartea pe care urmează să o lanseze, despre separare ca despre un „divorț, în ciuda faptului că perechea nu a depus niciun fel de documente. „Nu a fost un divorț pe hârtie, dar a fost un divorț”, a precizat ea.

Citeşte și: De ce boală suferă soția lui Will Smith, Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith nu mai locuiește cu Will Smith

În interviu, Jada Pinkett – care a recunoscut în 2020 că a avut o aventură cu cântăreațul August Alsina – a spus că a luat în considerare un divorț legal, dar nu crede că l-ar putea duce la capăt. Ea a dezvăluit că i- a făcut o „promisiune” soțului ei, Will Smtih, aceea că va nu-i oferi niciodată un „motiv” pentru a divorța.

“Am promis că nu va exista niciodată un motiv pentru care să divorțăm”, a continuat ea. „Vom rezolva orice. Și pur și simplu nu am reușit să încalc această promisiune”, a precizat Jada Pinkett.

“Dar încă locuiţi separat?” A întrebat prezentatoare, determinând-o pe Jada să confirme „locuim separat”.

Citeşte și: Jada Pinkett a recunoscut că l-a înșelat pe Will Smith. Cum a reacționat celebrul actor

Citeşte și: Când au început, de fapt, tensiunile dintre Will Smith și Chris Rock. Noi detalii despre scandalul de la Premiile Oscar ies la iveală

Jada Pinkett și-a lăudat copiii – Jaden, 25 de ani, Willow, 22 de ani și Trey, 30 de ani, care este fiul lui Will dintr-o relație anterioară – pentru că i-au fost alături în această perioadă dificilă a relației ei.

Will Smith și-a apărat la Premiile Oscar soția de care era separat

Despărțirea lui Will Smith de Jada Pinkett a fost un șoc pentru mulți, având în vedere că mulți ani au negat bârfele despre căsătoria lor și s-au purtat întotdeauna ca un cuplu căsătorit.

Jada Pinkett a recunoscut că era separată soțul ei și când acesta l-a pălmuit pe actorul de comedie Chris Rock, la Gala Premiilor Oscaruri, în 2022. Will Smith a urcat atunci pe scenă într-o explozie de furie și l-a lovit pe Chris, după ce a spus despre Jada că arată ca „G.I. Jane de când nu mai are păr, deși dezvăluise recent că suferă de alopecie. Atacul șocant a avut loc cu câteva momente înainte ca Will Smith să ia acasă premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea în filmul King Richard.

Într-un discurs, Will Smith a apărut apoi spășit și a recunoscut că „dragostea te face să faci lucruri nebunești” – dar nu i-a cerut scuze lui Chris Rock pentru atacul său.

Citeşte și: „Palma” lui Will Smith, luată la roast de Jimmy Kimmel în deschiderea galei Oscar 2023 / Video

Jada a avut o aventură cu August Alsina

În iulie 2020, Jada Pinkett a recunoscut că a avut o aventură cu August Alsina în timp ce era căsătorită cu Will Smith.

Actrița și-a dezvăluit pentru prima dată public relația în timpul unei conversații intime cu Will Smith, în emisiunea ei de pe Facebook, Red Table Talk, unde a spus că a dezvoltat o prietenie cu August cu patru ani în urmă, totuși a insistat că ea și Will Smith treceau printr- un „moment dificil” și „practic se despărțiseră”.

Mărturisirea șocantă a venit după ce ambii actori au negat inițial afirmațiile lui August că Will i-a dat binecuvântarea pentru a avea o relație cu Jada Pinkett.

Will Smith a susținut că au o căsătorie deschisă

La un moment dat, Will Smith a dezvăluit că el și actrița din „Scream 2” au o căsătorie deschisă, deoarece nu văd mariajul ca pe o închisoare.

Anunțul despărțirii este cu atât mai neașteptat cu cât cei doi participau împreună la evenimentele de pe covorul roșu și chiar și-au cumpărat împreună o nouă proprietate în 2020.

Interviul bombă vine în timpul turneului publicitar demarat de Jada Pinkett Smith pentru noua ei carte, în care vorbește deschis despre o serie de subiecte dificile – inclusiv lupta ei cu depresia și „disperarea”, care a început când a împlinit 40 de ani. „Pe hârtie, totul părea grozav – aveam o familie frumoasă, soțul superstar, un stil de viață generos, faimă și averea”, scrie ea în carte, potrivit unui fragment obținut de People.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton