Antonia și Alex Velea, 11 ani de iubire: „Sunt binecuvântată că te am. M-ai cucerit definitiv”. Imaginile publicate de artistă

.

Antonia (34 de ani) și Alex Velea (39 de ani) trăiesc, astăzi, povestea la care au visat întotdeauna. Sunt fericiți, chiar și fără acte, și nu ascund niciun moment asta. Cei doi au împlinit, în urmă cu două zile, 11 ani de relație, iar artista a ținut să își mărturisească dragostea ce i-o poartă jumătății sale într-un mod special.

Antonia a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini surprinse de-a lungul poveștii pe care o trăiesc și un mesaj de suflet. Cu Alex Velea, Antonia are doi băieți, pe Dominic, în vârstă de 9 ani, și pe Akim, de 7 ani.

Antonia, mesaj de dragoste pentru Alex Velea: „Sunt foarte fericită că te am”

„Te ador. Sunt binecuvântată că te am. Mulțumesc pentru tot, omul meu bun. Indiferent ce a avut oricine de spus, noi suntem tot aici, în universul nostru, în bula noastră, mai puternici ca niciodată. M-ai cucerit definitiv după ce te-am văzut în ipostaza de tată, de fapt atunci am început să te iubesc din ce în ce mai mult. Tu știi ce simt pentru tine, dar azi simt nevoia să împărtășesc cu toată lumea câtă dragoste am pentru tine, pentru că sunt foarte fericită că te am. Atât”, a scris Antonia.

Mesajul lui Alex Velea nu s-a lăsat mult așteptat: „Te ador, femeie!” , i-a mărturisit el jumătății sale.

Cum s-au cunoscut Antonia și Alex Velea

Antonia și Alex Velea s-au cunoscut în 2009, la studio. Relația lor profesională a devenit una de cuplu abia la finalul anului 2012, după ce fiecare s-a separat de fostul partener. S-au logodit în vara anului 2021. Acum, fac planuri de nuntă.

„Să vă pregătiți banii. Mai durează, la anul. Anul ăsta e foarte ocupat. Avem multe evenimente luate, trebuie să ne pregătim un pic. Da, acolo contează cel mai mult (n.red: cununia religioasă la biserică). Probabil primăvara va avea loc, ca să nu aibă mesenii cămășile fleașcă”, declara Alex Velea, la Antena Stars, la un moment dat.

Citeşte și: De ce au vrut Lili Sandu și iubitul ei, Silviu Țolu, să se despartă: „A fost o perioadă destul de dură sufletește” / Exclusiv

Citeşte și: Andreea Marin, spectaculoasă în pantaloni de piele după ce a slăbit 16 kilograme: „Am ajuns aproape la greutatea din liceu”

Citeşte și: Cum și-au decorat Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu bradul de Crăciun: „Lăsați fițele” / Foto&Video

Citeşte și: Analia Selis și-a dus copiii în Argentina. De ce a amânat momentul: „Eram într-o suferință cumplită din cauza despărțirii”

Antonia: „Avem o relație solidă, bazată pe iubire”

La rândul ei, Antonia a recunoscut că actele nu au fost esențiale în relația lor.

„Având în vedere că suntem de aproape 11 ani împreună, e clar că nu actul în sine a fost esențial pentru noi, ci să avem o relație solidă, bazată pe iubire, respect și să avem o familie frumoasă”, declara Antonia, pentru UNICA.ro.

Solista a mai fost căsătorită cu Vicenzo Castellano, omul de afaceri cu care are o fetiță pe nume Maya, iar cântărețul a mai fost însurat cu Ana. Divorțul lor s-a pronunțat în 2014.

Foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton