Antonia, reacție dură pe internet, după ce a fost criticată: „Sunteți frustrați rău”

.

Antonia a răbufnit în mediul online, după ce mai mulți internauți au criticat-o pentru cea mai recentă postare distribuită pe rețelele de socializare. Artista, în vârstă de 34 de ani, a răspuns unei provocări de pe Tik Tok, care se pare că nu a fost pe placul fanilor ei.

Cu peste 2.8 milioane urmăritori pe Instagram, logodnica lui Alex Velea este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România. Însă, așa cum este obișnuit în mediul online, oamenii nu sunt întotdeauna de acord cu acțiunile idolilor lor. Acesta a fost și cazul cântăreței, care a comentat dur afirmațiile răutăcioase ale internauților.

Antonia, reacție dură pe internet, după ce a fost criticată

Dacă de obicei nu răspunde comentariilor mai puțin plăcute primite pe social media, de data aceasta, Antonia nu s-a mai putut abține și a reacționat dur. De unde a pornit totul?

Zilele trecute, artista a publicat un clip în care făcea o provocare de pe Tik Tok.

„După cum știți, am crescut în America. Întotdeauna am vrut să încerc provocarea fruit roll up cu înghețată în ea. Dar noi nu avem aici fruit roll up (n.r. în România). Recent am mers în Dubai și ghiciți ce? (a găsit fruit roll up). Vom face chestia asta”, a afirmat Antonia înainte de a se „înarma” cu toate cele necesare pentru a face provocarea.

După ce a răspuns la provocare și a mâncat preparatul cu înghețată, care se pare că i-a plăcut foarte mult, Antonia nu se aștepta să primească atât de multe reacții negative din partea internauților.

Citește și: Antonia, apariție incendiară într-un costum de baie minuscul, după ce s-a plâns că s-a îngrășat. „Ce Mădălina Ghenea? Uite aici!”

Citește și: Alex Velea a spus când va avea loc nunta cu Antonia. „Să vă pregătiți banii de dat”

„Cam cât de lame sunt toți oamenii care încă comentează cu hate în 2024… vă plictisiți grav… să comentezi cu așa ură sub formă de ironie sincer este penibil… ce vreți să demonstrați făcând asta, că sunteți mai “presus” mai “deștepți”, mai ce? Mai degrabă vă dați de gol că sunteți frustrați rău! Ce om inteligent își ia din timp să îmi comenteze aici pe Instagram sau pe internet în general! E ceva rău cu voi… încerc să înțeleg ce vreți? Câștigați un premiu? Vă simțiți mai bine dacă luați pe cineva la mișto, în sensul în care vă hrăniți ego-ul făcând așa ceva? Știu că nu ar trebui să bag în seamă genul ăsta de gunoi, dar încă mă uimesc unii…. prayers up for them”, a scris Antonia pe Instagram.

Comentariile care au supărat-o pe artistă

În timp ce unii internauți au lăudat-o pe Antonia atât pentru frumusețea, cât și pentru vocea ei, alții au ales să îi lase comentarii răutăcioase.

„O fi reclama plătită, dar să mănânci toate prostiile doar pentru bani…” „Şi ce dacă ai crescut în America?(…) America are 90% mai săraci ca în Africa… Te crezi cool, dar te forțezi prea mult, la fel că supratatuatul tău: Trapanelul. Eşti frumoasă, dar fii mai reală şi naturală”, „Nu se mai fac bani din „muzică”?! E greu pentru totally lumea cred…”, „După atâta timp și încă nu ai învățat să vorbești limba maternă…”, sunt câteva din comentariile care au deranjat-o pe artistă.

Citește și: Alex Velea, dezvăluiri despre nunta cu Antonia. Cine vor fi nașii: „Suntem prieteni de-o viață”

Citește și: Care este numele complet al cântăreței Antonia. Ce scrie în buletinul iubitei lui Alex Velea

În urmă cu ceva timp, Antonia a mărturisit că are probleme cu emoțiile, acesta fiind și motivul pentru care nu apare prea des la televizor.

Aceasta a recunoscut că i-ar fi plăcut să joace într-un musical, însă i-a fost teamă.

Am o problemă cu emoțiile. E un impediment pentru mine. Nu e ok. Mi-e frică că nu-mi amintesc cuvintele. Că o să falsez. E ceva rău acolo. Emoțiile te ajută când sunt constructive, dar emoții de genul ăsta nu te ajută. Poate am nevoie de terapie. Mă duc. Am început acum de curând. Mă lovesc zilnic de treburile astea. Teroare”, a afirmat Antonia în podcastul lui Horia Brenciu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Antonia

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton