Antonia, într-o ținută de peste 7.500 euro la Neversea. Cum arată cizmele care au atras atenția tuturor

.

Antonia a susținut un concert la Neversea, în weekendul care a trecut. Artista a intrat de două ori pe scenă, atât alături de Alex Velea, cât și alături de Delia, aceasta schimbându-și ținutele pentru fiecare moment. Dar vestimentația aleasă pentru momentul cu Delia a fost cea care a atras atenția tuturor.

Antonia, într-o ținută de peste 7.500 euro la Neversea

În cea de-a doua zi a fesivalului Neversea au urcat pe scenă, printre alții, Maluma, Alex Velea și Antonia. Iar iubita lui Alex Velea a făcut un spectacol de neuitat. Aceasta a avut propriul show, dar i s-a alăturat pe scenă și Deliei pentru a interpreta piesa „eRAI”.

Artista a atras imediat atenția cu ținuta inedită pe care a ales să o poarte la acest moment, formată dintr-un tricou Balenciaga și o pereche de cizme lungi, până la coapsă, create tot ce brandul de lux.

În timp ce tricoul oversized, negru, cu logo-ul mărcii, se găsește la prețul de 545 euro, pe site-ul Balenciaga, cizmele sunt cele care sunt adevăratele „staruri” ale ținutei Antoniei, întrucât costă 7.000 de euro.

Artista și-a accesorizat ținuta cu câteva brățări, dintre care una metal, precum și două lănțișoare subțiri, simple, în timp ce părul și l-a lăsat desfăcut.

Pe de altă parte, când i s-a alăturat lui Alex Velea pe scenă, Antonia a ales să poarte un costum sexy, format din pantaloni și sutien asortate.

Citește și: Câte intervenții estetice are Antonia, de fapt: „Toate, mai puţin buzele”

Citește și: De ce a divorțat Alex Velea de prima soție, Ana Maria Mircea: „De-asta n-am făcut față”. Secretul relației dintre el și Antonia / Video

Maya Castellano, pe scenă alături de Alex Velea

La Neversea a apărut și Maya, fiica cea mare a Antoniei, pe care artista o are din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Adolescenta a urcat pe scenă împreună cu trupa de dans a lui Alex Velea.

Pe pagina de TikTok a Neversea a fost publicat clipul în care poate fi văzută și Maya, care a făcut show alături de iubitul mamei sale. Fanii au reacționat rapid, unii susținând că au crezut că este Antonia, cea care dansa pe scenă.

Citește și: Maya Castellano, show cu trupa de dans. Cum și-a surprins Antonia fiica: „Atât de mândră”

Citește și: Cum arată mama actriţei Oana Moșneagu. Cât de mult seamănă soţia lui Vlad Gherman cu cea care i-a dat viață

„Am crezut că este Antonia prima dată, fupă am realizat că e Maya”, „E cea mai frumoasă fată de artist din România”, „Ce frumoasă este, seamănă și cu Antonia, dar și cu Vincenzo!”, „Cât de natural dansează Maya, are sânge de artistă. Se vede fericirea pe fața ei”, „Superbă ca mami. Mă bucur că sunt împreună”, „Ce frumoasă e, talentată ca și mama ei! Să facă concerte împreună cu toată familia! Bravo, felicitări!”, „Cât e de superbă, e domnișoară acum, Antonia sigur e tare mândră!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Pentru concertul lui Alex Velea, Maya a ales să poarte o pereche de pantaloni lungi, gri, și un top alb.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus ținuta de peste 7.500 de euro pe care Antonia a îmbrăcat-o la Neversea

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton