„Nu sunt pe modul parenting, îmi pare rău”. Antonia dezvăluie cum își cresc ea și Alex Velea copiii

.

Antonia a vorbit deschis despre cei trei copii pe care îi are, explicând ce tip de parenting a adoptat pentru creșterea acestora. Artista în vârstă de 34 de ani are o fată, Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano, și doi băieți, Dominic și Akim, din relația cu Alex Velea.

Invitată în podcastul lui Mihai Bobonete, „Da, Bravo!”, cântăreața a mărturisit că este mult mai greu să crești băieți decât fete. Mai mult, aceasta a spus că, dintre ea și Alex Velea, ea este mai dură cu copiii.

Antonia, despre stilul de parenting adoptat în creșterea copiilor ei

Antonia Iacobescu, cunoscută simplu Antonia pe piața muzicală din România, este mama unei fete în vârstă de 13 ani și a doi băieți, unul de 10 ani și altul de 8 ani. Deși ea și Alex Velea sunt două persoane cunoscute și apreciate din showbizul românesc, cei doi preferă să își țină viața de familie departe de luminile reflectoarelor.

Acum, artista a vorbit despre stilul de parenting adoptat și mărturisește că le-a impus copiilor ei câteva reguli, pe care aceștia le respectă cu strictețe.

„Au foarte multă energie. Consider că i-am educat cât de cât ok și mă ascultă. Dacă văd că sunt nervoasă sau strâng din dinți cum făcea mama… Nu sunt pe modul parenting, îmi pare rău. Eu sunt polițistul rău. E vorba asta de s-au schimbat vremurile, generația asta. Eu nu cred în totalitate în treaba asta pentru că tu îți educi copiii. Nu sunt în măsură să dau sfaturi, eu povestesc doar ce fac eu acasă la mine”, a afirmat Antonia în podcastul lui Mihai Bobonete.

Citește și: Alex Velea și Alina Eremia, primele reacții după ce un bărbat a fost înjunghiat mortal în hotelul din Padina în care erau cazați

Citește și: Cum arată Antonia în costum de baie la 34 de ani: „Sunt plină de celulită acum. Asta-i tot!” / Galerie foto

Cântăreața este de părere că fiecare are propriul stil de a-și crește copiii, însă a văzut și părinți care nu îi pot ține în frâu din cauza parentingului.

„Consider că tu dai educația și tu impui regulile și stilul în care îți crești copiii, indiferent de ce generație există. Ce înseamnă acum, că trebuie să mergem după generația aia să facem toate prostiile? Mai sunt niște părinți care sunt mai în vârstă decât mine și care te-ai fi gândit că aplică aceeași tactică și nu mai știu ce să mai facă pentru că, copiii lor sunt de neoprit”, a continuat ea.

Despre gadgeturi și telefoane

În ceea ce privește gadgeturile, Antonia a dezvăluit că le-a cumpărat telefoane copiilor doar pentru că Alex Velea a insistat. Însă, cei mici au un program bine stabilit și nu au voie să le folosească când sunt acasă.

„Au limite. De mici eu le-am spus, nu vreau să le iau telefoane, nici în ziua de azi dacă se putea nu le luam telefoane. Dar nu s-a ptuut așa. Tatăl lor a spus, „haide că au toți și le facem niște reguli”. Le-am zis: vreți telefoane, când ajungeți acasă nu aveți voie să stați pe ele că nu aveți de ce, aveți o grămadă de jucării, vă aveți unul pe altul, vă jucați între voi. Mai au și play station și îi las să se joace și respetcă regulile astea pentru că știu că e groasă cu mine”, a dezvăluit artista.

Citește și: Antonia și Alex Velea, 11 ani de iubire: „Sunt binecuvântată că te am. M-ai cucerit definitiv”. Imaginile publicate de artistă

Citește și: Alexia Eram, despre terapia de cuplu, după 7 ani de relație cu Mario Fresh: „Este foarte important să vorbești despre problemele tale” / Exclusiv

„Așa mi-e și mie ușor. Poate lor nu e ușor că poate ar vrea să stea mai mult. Dar stau destul în drum spre școală pentru că înțeleg că te plictisești să te uiți pe geam până la școală ca fac vreo jumătate de oră”, a mai spus Antonia.

De asemenea, artista a mărturisit că atât ea, cât și copiii ei cred în Dumnezeu și, deși nu au mai fost de mult la Biserică, nu există zi în care să nu spună rugăciunile.

„Cred foarte mult (n.r în Dumnezeu). Noi vorbim foarte des despre asta și ne rugăm seara, înainte să ne culcăm. Am putea și mai mult, dar o să lucrăm la treaba asta”, a precizat ea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Antonia

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton