Anna Lesko, despre eșecurile sentimentale și ce își dorește de la un bărbat, la 45 de ani: „Am avut parte de niște gelozii crunte”

.

Anna Lesko a vorbit deschis despre toate relațiile ei eșuate și a explicat de ce nu are un partener, la vârsta de 45 de ani. Îndrăgita artistă și-a dat jos toate măștile și și-a expus trăirile și vulnerabilitățile în podcastul „Fain și Simplu” realizat de Mihai Morar.

Anna Lesko, despre eșecurile sentimentale din viața ei

Anna Lesko este una dintre cele mai apreciate femei din industria muzicală2, iar frumusețea ei nu a fost niciodată trecută cu vederea. Deși de multe ori a crezut că și-a găsit partenerul potrivit, de fiecare dată relația s-a încheiat. Acum, artista a dezvăluit care sunt motivele care au stat la baza eșecurilor sentimentale din viața sa.

„Cred că eu m-am prins de foarte multe lucruri după 40 de ani. Până atunci am fost în vria acestei cariere – tot timpul pe drumuri. Eu nu am înțeles foarte clar cum o relație se termina, mă refer cu lux de amănunte, la nivel emoțional, unde ne-am împotmolit, ce ar fi trebuit să facem. Asta îmi place astăzi. Dar atunci, ok s-a terminat, nu ne-am mai înțeles, hai să terminăm relația. Greșeala noastră cea mai mare e că terminăm o relație și intrăm în alta, fără pauză. Eu am aflat de curând importanța pauzei de solitudine, cât de important este să stai și să cugeți și să te înțelegi pe tine. Pentru că s-ar putea și mai mult ca sigur partenerii din viața ta să nu fi avut nicio vină. Tu ești cea care te-ai raportat greșit, tu ești cea care ai lăsat ușile deschise și ai primit în viața ta, în inima ta pe cineva, care cu tine nu s-ar fi potrivit de la bun început”, a precizat Anna Lesko în podcastul „Fain și Simplu” realizat de Mihai Morar.

Cântăreața spune că avea în permanență o stare de nesiguranță care provine din copilărie, când părinții ei se certau, iar tatăl ei pleca de acasă, lăsându-le singure pe ea, surorile și mama ei.

„Până la 40 de ani, cariera m-a acaparat cu totul, drumurile, nopțile pierdute. E un miracol că-l am pe Adam în toată agitația asta”, a mai spus ea.

Citește și: Anna Lesko împlinește 45 de ani! Cum arăta la începutul carierei și de ce s-a despărțit de tatăl copilului ei / Galerie foto

Citește și: Anna Lesko a dezvăluit că a avut scolioză și a urmat un tratament dureros: „Îmi curgeau lacrimile, dar trebuia să facem” / Video

Principalele reproșuri pe care Anna Lesko le-a primit de la foștii parteneri

Anna Lesko a mărturisit că a primit diferite reproșuri de la foștii ei iubiți, precizând că majoritatea îi aduceau aceleași critici.

„Ești masculină, ești critică și că-mi place să dețin controlul”, a spus artista că i-a fost reproșat de cele mai multe ori.

„Stăteam și mă gândeam la aceste lucruri. Păi cum eu să nu fiu astfel când există o transformare a unei femei și pe parcursul acestei transformări, devine independentă, e nevoie ca ea să fie masculină în anumite momente, e nevoie ca ea să preia frâiele și să le țină. Eu cum să-ți dau ție frâiele (bărbatului) imperiului meu? Că eu am fost ancoră, am fost stâlpul familiei, carierei și a mediului din casa mea. Cum să-ți dau eu ție așa, că ești tu bărbatul din viața mea? Păi nu ar trebui să îmi demonstrezi mie, ție, relației noastre, care este o a treia entitate, că merită ca tu să preiei lucrurile astea. Și cum merită? Când un bărbat în viața ta este un bărbat în elementul lui masculin, poți să fii cea mai independentă, cea mai puternică, tu n-ai cum să mai fii. Din tine se naște și iese la iveală femeia, ghiocelul acela superb din tine”, a explicat Anna Lesko.

Citește și: Adela Popescu, primele imagini din casa de la Șușani: „Am venit în vizită la căsuță”. Ideea proiectului a pornit de la copii

Citește și: Ce face Vero Căliman, Fetița Zurli, după ce a plecat din Gașca Zurli: „Am lansat un proiect la care am visat de când mă știu”

Ce fel de bărbat își dorește Anna Lesko

Anna Lesko și DJ Vinnie, bărbatul cu care are un fiu, Adam (10 ani), s-au despărțit în anul 2019, după o relație care a durat opt ani. De atunci, artista nu s-a mai afișat cu nimeni, iar acum spune că este singură, dar își dorește un partener.

Aceasta a explicat că nu își dorește o relație toxică și că vrea ca viitorul bărbat din viața ei să aibă anumite calități.

„Eu vreau un bărbat, știu că urmează să mă întrebi, Mihai, eu vreau un bărbat echilibrat astăzi. Un bărbat echilibrat! Și nu știu unde îl găsesc. Dar nu-l caut! Eu simt că muncesc la o variantă a mea, mă sculptez și sunt sigură că nu mă sculptez degeaba. Mă sculptez pentru ceva, mă pregătesc pentru ceva, pentru o etapă a mea mult mai sănătoasă, mult mai…”, a precizat Anna Lesko.

Deși nu are un iubit acum, Anna Lesko se declară a fi o femeie fericită datorită fiului ei, Adam.

„Fericită sunt! Sunt fericită pentru că rolul de mamă pe mine m-a scos din absolut toate stările posibile, din punct de vedere pozitiv, așa că fericită eu sunt, dar poți să fii mai fericită decât ești. Și venirea acelui bărbat în viața mea, acel bărbat trebuie să poarte aceste calități, să fie echilibrat și să avem aceleași valori și să privim în aceeași direcție pentru că pentru că pentru mine e mai important ca oricând să fiu înconjurată de un om care nu e toxic”, a mai spus artista.

Ce aveau în comun foștii iubiți ai artistei

Anna Lesko este de părere că, în trecut, a atras bărbați conflictuali sau care deja suferiseră o dramă și pe care ea obișnuia să încerce să-i vindece și cu care nu a putut forma o conexiune adevărată.

„Odată ajunsă la maturitate am atras bărbații conflictuali, bărbații nedefiniți, bărbații care nu s-au regăsit încă, bărbații cu aripi care aveau aripile frânte. Nu o să uit niciodată când spuneam: M-am săturat să adun din tranșee răniții, să îi fac bine, să le arăt că viața e foarte frumoasă și că nu e așa cum cred ei că este, totul gri. Lucrul acesta a început să mă epuizeze, să mă stoarcă de vitalitate, de energie, nu mai pot, nu o să mai fac asta. (…) Eu nu mă mai uit după oameni răniți”, a explicat cântăreața în podcastul lui Mihai Morar.

Cum i-a afectat cariera relațiile

Cu o carieră de peste două decenii, Anna Lesko a mărturisit că stilul ei de viață i-a afectat relațiile. Deplasările, turneele, toate au stârnit gelozii în partenerii ei.

„Am avut parte de niște gelozii crunte. Nesiguranța asta, pe care o simțeam în replici, în comentarii. Da, că tu ai putea să faci ce vrei tu când ești în deplasare. Acest lucru te macină pe dinăuntru. Nu poți, când tu știi că ești ca în palmă, toată curată. Îți dai seama că acel cineva nu te-a văzut pe tine cu adevărat. El nu știe că pentru tine reprezintă enorm relația. Cum poți să mă bănuiești că eu aș putea să fac ceva în deplasare? Cum e posibil asta? Înseamnă că acea persoană nu m-a văzut cu adevărat”, a afirmat artista.

Pe de altă parte, aceasta consideră că poate are și ea o parte de vină.

„Poate eu am greșit, poate eu nu m-am poziționat cum trebuie. Eu nu învinovățesc pe niciun partener din viața mea. Toți au avut un aport important și toți mi-au adus lecții incredibile de viață”, a declarat Anna Lesko.

https://youtu.be/vfDYEFaa_MY

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Anna Lesko

Sursă foto: Captură video, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton