Ani Crețu s-a căsătorit, după aproape 15 ani de relație cu partenerul ei. Ce rochie atipică a ales actrița pentru eveniment

.

Ani Crețu (44 de ani) s-a căsătorit religios cu Marcel Chivu, după aproape 15 ani de relație. Actrița, cunoscută și pentru că a lucrat cu celebrul grup umoristic Vacanța Mare și partenerul ei de viață și-au spus “Da” în fața lui Dumnezeu, în weekend, în cadrul unei ceremonii restrânse.

Anunțul a fost făcut chiar de ea, în mediul online, Ani postând pe conturile ei de Instagram și Facebook o serie de fotografii de la frumosul eveniment.

O zi cu mare încărcătură emoțională! După 14 ani și jumătate, am făcut-o! – a transmis actrița pe rețelele de socializare.

Rochia aleasă de Ani Crețu a fost una cu totul deosebită. Actrița nu a mers pe clasica rochie albă de mireasă, ci a ales ceva mai elegant, o rochie portocalie, mulată, din satin, cu mâneci lungi și un decolteu adânc. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de pantofi negri, o geantă plic neagră. Soțul ei, Marcel Chivu, a optat pentru un costum elegant, de culoare închisă, o cămașă bleu și o batistă portocalie în piept, pentru a se asorta cu soția.

Vezi cum arată rochia de mireasă a actriței în galeria foto de mai sus.

Ani Crețu și problemele de sănătate ale fiului ei

Ani și Marcel au împreună un fiu, Adan Marcel, în vârstă de 9 ani. Băiatul are intoleranță la histamină, o tulburare metabolică asociată cu alergii puternice, dificil de controlat. Adan este alergic la lapte și E-uri, așadar Ani trebuie să fie foarte atentă la alimentația băiatului, mai ales în vacanțe, când mănâncă în restaurante.

Alergia poate să ducă la situații dramatice. Mi-a dat Dumnezeu un copil bun și cred este singurul care rămâne după mine: copilul. De ani de zile este bine, în afară de alergia la lactate și la E-uri, noi călătorim, mergem peste tot prin lume. O persoană cu alergii nu este o persoană defectă, este o persoană diferită a cărei stare de sănătate se modifică atunci când intră în contact cu alergenul. Pana atunci nu are nimic –  declara Ani Crețu, la Antena Stars, acum câțiva ani.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Ani Crețu, despre încercările vieții: „Ne rugăm să nu ne fie mai rău”

Citeşte și: Cum luptă Ani Crețu cu boala fiului său: “Copilului i-am spus ce trebuie să audă“

Citeşte şi: Băiețelul actriței Ani Crețu, grav bolnav după ce a făcut un vaccin. „Am cheltuit averi…”

Citeşte şi: Ani Crețu, despre problemele de sănătate ale fiului său: “Prima dată i s-a umplut gura de sânge“

Actrița s-a obișnuit să mănânce aceleași preparate ca fiul ei și când vine momentul să meargă la un restaurant, încearcă să intre în legătură cu bucătarul, pentru a-i explica situația.

Ani Crețu a mai dezvăluit ce i-a spus lui Adan când băiatul a întrebat-o de ce el are un meniu diferit față de restul copiilor de la grădiniță. Actrița nu-i i-a ascuns adevărul fiului și i-a explicat că alimentele consumate de ceilalți, pe care el nu le primește, nu sunt bio.

Copilului i-am spus ce trebuie să audă. Atunci când mă întreabă de ce el are meniul diferit față de alți copii, chiar și la grădi, de ce el nu mănâncă alimentele pe care le mănâncă ceilalți, îi spun că nu sunt bio. Asta i-am explicat și el a înțeles. Ba, culmea, chiar la un moment dat mă întreba cum de toate lumea din jurul lui are o alergie la ceva și el nu.

Foto – Facebook / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton