Anghel Damian și Lia Bugnar se întâlnesc aproape zi de zi. Care este motivul

.

Anghel Damian (30 de ani) și Lia Bugnar (53 de ani) au format un cuplu timp de aproximativ 9 ani. În prezent, actorul este într-o relație cu artista Theo Rose (25 de ani). Solista și scenaristul s-au apropiat la filmările serialului „Clanul”, pe care Anghel îl regizează și în care Theo este distribuită într-unul dintre rolurile principale.

Anghel Damian și Lia Bugnar se întâlnesc aproape zi de zi. Care este motivul

Deși s-au despărțit, Anghel și Lia se văd aproape zilnic. De ce? Pentru că lucrează împreună la același proiect, „Clanul”. Anghel și Lia s-au alăturat echipei de producție în februarie, scenariul serialului fiind scris de ei.

Anghel a explicat cum a obținut Theo Rose rolul din „Clanul”

„Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose. A fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectiva publică. E o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar care nu au fost la nivelul ei”, a declarat Anghel Damian luna trecută, pentru EGO.ro.

Ulterior, Codin Maticiuc, unul dintre actorii din distribuția serialului, a vorbit despre începuturile relației dintre Anghel și Theo.

„E foarte talentată (n.red.: Theo Rose) și asta-mi tot spunea regizorul, Anghel Damian. Te gândești… n-a jucat niciodată nicăieri, n-a făcut cursuri, ați luat-o că e drăguță, că e super pe val, că e nume, că ai nevoie și de așa ceva. Și el îmi zice: «Nu, vezi că la casting am luat-o și e super talentată». Mi-a zis de vreo 10-15 ori, îmi tot repeta asta”, a declarat Codin Maticiuc, pentru Ciao.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit, dar încă îi mai leagă ceva. Ce au observat fanii pe rețelele de socializare

Citește și: Anghel Damian a spus cum a obținut Theo Rose rolul din „Clanul”, serial pe care el l-a regizat

Citește și: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, suspectați că au avut o relație. Ce s-a întâmplat între ei

Theo Rose și Anghel Damian au fost obligați să-și confirme relația după ce paparazzi Cancan i-au surprins pe 29 iulie la plimbare în București, îmbrățișându-se și sărutându-se.

„Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut”, a declarat Anghel Damian pentru Cancan.

Anterior, solista a format timp de mai bine de 4 ani un cuplu cu dansatorul Alex Leonte, nepotul coregrafului Marin Barbu, cunoscut publicului larg drept Nea Mărin. Timp de mai bine de 12 ani, Lia Bugnar a fost căsătorită cu scenaristul Dragoș Buhagiar, actualul președintele al UNITER (Uniunea teatrală din Romania), de care a divorțat în 2013.

Foto: Instagram; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton