Anghel Damian, înlocuit la Premiile Oscar 2024. Cu cine a prezentat Irina Margareta Nistor gala pe Voyo

.

Anghel Damian a lipsit de la gala Premiilor Oscar 2024. Regizorul trebuia să prezinte alături de Irina Margareta Nistor, însă criticul de film a apărut alături de altcineva. În stăptămâna de dinaintea Premiilor Academiei Americane de Film, PRO TV anunța că Irina Margareta Nistor și Anghel Damian vor fi prezentatorii în acest an, dar la începutul galei telespectatorii au avut o surpriză când iubitul lui Theo Rose nu a fost numit.

Anghel Damian, înlocuit la Premiile Oscar 2024

Premiile Oscar 2024 au putut fi urmărite în direct pe Voyo și au fost prezentate de Irina Margareta Nistor și de Constantin Dogioiu și nu de Anghel Damian, așa cum s-a anunțat inițial.

Citește și: Cillian Murphy, premiul Oscar pentru cel mai bun actor în fimul Oppenheimer: „Cea mai sălbatică, mai emoționantă și creativă călătorie”

Citește și: Emma Stone, accident vestimentar la Oscar! Rochia i-a cedat înainte să ridice trofeul pentru cea mai bună actriță în filmul „Poor Things” / Foto

Dacă în anii precedenți criticul de film a comentgat gala împreună cu Codin Maticiuc, anul acesta actorul a fost înlocuit, inițial, cu Anghel Damian. Chiar zilele trecute, aceasta spunea că se va afla alături de iubitul lui Theo Rose pe canapeaua de unde aveau să comenteze cele mai importante momente ale premiilor Oscar 2024.

Dar, la ora 01:00, când a început difuzarea celei mai așteptate gale din industria cinematografică, Irina Margareta Nistor a surprins pe toată lumea când a a spus că se află de un alt actor din serialul Clanul, Constantin Dogioiu, și nu de Anghel. În serial, Dogioiu îl interpretează pe Mircea, mâna dreaptă a lui Bebe Măcelaru.

Momentan, nu se știe de ce Anghel Damian nu a mai fost prezent la începutul galei Premiilor Oscar, întrucât criticul de film nu a spus nimic despre acest subiect.

Citește și: Cele mai frumoase ținute ale vedetelor la Premiile Oscar 2024. Vanessa Hudgens și-a anunțat sarcina pe covorul roșu

Citește și: Povestea controversată a primului câștigător al Premiului Oscar, germanul adulat de Adolf Hitler, dar detestat de Marlene Dietrich

Citește și: 10 câștigători de Oscar ale căror trofee au dispărut, au fost furate sau distruse

Citește și: Cele mai urâte rochii de la Premiile Oscar. Aparițiile controversate ale lui Cher și Bjork și poveștile din spatele lor / Galerie foto

Cine este Constantin Dogioiu

Constantin Dogioiu s-a născut pe 19 martie 1986, la Bucureşti. Tânărul actor în vârstă de 37 de ani și-a adăugat acum în palmares și prezentarea Premiilor Oscar, alături de celebra Irina Margareta Nistor.

În anul 2013, el a absolvit  Facultatea de Teatru – Secţia Arta Actorului, din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale, sub îndrumarea lui Adrian Titieni.

Pe lângă rolul din serialul Clanul, Constantin Dogioiu mai joacă pe scena Teatrului Metropolis. Aici, acesta joacă, în prezent, rolul lui e Blându’ tâmplaru’ (Leul), în Visul unei nopţi de vară, de William Shakespeare.

A mai fost văzut în O noapte furtunoasă, de I.L. Caragiale, regia Radu Gabriel şi Vladimir Anton (rolul Jupân Dumitrache), şi The Chairs&The Lesson, de Eugène Ionesco, regia Valeria Sitaru (rolul The Teacher).

De asemenea, actorul a mai jucat în filmul Poarta Albă, în regia lui Nicolae Mărgineanu, unde l-a interpretat pe caporalul Zaica.

Înainte de a fi actor, Constantin Dogioiu a jucat tenis, între 1991 și 1998, iar apoi s-a îndreptat spre bachet, în perioada 1998-2004.

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton