Angelina Jolie, surprinsă la cumpărături cu fiica Vivienne. La 15 ani, adolescenta este copia fidelă a mamei sale. Cum au fost fotografiate

.

Angelina Jolie știe să petreacă timp de calitate cu copiii ei și o face ori de câte ori are ocazia. În vârstă de 48 de ani, actrița a fost surprinsă în compania uneia dintre fiicele sale, Vivienne, în timpul unei sesiuni de cumpărături prin New York.

Angelina Jolie și fiica Vivienne, la cumpărături

CONȚINUT VIDEO UNICA

Angelina Jolie a fost văzută plimbându-se prin Manhattan cu zâmbetul pe buze și foarte bine dispusă, în ciuda acuzațiilor recente conform cărora fostul ei soț, Brad Pitt, ar fi abuzat-o fizic cu mult înainte de incidentul cu avionul din 2016, care a dus la divorțul lor.

Actrița a fost fotografiată împreună cu Vivienne, 15 ani, una dintre ficele biologice pe care o are cu Brad Pitt. Jolie are șase copii – trei biologici cu Brad Pitt: gemenii Vivienne și Knox (15 ani) și Shiloh (17 ani) și trei înfiați – Maddox (22 de ani), Pax (20 de ani) și Zahara (19 ani).

Vedeta de la Hollywood și fiica ei au fost surprinse de paparazzi în timp ce se plimbau cu pungi mari cu cumpărături. Angelina Jolie a adoptat un look gothic cu un palton lung, neagru, pe care l-a combinat cu o pereche de pantaloni, tot negri, plus un top negru cu dantelă. Ea a purtat și o pereche de ochelari de soare pentru a-și ascunde identitatea și și-a accesorizat ținuta cu o geantă din piele maro.

Vivienne a optat pentru un look mai casual – un pulover gri Nike și blugi largi. Adolescenta și-a completat ținuta cu o pereche de adidasi Converse albaștri. Vivienne seamănă izbitor de mult cu mama ei, ea moștenindu-i trăsăturile fizice dominante.

Vivienne calcă pe urmele mamei sale

Ieșirea celor două la cumpărături are loc la doar câteva zile după ce au fost văzute pozând cu distribuția musicalului produs de Angelina Jolie, „The Outsiders”, pe Broadway.

Se pare că adolescenta Vivienne este atrasă de domeniul în care activează părinții ei faimoși și este dornică să se implice în actorie și teatru în viitor. Vivienne o ajută deja pe mama sa, fiind asistenta ei de producție pentru „The Outsiders”.

Citeşte şi: Angelina Jolie a ieșit în oraș cu fiul ei de 20 de ani. De ce l-a acuzat Pax pe Brad Pitt că i-a făcut viața un iad

Citeşte şi: Scandalul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt nu s-a încheiat. Avocații actriței îi aduc noi acuzații actorului

Citeşte şi: Brad Pitt, decizii radicale după divorțul de Angelina Jolie: „Cred că inima fiecăruia dintre noi este frântă”

Citeşte și: Secretul „murdar” al lui Brad Pitt, dezvăluit de Jason Priestley din „Beverly Hills, 90210”. Cei doi au împărțit un apartament

„Este foarte atentă și serioasă la teatru și lucrează din greu pentru a înțelege cel mai bine cum trebuie să facă lucrurile”, a spus actrița anul trecut.

„Sper să pot contribui și eu să o ajut, continuând să învăț de la această echipă uimitoare, cu care lucrez de când fiica mea m-a adus să văd spectacolul de la La Jolla Playhouse” – a mai spus Jolie.

Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt de violențe repetate

Angelina Jolie și Brad Pitt au divorțat în urmă cu aproape cinci ani, dar sunt încă la cuție și se luptă prin tribunale. Avocatul actriței îl acuză pe Pitt că a fost violent cu ea și înainte de incidentul din avion, din 2016, în care actorul și-ar fi agresat fizic doi copii.

„În timp ce istoria lui Pitt de abuz fizic asupra lui Jolie a început cu mult înainte de călătoria cu avionul familiei din Franța la Los Angeles din septembrie 2016, acest zbor a marcat prima dată când și-a întors abuzul fizic asupra copiilor. Atunci Jolie l-a părăsit imediat” – susțin reprezentanții legali ai lui Jolie.

Aceste informații ar fi fost desființate de un apropiat al lui Brad Pitt, care este la curent cu bătălia dintre cei doi foști soți.

„Acesta este un tipar de comportament – ori de câte ori există o decizie care este împotriva celeilalte părți, ei aleg în mod constant să introducă informații înșelătoare, inexacte și/sau irelevante ca o distragere a atenției”, a spus prietenul lui Brad Pitt pentru People.

Foto – Profimedia / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton