Angelina Jolie și fiica sa, Vivienne, ținute asortate pe covorul roșu, la premiile Tony. Lista câștigătorilor

.

Angelina Jolie și fiica ei Vivienne, au ales să poarte ținute asortate la premiile Tony 2024. Actrița în vârstă de 49 de ani și adolescenta de 15 ani au ajuns, duminică seară, la celebrele premii, unde producția lor, „The Outsiders”, a primit 12 nominalizări, inclusiv cel mai bun musical.

Angelina Jolie și fiica sa, Vivienne, ținute asortate la premiile Tony

Angelina Jolie a purtat o rochie fără bretele Atelier Versace, de culoarea albastru deschis, cu corset și un decoleu în formă de inimă. Actrița a pășit pe covorul roșu cu fiica sa, Vivienne, de mână, la Teatrul David H. Koch al Lincoln Center din New York City, care a găzduit premiile Tony din acest an.

Vivienne, care apare în The Outsiders Playbill în calitate de asistent de producător, a ales să poarte o cămașă albă sub o vestă în nuanță verde închis, plus pantaloni și papion. Tânăra și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi sport.

Ariana DeBose, în vârstă de 33 de ani, a uimit pe covorul roșu într-o rochie colorată semnată Oscar de la Renta, cu detalii decupate.

Alicia Keys, în vârstă de 43 de ani, a ales o rochie Gucci purpurie cu paiete și mănuși asortate, în timp ce Elle Fanning a optat pentru un blazer și pantaloni asortați.

Citește și: Sarah Ferguson, într-o rochie de 13.000 lire sterline la amfAR gala. Demi Moore și Heidi Klum, apariții uluitoare

Citește și: Vedete la festivitatea de încheiere a Festivalului de Film de la Cannes. Demi Moore și Elle Fanning au atras toate privirile

Jennifer Hudson a arătat superb într-o rochie neagră fără bretele, cu detalii de-a lungul corsetului.

Rachel McAdams a îmbrăcat o rochie neagră cu ornamente albe de-a lungul decolteului, adăugând mai multe brățări și inele look-ului ei, iar Cynthia Erivo a strălucit într-o rochie aurie fără bretele pe care a accesorizat-o cu un colier uimitor cu diamante.

Câștigătorii Premiilor Tony 2024

Ariana DeBose a găzduit cea de-a 77-a ediție a premiilor Tony în New York City. The Outsiders, care o numără pe Angelina Jolie printre producătorii săi, a câștigat cel mai bun musical, în timp ce vedetele lui Merrily We Roll Along Jonathan Groff și Daniel Radcliffe au luat acasă primele lor premii în actorie.

Jack O’Brien și George C. Wolfe au primit amândoi Premiul Tony Special 2024 pentru întreaga carieră în teatru. În plus, Billy Porter a fost onorat cu Premiul Isabelle Stevenson Tony din 2024, ca recunoaștere a dăruirii și contribuțiilor sale ca activist și purtător de cuvânt al comunităților LGBTQ+.

Citește și: Lana Dumitru, designer: „Ce credem că este SF acum probabil va fi normalitatea hainelor copiilor noștri”│INTERVIU

Citește și: Tendinţele în materie de costume de baie cu care vei face furori pe plajă. Ce se poartă vara asta

Lista câștigătorilor:

  • Cel mai bun musical: The Outsiders
  • Cea mai bună piesă: Stereophonic
  • Cea mai bună renaștere a unui musical: Merrily We Roll Along
  • Cea mai bună renaștere a unei piese: Appropriate
  • Cel mai bun actor în rol principal într-un musical: Jonathan Groff, Merrily We Roll Along
  • Cea mai bună actriță în rol principal într-un musical: Maleah Joi Moon, Hell’s Kitchen
  • Cel mai bun actor în rol secundar într-un musical: Daniel Radcliffe, Merrily We Roll Along 
  • Cea mai bună actriță în rol secundar într-un musical: Kecia Lewis, Hell’s Kitchen
  • Cel mai bun actor în rol principal într-o piesă: Jeremy Strong, An Enemy of the People
  • Cea mai bună actriță în rol principal într-o piesă: Sarah Paulson, Appropriate
  • Cel mai bun actor în rol secundar într-o piesă: Will Brill, Stereophonic 
  • Cea mai bună actriță în rol secundar într-o piesă: Kara Young, Purlie Victorious: A Non-Confederate Romp Through the Cotton Patch

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la premiile Tony 2024

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton