Angelina Jolie l-a înlocuit pe Brad Pitt cu un agent de imobiliare

.
Se pare că Angelina Jolie l-a uitat pe Brad Pitt și are din nou parte de distracție. Actrița în vârstă de 42 de ani se întâlnește cu un agent de imobiliare „chipeș și ceva mai în vârstă”.

Dezvăluirile au fost făcute de o sursă din anturajul vedetei care a precizat că încă „nu este ceva serios”, relatează Entertainment Tonight.

„După despărţirea de Brad, Angelina s-a simţit destul de rău. O ajută faptul că are pe cineva alături”, a menţionat sursa.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Angelina Jolie a amânat divorțul de Brad Pitt

Potrivit acesteia, noul iubit al Angelinei nu este „o celebritate”.

„Brad și Angie sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor amoroasă. Ea a spus unor prieteni că încă nu este gata să iasă la întâlniri, dar s-a întâlnit de câteva ori cu un agent de imobiliare chipeș și ceva mai în vârstă. Oricum, nu este vorba de vreo celebritate”, a afirmat sursa.

Citește și: Brad Pitt vorbește în premieră despre divorțul de Angelina Jolie și problemele cu alcoolul care i-au distrus căsnicia

Aceasta a mai spus că Angelina Jolie s-a aflat într-un loc „nu prea bun” de când s-a despărțit de Brad Pitt și a ajutat-o faptul că a avut un alt adult pe lângă ea.

Potrivit aceleiași surse și Pitt ar fi trecut peste căsnicia cu Jolie și o împăcare cu aceasta nu este posibilă.

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au despărțit în septembrie 2016, după un mariaj ce a durat doi ani și o relație de 12 ani.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton