Angelina Jolie a ieșit în oraș cu fiul ei de 20 de ani. De ce l-a acuzat Pax pe Brad Pitt că i-a făcut viața un iad

.

Angelina Jolie nu mai are o viață socială la fel de activă ca în anii trecuți. Actrița obișnuiește să petreacă cea mai mare parte din timp cu copiii. Angelina Jolie și fiul ei, Pax, au fost fotografiați, miercuri seara, la o cină la Sushi Park din Los Angeles.

Actrița din „Maleficent” și tânărul de 20 de ani păreau să se bucure de timpul petrecut împreună atunci când au fost văzuți intrând și ieșind din localul aflat în mall.

Angelina Jolie și-a asortat ținuta cu cea fiului ei

Angelina Jolie, în vârstă de 48 de ani, avea o rochie albă, fluidă, până aproape de podea, și un șal peste. Ea și-a completat ținuta cu pantofi cu toc bej și o geantă de mână din piele neagră pe care o purta pe braț.

Actrița și-a schimbat de curând și culoarea părului. Ea a optat pentru o nuanță care îi subliniază foarte bine trăsăturile. Angelina Jolie are acum șuvițe blonde.

În ceea ce îl privește pe Pax, acesta purta o pereche de blugi negri, un tricou alb cu menecă lungă și adidași gri Vans.

Brad Pitt e în ceartă cu copiii

În afară de Pax, Jolie și Brad Pitt, au alți cinci copii împreună, pe Maddox, 22 de ani, Zahara, 19 ani, Shiloh, 17 ani și gemenii Knox și Vivienne, 15 ani. Cei doi, care a fost au divorțat în aprilie 2019, și-au adoptat toți copiii, cu excepția lui Shiloh, care s-a născut într-un spital din Namibia în mai 2006, și a gemenilor, care au venit pe lume în iulie 2008.

Angelina Jolie și copiii au o relație rece cu starul din „Bullet Train”, în vârstă de 60 de ani. În octombrie 2022, actrița din producția „Eternals” a susținut că Brad Pitt l-a gâtuit pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față, iar asta înainte să o apuce pe ea de cap și să o scuture în timp ce se aflau într-un avion, în 2016.

„La un moment dat, a turnat bere pe Angelina Jolie și bere și vin roșu peste copii”, conform unor declarații obținute de Page Six. În urma presupusului incident, actrița a cerut prompt divorțul. Brad Pitt a negat afirmațiile și FBI a refuzat să îl acuze în vreun fel.

Citeşte și: Lavinia Pîrva, schimbare radicală de look. „M-am lăsat pe mâna unui medic!” Cum arată acum

Citeşte și: Anamaria Prodan face dezvăluiri despre divorț și își expune noile trăiri: „Am făcut ordine în viaţa mea şi a copiilor”

Citeşte și: Vica Blochina, despre relația cu Victor Pițurcă, partea ei de adevăr: „Poate mă urăște că s-a aflat și s-a spart această bubă”

Citeşte și: Cosmin Seleși și soția lui, Irina, nași pentru un cuplu din Maramureș: „Una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea”

„Ai făcut din viețile celor mai apropiați mie un iad constant”

În timpul divorțului, copiii și-au susținut mama, iar situația nu s-a schimbat nici astăzi. În noiembrie 2023, Zahara a dat de înțeles, în timpul ceremoniei de la Spelman College, că nu mai e în relații bune cu Brad Pitt. Când studenta s-a prezentat mulțimii, a exclus numele „Pitt”.

De asemenea, Pax l-a criticat de multe ori pe celebrului lui tată, despre care crede că e o persoană disprețuitoare. „O zi a Tatălui fericită acestui nenorocit de clasă mondială!! Demonstrezi din nou și din nou că ești o persoană teribilă, demnă de dispreț. Nu ai niciun pic de considerație sau empatie față de cei patru copii mici ai tăi, care tremură de frică atunci când sunt în prezența ta.

Nu vei înțelege niciodată răul pe care l-ai făcut familiei mele, pentru că ești incapabil să faci asta. Ai făcut un iad din viața celor de lângă mine. Poți să-ți spui ție însuți și lumii întregi orice îți dorești, dar adevărul va ieși la lumină într-o zi. Asa că La mulți ani de Ziua Tatălui, ființă umană îngrozitoare!” , a fost mesajul scris de Pax pe o rețea de socializare, la un moment dat.

Angelina Jolie îi consideră pe copii prietenii ei adevărați

Angelina Jolie a vorbit recent despre cât de apropiați sunt ea și copiii. „Sunt cei mai apropiați oameni de mine și de viața mea, sunt prietenii mei”, a spus ea pentru WSJ luna trecută.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton