Angelica Stoican împlinește 74 de ani. Imagini rare cu Adriana, fiica mai puțin cunoscută. Ce frumoasă este sora Niculinei Stoican!

.

Angelica Stoican are două fete de care e foarte mândră și care i-au moștenit talentul, Adriana și Niculina. Pe 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României, cunoscuta artistă împlinește 74 de ani. Cum arată fiica mai puțin cunoscută a artistei? Deși nu apare atât de des în lumina reflectoarelor, Adriana Stoican este sora Niculinei Stoican, are 46 de ani și un glas la fel de frumos.

Adriana este cu șase ani mai mică decât Niculina. Cele două au apărut de câteva ori împreună pe scenă, alături de celebra lor mamă, cu cântece din zona Mehedinți. Niculina Stoican spune despre sora sa că are un timbru special.

„Adriana cântă foarte frumos şi cred că are un timbru mult mai apropiat de cel al mamei mele”

„Mama este bine, locuieşte la Orşova şi cântă în continuare. Ea are o mare realizare în viață și asta îmi doresc să ajung să fac și eu. Să pot să aleg locurile în care vreau să cânt, să susţin concerte pentru fanii mei. Să nu mai merg să cânt în anumite locuri din nevoia de a supravieţui, să nu mai fac nici un fel de mic compromis, pe care ar trebui să-l fac la ora actuală, ca majoritatea cântăreţilor de la noi. Mama a ajuns la acest nivel, să poată să meargă să cânte doar unde vrea şi unde îi place. Eu m-am născut cu muzica populară în casă, pentru că am avut norocul să îmi dea viaţă un om care este emblematic pentru muzica populară din zona Mehedinţi, Angelica Stoican, şi aşa am crescut, mergând cu ea pe marile scene.

Mai am o soră, Adriana, şi ea cântă, doar că nu şi-a dorit să facă din asta o profesie. Cântă foarte frumos şi cred că are un timbru mult mai apropiat de cel al mamei mele. Nu a făcut din asta o carieră şi nu a performat, ar fi putut performa, nu am de unde să ştiu. Are un timbru excepţional”, povestea Niculina Stoican, în trecut, conform Click! 

Citeşte și: Cine e iubitul Dariei, fiica lui Cătălin Crișan: „Locuim împreună”

Citeşte și: Giulia Anghelescu a spus cum i-a schimbat America Express relația cu Vlad Huidu, soțul ei: „Nu aș fi putut visa”

Citeşte și: Loredana lovește din nou. Fotografia sexy cu care artista a cucerit internetul: „Diva României”

Citeşte și: Gabriela Cristea vinde încălțăminte. Cât costă o pereche de ghete. „Este gata colecția capsulă de pantofi!”

Cum arată sora Niculinei Stoican

Adriana Stoican locuiește la Turnu Severin și are o frumusețe specială, la fel ca și celebra sa soră, cu care are o relație foarte bună. „Semănăm?! Ea este sora mea nebunatică şi iubită! Să vă trăiască şi VOUĂ!!!…”, a fost mesajul scris de Niculina Stoican în dreptul unei fotografii în care apare alături de sora sa. (VEZI IMAGINILE în GALERIA FOTO din articol!)

Angelica Stoican a trăit o iubire interzisă

Angelica Stoican a trăit în tinerețe o poveste dureroasă de iubire. Artista s-a îndrăgostit de profesorul ei de română, iar relația lor a fost aspru condamnată. Pe lângă că era cadru didactic, bărbatul era și căsătorit. Dragostea lor nu a trecut proba timpului, astfel că Niculina nu și-a cunoscut niciodată tatăl.

,,Povestea numelui Niculinei este că pe tatăl ei l-a chemat Nicolae. Și eu i-am spus ei numele tatălui ei, Nicolae. Niculina este născută în aceeași zi cu fata fratelui meu. Cumnata mea a născut dimineața, iar eu noaptea, înainte de miezul nopții, pe data de 9 decembrie.

Eram la munte, pentru că eram în învățământ atunci, și acolo am născut. Este un spital în Comuna Balta care e ridicat de Regele Carol. Era un doctor în vârstă acolo, de prin părțile noastre, foarte bun. Acolo le-am născut pe amândouă fetele mele”, declara Angelica Stoican, conform Capital.

,Adriana e mai mică cu 6 ani decât Niculina. Amândouă m-au făcut bunică de băieți. Acum, va veni rândul băieților, Vlad și cu Mario, să mă facă străbunică. I-am crescut și pe ei. Am fost foarte apropiați. Vlad tot timpul mă sună, dar și ăsta mic, care are 15 ani acum.

Pe băiețelul Adrianei l-am ținut și mai mult pe la mine, pentru că este mai aproape, aici, la Turnu Severin. Niculina era la Târgu Jiu și îl lua acasă. Sunt foarte drăgălași. Vin și acum, în vacanțe, la mine. Sunt foarte legați de aceste locuri. Vlad vine tot timpul la munte, cu fata lui, căci de acum sunt de 5 ani prieteni”, susținea Angelica Stoican.

Niculina Stoican, probleme în dragoste din cauza surorii Adriana

Niculina Stoican a povestit că sora ei, Adriana, a intervenit în relația pe care o avea când era doar o adolescentă și simțea pentru prima dată fiorii iubirii. „Eram foarte tinerică. Eram în clasa a șaptea. Băiatul, Dragoș, a fost colegul meu de clasa. El a fost prima mea iubire. În mintea mea, am crezut că avem o relație specială. Am singură care a reușit să se apropie de el, era introvertit.

Eram microbistă, eu țineam cu Universitatea Craiova, iar el, care era din București, ținea tot cu Craiova. Surioară mea cea mică îmi făcea probleme. Era mică și rea. Mă șantaja, dacă mergeam la film trebuia să îi cumpăr ce îmi spunea. Apoi chiar după ce îi cumpărăm ce îmi cerea, mă amenință că mă spune. Mă și urmărea. Noi mergeam în parc și ne luăm de mâna. Ea apărea de nu știu unde și îi lua de haina și îi spuneasă păstreze distanță.

Mergeam la film, era frumos, ne sărutam… Și cine crezi că apărea? Ea! Și mă amenința că mă spune mamei”, povestea Niculina Stoican, la Drept la Țintă.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton