Angela Lansbury, la 92 de ani. Cum arăta în tinerețe

.
Una din actrițele foarte îndrăgite de români, Angela Lansbury împlinește 92 de ani pe 16 octombrie. Ea a devenit cunoscută datorită serialului ”Verdict: Crimă”, în care juca rolul Jessica Fletcher, o scriitoare ce rezolva în fiecare episod câte o crimă. 

Angela avea deja 58 de ani când a jucat în faimosul serial, însă ea a avut și alte roluri mai puțin cunoscute, iar în tinerețe a fost una din marile frumuseți ale Hollywood-ului. În plus, este și o foarte bună cântăreață, având la activ mai multe roluri în musical-uri, pe Broadway.

Viața printre starurile de la Hollywood nu a fost deloc ușoară pentru familia Angelei. Ea are doi copii și la un moment dat declara că era să-i piardă pe amândoi din cauza drogurilor – fiul ei, dependent de cocaină și heroină, chiar a ajuns la spital în urma unei supradoze. Erau adolescenți amândoi când au căzut în capcana drogurilor și Angela împreună cu soțul ei au decis să se mute în Irlanda pentru a-i îndepărta de lumea plină de petreceri de la Hollywood.

Pentru că mulți dintre prietenii copiilor săi au murit din cauza drogurilor, Angela a decis să caute o rezolvare. Pe vremea aceea nu existau clinici specializate în tratamentul toxicomanilor, însă actrița a găsit un doctor care a reușit să-l vindece pe fiul ei.

Angela Lansbury, la 92 de ani. Cum arăta în tinerețe

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton