Angela Gheorghiu și iubitul mai mic cu 22 de ani, un deceniu de dragoste: „E îngerul meu”

.

Angela Gheorghiu e tot mai fericită lângă iubitul tinerel, care o urmează peste tot în lume. Cei doi au bifat, zile trecute, 10 ani de relație, iar soprana a marcat acest eveniment pe o rețea de socializare.

Angela Gheorghiu a împlinit pe 7 septembrie 58 de ani, dar nu își arată vârsta, poate și pentru că iubirea îi dă aripi.

Angela Gheorghiu și Mihai Ciortea, 10 ani de dragoste

Angela Gheorghiu a descoperit dragostea lângă Mihai Ciortea și diferența de 22 de ani dintre ei nu a contat niciodată. Mihai, medic stomatolog la bază, și-a abandonat profesia pentru cea de care îl leagă sentimente profunde. „Aniversare fericită nouă”, a scris artista, pe o rețea de socializare, în ziua în care aniversau un deceniu de dragoste.

Citeşte și: Angela Gheorghiu, noi critici la adresa României. „Nu s-a schimbat nimic!”

Citeşte și: Cezar Ouatu, despre Angela Gheorghiu: „Nu mi-am dorit să fiu prietenul ei!” Cei doi au avut o idilă în trecut

Cum l-a cunoscut Angela Gheorghiu pe Mihai Ciortea

Pe Mihai, soprana l-a cunoscut la Royal Opera House, după ce trecuse prin mari dezamăgiri. Cel care iubea muzica clasică ș o admira de-o viață a ajuns să îi fie iubit. „De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor după diferite spectacole prin Europa şi America. Admiratori înfocaţi, de mare clasă! Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi.

Am înţeles amândoi că doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt”, povestea Angela Gheorghiu, pentru revista Elle.

Citeşte și: Soprana Angela Gheorghiu: „Nu datorez nimic României, nu am fost susținută de acest stat”

Citeşte și: Angela Gheorghiu, critici dure la adresa lui Cristian Măcelaru, dirijorul Orchestrei Naționale a Franței

Angela Gheorghiu: „Familiile şi prietenii noştri ne adoră împreună şi suntem într-o armonie perfectă”

Mihai Ciortea a reușit să o cucerească treptat cu felul lui de a fi. „Este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real.

Un adevărat domn, cu un temperament, o cultură şi educaţie cum nu speram să mai găsesc vreodată. Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ. Familiile şi prietenii noştri ne adoră împreună şi suntem într-o  armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea”, mărturisea ea.

Într-un interviu pentru cotidianul britanic The Independent, vedeta susținea că mariajul cu tenorul Roberto Alagna reprezintă „cea mai neagră pagină a vieții” ei. „ Am fost foarte înţelegătoare cu Roberto în această chestiune, pentru că în Franţa, unde locuieşte el, acest lucru ar fi o mare problemă. În viaţă, accepţi anumite lucruri din partea bărbatului tău, dar eu nu am mai vrut să continui să trăiesc cu ideea că omul meu este violent”, mărturisea Angela Gheorghiu.

„Era violent și în fața familiei mele, dar și în fața familiei sale”

Relația lor a fost marcată de episoade de violență, dar soprana a reușit să lase în urmă această poveste și să meargă mai departe.

„Era violent și în fața familiei mele, dar și în fața familiei sale. Am trecut prin asta. Am spus ani de zile că nu pot crede asta, că va fi bine. Dar este ca o boală. Chiar dacă ești cea mai furioasă persoană, să te ridici și să îți lovești soția, așa ceva nu se poate. Și să faci asta în fața în fața tatălui tău și a fratelui și ei să nu spună o vorbă? Asta e viața mea”, adăuga Angela Gheorghiu.

Foto: Facebook


Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton