Angajat al Palatului Kensington, dezvăluiri din spatele ușilor închise. Ce spune despre comportamentul lui Meghan Markle: „O narcisistă”

.

Meghan Markle s-a confruntat cu acuzații de agresiune în timpul petrecut în familia regală – lucru pe care l-a negat cu fermitate, spunând că aveste afirmații fac parte dintr-o „campaniie de calomnie calculată”. Acum, un angajat al Palatului Kensington a dezvăluit cum se comporta, de fapt, ducesa de Sussex în spatele ușilor închise.

Angajat al Palatului Kensington, dezvăluiri despre comportamentul lui Meghan Markle

Un expert regal susține că aceste acuzații de agresiune au stat în spatele deciziei Prințului William să nu mai locuiască în același loc cu fratele său, Prințul Harry și soția acestuia, Meghan Markle.

William a fost informat despre afirmațiile conform cărora Meghan Markle ar fi „hărțuit” membrii personalului palatului, informații pe care Ducesa de Sussex, cât și soțul ei, Prințul Harry, le-au negat întotdeauna.

După un apel telefonic nereușit cu fratele său, William ar fi decis să „îl dea afară pe Harry”, a dezvăluit Robert Lacey în cartea sa, „Battle of the Brothers”.

Lacey citează în continuare un angajat al Palatului Kensington spunând: „Meghan s-a portretizat ca victimă, dar ea a fost agresoarea. Oamenii s-au simțit agresați de ea. Au crezut că este o narcisistă și o sociopată, practic dezorientată”.

Citește și: Mobilizare de forțe pentru protecția Ducilor de Sussex în Columbia. Prințul Harry și Meghan Markle, criticați pentru noul turneu: „Este culmea ipocriziei”

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit de ce nu o ia cu el pe Meghan Markle în Marea Britanie: „Este încă periculos”

Ducesa de Sussex, acuzată de agresiune

Acuzațiile de agresiune au ieșit la iveală în martie 2021, când The Times a raportat că Meghan a agresat doi membri ai personalului de la Palatul Kensington.

Publicația a precizat că o plângere a fost depusă împotriva ducesei în octombrie 2018, la cinci luni după nunta ei cu Prințul Harry. Jason Knauf, care a lucrat ca secretar de comunicații pentru Harry și Meghan, ar fi susținut că ducesa „a alungat doi asistenți personali din gospodărie și a subminat încrederea unui al treilea membru al personalului”.

Potrivit Times, Knauff i-a trimis un e-mail secretarului privat de atunci al Prințului William, Simon Case, într-o mișcare menită să convingă Palatul Buckingham să protejeze personalul despre care Knauff susținea că se află „sub preiune insuportabilă din cauza lui Meghan”.

Articolul susținea că Prințul Harry „l-a rugat” să nu continue cu acuzațiile la adresa soției sale, în timpul unei întâlniri, despre care avocatul ducilor de Sussex susține că nu a avut loc niciodată.

Citește și: Meghan Markle, cu bijuterii în valoare de 52.000 de dolari, în Columbia. Ducesa de Sussex și Prințul Harry au uitat de protocol și s-au sărutat în public

Citește și: Ce joburi a avut Kate Middleton, înainte de a intra în Familia Regală. Fost șef: „Nu era prețioasă”

Meghan Markle a negat acuzațiile și a atacat familia regală

La scurt timp, Meghan Markle a făcut o declarație în care a negat acuzațiile de agresiune, precizând că a fost victima „unei camapnii de defăimare calculată”.

Un mesaj emis de purtătorul de cuvânt al familiei Sussex spunea: „Să numim asta așa cum este – o campanie de calomnie calculată bazată pe dezinformare înșelătoare și dăunătoare. Suntem dezamăgiți să vedem că această portretizare defăimătoare a ducesei de Sussex este luată în serios de un institut de presă. Nu este o coincidență că acuzațiile distorsionate vechi de câțiva ani care vizează subminarea ducesei sunt informate presei britanice cu puțin timp înainte ca ea și ducele să vorbească deschis și sincer despre experiența lor din ultimii ani.”

Raportul The Times a venit cu câteva zile înainte ca Harry și Meghan să se așeze pentru un interviu exploziv cu Oprah Winfrey. Atunci, ei au făcut câteva acuzații șocante despre familia regală, printre care și de rasism la adresa culorii pielii fiului ei, Archie. Ea a mai spus că s-a gândit la sinucidere în timpul petrecut în Marea Britanie și a susținut că Familia Regală a încercat să o reducă la tăcere, a refuzat să o protejeze pe ea și pe Prințul Harry și a mințit pentru a-i proteja pe alți membri ai familiei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Meghan Markle

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton