Andrei Krișan, viața după Survivor. Adevărul din spatele imaginilor cu Carmen Grebenișan și Alexandra Ciomag: „Iubita mea a spus că…” / Exclusiv

.

Andrei Krişan, finalistul de la Survivor 2023, s-a destăinuit la FRESH by UNICA şi a vorbit deschis despre subiectele şi controversele în care a fost implicat. Câţi bani a câştigat, ce relaţie are cu Carmen Grebenişan şi de ce s-a îmbrăţişat cu Alexandra Ciomag, afli urmărind întreaga emisiune.

Andrei Krișan a acceptat provocarea UNICA și, cu sinceritate, a comentat titlurile apărute în presă referitoare la el.

Câţi bani a câştigat Andrei Krişan la Survivor?

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Câștigam mai mult decât mulți români într-un an, dacă eu câștigam trofeul și cei 100.000 de euro. Altfel, nu văd cum aș câștiga eu mai mult decât românii din România. Nu am câștigat cât un an de zile! Într-adevăr noi suntem sub un contract, au fost acolo ceva. Mai mult de atât n-o să pot să spun, dar nu-i nicidecum ce se spune în tabloide.” a spus Andrei Krișan la Provocarea Unica.

Ce ar fi făcut cu banii războinicul dacă ar fi câștigat marele premiu de la Survivor 2023?

Andrei Krișan: „Aș fi vrut să-i ajut pe ai mei”

„Primul lucru a fost să-i ajut pe ai mei. Ei m-au ajutat foarte mult financiar, printre altele, să ajung unde am ajuns din punct de vedere a performanței sportive și consider, în sufletul meu, că trebuie să dau către ei chestia asta. Iar cu restul nu știu, nu m-am gândit pe moment ce aș putea să fac cu ei, dar ăsta era unul dintre lucrurile la care m-am gândit cel mai mult, aș fi vrut să-i ajut pe ai mei.” a menționat Andrei Krișan la FRESH by UNICA.

Citește și: Andrei Krișan: „Am început să plâng ca o fetiță”. Prin ce a trecut războinicul la Survivor / Exclusiv

Citește și: Carmen Grebenișan s-a întors cu o mică avere de la Survivor România. Câți bani a primit vedeta

Citește și: Ce mai face Sanda Nicola. Problemele cu care s-a confruntat jurnalista în străinătate: „Am ales să rămân lucidă”

Citește și: Ce cadou a primit Theo Rose de la mama lui Anghel Damian, după ce a născut: „E din Africa de Sud!”

Sportivul a vorbit și despre relația pe care o are cu foștii colegi, printre care și Carmen Grebenișan, după finala Survivor România. Ce au făcut cei doi după ce show-ul de supraviețuire s-a încheiat?

Andrei Krișan, viața după Survivor. Adevărul din spatele imaginilor cu Carmen Grebenișan și Alexandra Ciomag: "Iubita mea a spus că..." / Exclusiv

Controversele despre Andrei Krișan și Carmen Grebenișan, clarificate la FRESH by UNICA

„Culmea este că, după am fost filmați încontinuu, o să apară o nouă emisiune pe PRO TV, `Departe de insulă` și oamenii o să poată să vadă exact ce am făcut. (…)

Am mâncat, foarte mult am mâncat… Cred că la un moment dat vreo doisprezece pachete de biscuiți, un tort, chiar am mâncat foarte mult. La un moment dat, efectiv, simțeam în gât că nu mai pot. În rest, am fost la o mică petrecere parcă, iar pentru mine a fost totul ireal, pentru că noi ieșisem după cinci luni de zile din consiliu și erau toate lucrurile normale în jurul nostru și noi eram așa inhibați și nu știam, avem voie să facem lucrurile astea, putem să bem un pahar, să cerem un pahar cu apă, era ireal!

Andrei Krișan: „Pentru mine a fost așa totul ireal”

Tocmai de-asta nici n-are rost să povestesc eu mai multe, pentru că o să se vadă cu adevărat la PRO TV și pe VOYO, dar în principiu ce am făcut noi după finală a fost să revenim la realitate, de fapt, și abia așteptam cumva să ne primim telefoanele și să-i sunăm pe ai noștri de acasă. Deci, cam asta am făcut noi după finală, stăteam cred că în pat fiecare, în camerele lor și povesteam cu ai noștri.” a spus Andrei Krișan la FRESH by UNICA.

Încrederea a jucat cel mai important rol în viețile concurenților de la Survivor, spune Andrei Krișan. Finalistul Survivor recunoaște că multe dintre imaginile difuzate pe post pot fi interpretate, însă realitatea din junglă este mai dură decât se vede pe micul ecran și nu există dispoziție fizică sau disponibilitate emoțională pentru a fi țesute idile amoroase.

„Cu siguranță la un moment dat, luate din context, anumite imagini sau anumite titluri, deranjează pe anumiți oameni, însă, în cazul de față, pe iubita mea nu a deranjat-o, ci mai degrabă a vrut să afle care e contextul de fapt.

Ea are încredere în mine, eu am în ea și tocmai asta a jucat un rol important în a crede sau a nu crede tot ce se povestește în presă sau chiar și în contextul Survivor când veneau imaginile, dar nu și-a dat tare multă panică sau să aibă vreun moment de îndoială.” a precizat Andrei Krișan la FRESH by UNICA.

„Culmea este că eu am vorbit cu Alex Militaru (n.r. Soțul lui Carmen Grebenișan) după ce am ieșit și cumva asta ne-a oferit la amândoi un confort psihic și am apreciat tare mult și a fost frumos că toți partenerii noștri, partenerele noastre, au vorbit între ei când noi eram în Survivor. (…)

Cumva s-au format conexiuni de prietenie și în afara Survivor, chiar dacă noi ne împrieteneam acolo, cumva prietenia aia reală se resimțea și acasă. Deci era o reasigurare că totul e ok și că nu-i ce spune presa.” a declarat Andrei Krișan la FRESH by UNICA.

Fostul concurent de la Survivor a clarificat și imaginile în care a fost surprins în timp ce o îmbrățișa pe Alexandra Ciomag și a recunoscut că a fost băgat în ședință de iubita lui.

Ce spune Andrei Krișan despre gesturile tandre dintre el și Alexandra Ciomag

„Mie mi s-a părut că a fost chiar foarte folositoare îmbrățișarea asta în momentul respectiv, pentru că Alexandra Ciomag chiar în momentul ăla nu tare bine, dar nu a fost tandru. (…) Am empatizat cu Alexandra, bineînțeles, da! (…)

Iubita mea, bineînțeles, că a spus că nu-i frumos ce am făcut, dar a înțeles în momentul în care i-am explicat că nu-i, exact cum îți explic și ție de altfel, că nu-ți vin gânduri de genul pe acolo. Dar, da, nu s-a întâmplat nimic și, în același timp, nu a fost cazul de un titlu cu tandrețe. A fost o empatie de colegi în momentul respectiv pentru jocul la care eram. Nici nu mai țin minte jocul, dar știu că a fost de rău, cred că a fost de rău.” a clarificat Andrei Krișan despre controversele privind apropierea de Alexandra Ciomag.

Andrei Krișan, un antrenor personal scump sau accesibil?

Reîntors la viața de acasă, războinicul recunoaște că a avut nevoie de o perioadă de readaptare. În prezent, intenționează să se ocupe de sala de fitness pe care o deține și spune că se viseară la Survivor: All-Stars.

„Eu am creat un sistem foarte frumos la noi la sală, am și colegi antrenori acolo. (…) Ideea este așa, avem categorii de antrenori, cei care vin de pe băncile facultății sau după un curs și ei au tarif prestabilit, după care vin antrenorii mai experimentați cu doi, trei ani experiență și apoi cei care sunt o elită sau profesioniști.” a precizat Andrei Krișan.

Pentru cei care vor să fie antrenați de războinicul Andrei Krișan, tarifele pornesc de la 400 RON și depășesc 1000 RON.

FRESH by UNICA, prime time-ul vedetelor în fiecare miercuri de la ora 20:00

Nu ratați FRESH by UNICA, emisiunea online prezentată de Cristina Manea, în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe contul oficial de YouTube, pe pagina de Facebook UNICA.ro și pe site-ul nostru! Pe canalul Unica de YouTube puteți vedea toate edițiile emisiunii.

Până acum, Alina Sorescu și Paula Seling se află printre vedetele care și-au deschis sufletul la FRESH by UNICA. Ce declarații surprinzătoare a făcut și Tania Popa, dar și poveștile lui Marcel Pavel, precum și ale Andreei Ibacka sunt online.

Andreea Marin, Daniela Gyorfi, Alexandra Velniciuc, Cove, Andreea Bălan, Bella Santiago, Julia Chelaru, Paula Herlo, Carmen Brumă, Iulia Ionescu, Alexandra Ungureanu, Bianca Drăgușanu și Crina Abrudan s-au destăinuit la FRESH by UNICA.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton