Andrei Iordănescu a devenit din nou tată. Ce nume special va purta nepoata lui Anghel Iordănescu

.

Fericirea în familia lui Anghel Iordănescu e completă! Fiul său, Andrei, a devenit din nou tată. Nora fostului antrenor, Oana, a adus pe lume o fetiță de nota 10, care va purta numele Zenaida.

Anunțul a fost făcut de Andrei, care a ținut să îi mulțumească soției sale, Oana, pentru marea bucurie făcută.

„Cine va primi un prunc ca acesta în numele Meu, pe Mine Mă primește” (Matei 18, 5). Încă un membru în familie! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu încă o fetiță de 10. Mulțumesc lui Dumnezeu și Maicii Domnului pentru o așa bucurie imensă şi nu în ultimul rând soției mele pentru efortul depus și pentru că mi-a dăruit încă o minune, fetița noastră Zenaida! 16.07.2023 – 3110 gr și 50 de cm!”, a scris el într-o postare pe Facebook.

Andrei Iordănescu: ”A fost o veste care ne-a luat prin surprindere”

Cei doi mai au o fetiță, pe Xenia, care este minunea lor. Ba mai mult, atunci când a primit vestea că va fi din nou tătic, Andrei și-a arătat încântarea și a recunoscut că își dorește o surioară pentru prima născută.

”A fost o veste care ne-a luat prin surprindere, ne-am bucurat foarte tare și speriat în același timp, deoarece responsabilitatea creșterii unui copil este foarte mare, însă venirea unui copil pe lume este mereu un motiv de bucurie”, spunea Andrei Iordănescu, cu câteva luni în urmă, la Antena Stars.

”Tot fetiță îmi doresc ca Xenia să mai aibă o surioară și să crească așa cum am crescut eu cu Alexandru. Acum am experiența creșterii unei fetițe și mi-ar fi mai ușor”, mărturisea el.

Citeşte și: Sean Penn a uitat de iubita oficială și s-a lăsat fermecat de o altă actriță în bikini. Cum au fost surprinși pe plajă

Citeşte și: Brendan Fraser, cu trupul nelucrat la plajă.”George, trăsnitul junglei” a pierdut lupta cu kilogramele și e de nerecunoscut

Citeşte și: Reese Witherspoon, forțată să filmeze o scenă intimă cu Mark Wahlberg

Andrei Iordănescu, despre întâlnirea cu Oana: „A fost dragoste la prima vedere”

Atunci când a cunoscut-o pe Oana, Andrei a știut din primul moment că ea e aleasa.

„Totul a început în 2020, în vară, atunci am cunoscut-o pe Oana. Am ieșit împreună, ne-am cunoscut, am fost în vacanță împreună, am fost în vacanță și cu familia ei, și la ea la Timișoara, și cu ai mei. După ne-am mutat împreună. Cam la patru luni de zile ne-am mutat împreună. A fost dragoste la prima vedere”, povestea Andrei Iordănescu, la Antena Stars.

Citeşte și: Apariție rară! Cum arată fiul pe care Tom Cruise l-a adoptat cu Nicole Kidman

Andrei și Oana, o nuntă de poveste

Cei doi și-au unuit destinele pe 17 ianuarie 2021, iar evenimentul a fost unul cu ștaif. Fiul fostului selecționer și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea dintre ani.

„Din octombrie am vrut să facem nunta. A fost pandemia, nu s-a putut. Între timp ne-am pregătit. A fost și o nuntă diferită față de alte nunți tradiționale, pentru că noi am căutat costum, rochie, verighete înainte s-o cer. Am cerut-o în iarnă, chiar în noaptea de Revelion. Nu se aștepta. Se aștepta s-o cer chiar la 12 noaptea, a fost foarte dezamăgită. Am cerut-o la jumătate de oră după”, povestea fiul lui Anghel Iordănescu.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton