Andreea Tonciu, imagini noi din apartamentul ei din Pipera, estimat la peste 250.000 de euro. „Am băgat foarte mulți bani” / Foto&Video

.

Andreea Tonciu a făcut un tur al noului ei imobil din Pipera, pe care l-a estimat la peste 250.000 de euro. Apartamentul cu două dormitoare, bucătărie open space și terasă doar ce a fost finalizat.

Cum arată apartamentul Andreei Tonciu

Abordată de TikTokerul Edi Vasile, Andreea Tonciu a acceptat să facă un tur al apartamentului ei din Pipera. Locuința se află într-un cartier rezidențial din zona de nord a Capitalei.

Cum intri în apartamentul Andreei Tonciu, pe dreapta se regăsește o baie, iar pe stânga un dressing. „MDF vopsit, este din cel mai scump material. Mie-mi plac lucrurile de calitate”, a spus Andreea Tonciu despre dressingul de pe hol, pe TikTok.

Ulterior, fosta concurentă de la Survivor All Stars i-a prezentat lui Edi Vasile baia, decorată în nuanțele ei preferate, alb și auriu. „Baia este spectaculoasă, exact în culorile care mă definesc și care îmi plac cel mai mult, alb și auriu”, a detaliat.

Citește și: Fetița Andreei Tonciu se coafează la salon, la 8 ani, și poartă unghii false. „Mi-aș dori să aibă caracterul meu”

Citește și: Andreea Tonciu a primit interzis de la soț să apară la televizor: „Am fost în depresie” / Video

„Toată mobila din această casă este din MDF vopsit, frezat”

Holul apartamentului duce direct în zona de living și bucătărie open space. După ce a accentuat încă o dată că tot mobilierul este realizat din cel mai scump material, Andreea Tonciu a dezvăluit că-și dorește să vândă locuința.

„Toată mobila din această casă este din MDF vopsit, frezat. Deci după cum observați, frezat, care este foarte scump. Eu îți prezint această casă care este a mea, dar între timp m-am răzgândit și vreau să o vând, stau într-un alt apartament”, a mai spus Andreea Tonciu.

În living se regăsesc o canapea bej, un aer condiționat, un șemineu și un televizor. Din această zonă a casei se face și accesul pe terasă, care are priveliștea către un alt bloc de locuințe. „Aceste perdele sunt din mătase și dintr-o catifea super, super șmecheră”, a adăugat fosta concurentă de la Survivor.

Citește și: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre Zanni de la „Survivor All Stars”. „Spun ceva ce nu am spus niciodată!” Ce s-a întâmplat în Republica Dominicană

Citește și: Andreea Tonciu, atac dur la adresa lui Jador, după plecarea din Survivor: „Veriga slabă!” Ce spune despre Roxana Nemeș

„Am băgat foarte mulți bani în apartament”

Turul a continuat cu dormitorul matrimonial cu baie proprie. După ce Edi Vasile s-a îndoit de comoditatea canapelei din living, Andreea Tonciu l-a condus în dormitorul matrimonial, unde a punctat că a investit în saltele.

„Ăsta este dormitorul matrimonial cu baie proprie. Si uite ăsta-i patul, care e moale, saltelele sunt alea scumpe. Da, sunt ce trebuie. Am băgat foarte mulți bani în apartament. Asta este cu cadă (baia proprie – n.red.)”, a mai spus Andreea Tonciu.

După ce au vizitat și al doilea dormitor, Andreea și Edi s-au reîntors în hol, unde, pe dreapta, se află o măsuță de machiaj improvizată. „Aici o să trebuiască doar un scăunel. Am improvizat așa la rece. Era gol și am zis că mai bine fac o masă de machiaj”, a explicat Andreea.

Turul s-a încheiat pe terasa apartamentului estimat de Andreea Tonciu la peste 250.000 de euro.

Foto: TikTok, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton