Andreea Tonciu, replici acide la adresa Alexandrei Ungureanu. „Mi se pare foarte perversă!”

.

Andreea Tonciu a făcut o serie de dezvăluiri despre o vedetă din showbiz-ul autohton pe care nu o suportă.

Tonciu și-a obișnuit publicul cu declarațiile ei sincere, tranșante, iar de data aceasta a atacat-o pe Alexandra Ungureanu, artistă despre care spune că i se pare “perversă”.

Alexandra Ungureanu. Nu o suportam deloc. Mi se pare foarte perversă. Știi cum e vorba aia cu mutu. Eu nu sunt invidioasă pe femei, ea nu are ce am eu. Deci nu o invidiam, dar nu îi suportam caracterul. N-am nimic cu femeia, dar nu am scos-o de la block.

Suntem blocate reciproc. Am blocat-o pentru că nu cred că putem avea o conversație, nu suntem pe aceeași lungime de undă. Eu nu sunt compatibilă cu ea, ea e alt standard – a spus Andreea, în podcastul “Detectorul de minciuni”, moderat de Oana Radu.

Citeşte şi: Theo Rose, primele declarații despre relația cu Anghel Damian

Citeşte şi: Soția lui George Buhnici, amenințări cu violul în urma derapajului fostului prezentator

Citeşte şi: Mărturisirile femeii care și-a înșelat bărbatul cu un preot din Iași. „Îi povesteam ce făceam cu soțul seara”

Citeşte şi: Marcela Fota are o nouă relație, la doi ani după moartea soțului. „Viața are cursul ei!”

Andreea și Alexandra participat în același timp la “Bravo, ai stil!” și nu este prima data când bruneta o jignește pe artistă. Cele două au avut mai multe schimburi dure de replici în show-ul de modă.

Alexandra Ungureanu a dezvăluit, în urmă cu câteva luni, că și ea a blocat-o pe Andreea pe rețelele de socializare. Cântăreața recunoaște că este, uneori, mai impulsivă în decizii, dar a fost provocată de Andreea să mențină o stare conflictuală.

Am scurte momente în care sunt extrem de impulsivă și fac un gest fără să mă gândesc, în 30 de secunde. Andreea a apărut cu sora ei într-o emisiune și m-a distrat cum a pus problema, uitând tonul pacifist în care încheiasem totuși sezonul. A zgândărit-o ceva și și-a adus ea aminte de războiul pe care l-am avut și care din punctul meu de vedere s-a terminat de mult. A spus despre mine niște lucruri, din care se vedea că are râcă pe mine.

A zis că sunt artistă, dar știm noi la ce! Dubios! Și ca nu am voce! Astea sunt ultimele lucruri pe care ar putea cineva să le zică despre mine. Putea să fie, totuși, mai inventivă, mai creativă, aș fi râs. Am blocat-o imediat pe Instagram, dar după mi-a părut rău! – a povestit Alexandra Ungureanu, conform Click!.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton