Andreea și Cabral Ibacka, apel pentru ajutor: „Au dispărut din curtea apartamentului”

.

Andreea Ibacka și soțul ei, Cabral Ibacka, au cerut ajutorul admiratorilor lor de pe rețelele de socializare pentru a-și găsi cei doi căței. Îndrăgitul cuplu se află la mare împreună cu familia lor și, așa cum obișnuiesc, au luat cu ei și cei doi câini ai familiei. Doar că, pe timpul nopții, aceștia au fispărut din curtea apartamentului în care erau cazați.

Update: 12:45: Andreea Ibacka a anunțat că cei doi căței, Maki și Mayra, au fost găsiți și sunt din nou împreună cu familia lor.

„I-am găsit, sunt nevătămați! Vă mulțumim și vă suntem recunoscători până la cer și înapoi tuturor celor implicați. Doar împreună am reușit”, a scris actrița pe pagina sa de Facebook.

La rândul lui, Cabral s-a arătat emoționat de ajutorul primit din partea oamenilor.

„Suntem efectiv șocați de cum au reacționat oamenii, de cat de repede s-au implicat și-am reușit să dăm de amețiții noștri! Vă mulțumesc din inima mea de copil pentru tot ajutorul dat, a fost primit și i-am adus acasă pe tembeli. Mulțumim foarte tare tuturor celor care au sunat și ne-au dat indicii!”, a scris prezentatorul pe rețelele de socializare, precizând că în căutarea animăluțelor s-a implicat și poliția.

„Mulțumim și polițiștilor care și-au făcut treaba de nota 100 și s-au implicat și ei doar cum mai vezi prin filme! Și îi mulțumesc mult și omului care a făcut gardul. Serios, am trecut prin toate fricile și panicile, vă mulțumesc mult-mult de tot tuturor celor care s-au implicat chiar și cât-de-puțin. Acum mă apuc să repar gardul. O să fie Marele Zid Chinezesc!”, a mai spus Cabral.

Andreea și Cabral Ibacka, apel pentru găsirea câinilor familiei

Andreea Ibacka și Cabral Ibacka au distribuit în mediul online un mesaj prin care cer ajutorul admiratorilor lor. Se pare că cei doi se află la mare, în Mamaia Nord, împreună cu familia, doar că doi dintre cățeii lor au dispărut pe timpul nopții. Potrivit mesajului comun distribuit pe rețelele de socializare, animalele lor de companie au săpat pe sub gard, după ce l-au îndoit, după care au dispărut.

Acum, actrița și prezentatorul de televiziune cer ajutorul oamenilor din zonă pentru a-i găsi pe Maki și Mayra.

„Așa cum știți că facem de mulți ani încoace, am plecat în concediu alături de copii și căței.
Suntem la mare la MAMAIA NORD – NĂVODARI, iar în cursul acestei nopți 2 dintre cățeii noștri au dispărut din curtea apartamentului în care suntem cazați. Au îndoit gardul și au săpat pe sub el”, au scris Andreea și Cabral Ibacka pe paginile lor de Instagram.

Cuplul speră să reușească să găsească mai repede cățeii, mai ales că unul dintre ei urmează un tratament pentru epilepsie, ce trebuie să-i fie administrat cât mai repede posibil.

Citește și: Andreea Ibacka vinde apartamentul de pe litoral. Cum arată locuința situată la malul Mării Negre

Citește și: Cum a amenajat Andreea Ibacka apartamentul părinților ei: „Am vrut ceva deschis la culoare”

„Sunt doi cane corso de culoare neagră, mascul și femelă, bătrâni (8 ani), sterilizați. Nu sunt agresivi și răspund la numele MAKI și MAYRA. Unul dintre ei este sub tratament pe viață pentru epilepsie (ce trebuie administrat cât mai rapid). De la ora 7:45 îi căutăm cu mai multe mașini, însă salvarea lor pare imposibilă fără ajutorul vostru. Din toată inima noastră vă rugăm să ne ajutați să îi aducem înapoi acasă”, au încheiat Andreea și Cabral Ibacka mesajul.

Ce informații au primit de la fanii din mediul online

Mesajul lor nu a rămas fără răspuns și mai mulți internauți le-au sărit în ajutor. O parte le-au dat câteva sfaturi, în timp ce alții au dezvăluit că i-au văzut pe Maki și Mayra.

„Andreea, soțul meu i-a văzut la ora 6 pe Șoseaua Mamaia, la picior pod spre Năvodari, alergau pe șosea, Nu aveau zgărzile la gât. Alergau spre Mamaia Sat”, a scris o admiratoare.

Citește și: Reacţia lui Cabral, după ce a fost prins de soţia lui că îi citea mesajele din telefon. Andreea Ibacka: „Nu poţi să recunoşti aşa ceva”

Citește și: Gina Pistol revine în televiziune. Vedeta va prezenta sezonul 9 al emisiunii MasterChef, difuzat de Pro TV: „Vor urma multe seri pline de entertainment pur”

Alți internauți au precizat că au distribuit și ei postarea pe alte grupuri, în speranța că Maki și Mayra au fost văzuți de localnici.

„Ridicați câteva drone urgent”, i-a sfătuit altcineva, în timp ce Andreea Ibacka a răspuns: „Foarte bună ideea”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea și Cabral Ibacka, alături de cățeii lor

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton