Andreea Sasu și Philipp Plein au anunțat sexul copilului: „Este o mare binecuvântare”

.

Philipp Plein și Andreea Sasu au dezvăluit sexul primului lor copil. Designerul și iubita lui au organizat o ceremonie specială, la care au invitat mai mulți prieteni în fața cărora au făcut marele anunț. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ un an.

Andreea Sasu și Philipp Plein au anunțat sexul bebelușului

8

Dacă pentru Philipp Plein acesta este al patrulea copil, pentru Andreea Sasu este primul bebeluș. Fericiți peste măsură că urmează să devină părinții, designerul și românca au organizat o petrecere la care au invitat câțiva prieteni și au făcut anunțul sexului micuțului într-un mod cu totul special.

Andreea și Philipp au mai format un cuplu în trecut, iar de curând au apărut zvonuri potrivit cărora s-ar fi împăcat. În urmă cu o lună au apărut informații cu privire la sarcina româncei care, în cele din urmă au fost confirmate. Iar acum, cei doi au făcut public și sexul bebelușului.

Philipp Plein și Andreea Sasu au apăsat pe o manetă, iar în spatele lor a apărut un fum des albastru, ceea ce a indicat faptul că vor avea un băiețel.

„Este băiat! Este o mare binecuvântare pentru mine să am cel de-al patrulea fiu anul acesta. Toată lumea care mă cunoaște știe cât de mult îmi iubesc și ador copiii. Sunt nebun după copiii mei. Înseamnă totul pentru mine și îi iubesc mai mult decât propria-mi viață. Romeo, Rocket și Rouge mi-au schimbat viața și m-au făcut o persoană mai bună. Sunt ecunoscărot și pentru Lucia și Fernanda, care mi-au adus aceste mici ființe. Copiii noștri sunt motivul pentru care noi toți facem această planetă un loc mai bun”, a scris Plein pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Andreea Sasu, cadou de sute de mii de euro de la Philipp Plein, de ziua ei. Este însărcinată cu al patrulea copil al designerului

Citește și: Anca Dumitra este însărcinată. Actrița din „Las Fierbinți” și Manfred Spendier vor deveni părinți pentru prima dată

Andreea Sasu, acuzată că l-a despărțit pe Philipp Plein de logodnica lui

Românca a vorbit despre ce înseamnă să fie însărcinată cu fiul designerului, fiind acuzată că ar fi motivul despărțirii lui Plein de Lucia Bartoli, care i-a oferit acestuia doi copii.

„Normal, noi, cei din familie, toți știam cum e situația, dar pentru lumea exterioară, care nu știe ce se întâmplă cu adevărat, lumea judecă prin ceea ce vede. Dar situația trebuie luată cu calm și lumea trebuie să se obișnuiască, pentru ca nu e ușor, în special că sunt și copii mici la mijloc. Dar, repet, noi știm lucrurile cum le-am vrut și cum sunt din exterior”, a declarat Andreea Sasu, pentru actualitate.net.

Citește și: Vladimir, fiul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Prezentatoarea TV și soțul ei, în lacrimi la spital: „A fost cumplit, traumatizant”

Citește și: Ce copii frumoși au Elizabeth Gutierrez si William Levy! Cei doi actori au decis să se despartă după 20 de ani

Cine este Andreea Sasu, românca care i-a furat inima designerului

Andreea Sasu are 34 de ani și este din Pașcani. Aceasta s-a mutat în Italia în anul 2010. Acolo, ea s-a înscris la emisiunea Insula Iubirii, unde a fost ispită. Apoi, aceasta a avut numeroase apariții tv. Andreea a fost fotomodel și a lucrat pentru mai multe branduri cunoscute.

Cariera în lumea modei și-a început-o la vârsta de 20 de ani, când s-a mutat la Milano.

În urmă cu câțiva ani, românca a început o poveste de iubire cu Philipp Plein, care s-a încheiat după ce designerul a înșelat-o. În anul 2017, Andreea spunea că nu îl mai poate ierta și nu poate forma o familie cu el.

„L-am iertat de două ori până acum şi încă nu ştiu… Nu pot să am o viaţă liniştită, aşa cum îmi doresc eu, lângă el. Orgoliul meu de femeie nu mă lasă să accept aşa ceva. Şi cred că pot să am orice bărbat vreau! Aseară, după eveniment, am vorbit din nou. Mi-a spus că mă iubeşte şi că mă vrea alături de el. (…) Ştiu că mă iubeşte şi vrea să-mi arate că face totul pentru mine, ca să se întoarcă la mine. Îmi zice mereu că vrea un copil şi familie cu mine”, zicea românca atunci.

Acum, la șapte ani distanță, Andreea Sasu pare să fi uitat trecutul și a revenit în brațele designerului căruia îi va dărui și un copil.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Sasu și Philipp Plein

Sursă foto, video: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton