Andreea Sasu a născut. Ce nume a ales Philipp Plein pentru cel de-al patrulea copil al său: „Este o binecuvântare”

.

Andreea Sasu (34 ani) a adus pe lume un băiețel sănătos, acesta fiind primul ei copil și al patrulea pentru iubitul ei, creatorul german de modă Philipp Plein. Românca a dat vestea cea mare în mediul online, unde a distribuit și primele imagini cu bebelușul.

Andreea Sasu a născut un băiețel

Andreea Sasu a devenit mamă pentru prima dată după ce a adus pe lume un băiețel, sâmbătă, 6 iulie. Atât românca, cât și iubitul ei, designerul Philipp Plein, au dat vestea pe rețelele de socializare, unde sunt foarte activi. Cei doi au împărtășit cu fanii lor primele imagini cu bebelușul, precum și numele pe care l-au ales pentru micuțul lor.

„Azi, cel de-al patrulea fiu al meu – HURRICANE THOR THUNDER – s-a născut la ora 10:58 am – Nici nu pot descrie în cuvinte cât de fericiți și binecuvântați suntem că am primit un dar atât de incredibil de sus. Îmi iubesc în mod egal toți copiii și nu îmi pot imagina viața fără ei – ROMEO / ROCKET / ROUGE și HURRICANE. Tati vă iubește pe toți infinit. Este o binecuvântare să fiu tatăl vostru și să vă văd crescând împreună și descoperind lumea prin ochii voștri frumoși și inocenți. Îți mulțumesc Doamne pentru tot”, a scris Philipp Pleine pe pagina sa de Instagram.

Și Andreea Sasu a transmis un scurt mesaj pe rețelele de socializare.

„Bine ai venit pe lume, iubirea mea Hurricane Thor Thunder 06/07/24. Te iubesc infinit”, a scris românca.

Citește și: Andreea Sasu și Philipp Plein au anunțat sexul copilului: „Este o mare binecuvântare”

Citește și: Andreea Sasu, cadou de sute de mii de euro de la Philipp Plein, de ziua ei. Este însărcinată cu al patrulea copil al designerului

Philipp Plein are patru copii cu trei femei

Philipp Plein (46 ani) este tatăl a patru copii, pe care îi are din trei relații diferite. Designerul german a devenit tată pentru prima dată în anul 2016, când a venit pe lume primul lui fiu, Romeo Prince Plein, din relația cu Fernanda Rigon.

Relația lor s-a deteriorat la scurt timp de la venirea pe lume a băiețelului, cei doi ajungând să lupte prin tribunale pentru custodia micuțului.

Lucia Bartoli a fost cea de-a doua femeie care i-a dăruit doi copii lui Plein. Rocker Halo Ocean s-a născut în anul 2022, iar Rouge Sky Galaxy a venit pe lume în octombrie 2023.

În perioda în care Lucia Bartoli îi dăruia lui Plein al treilea copil, acesta își relua relația cu Andreea Sasu, iar creatorul de modă anunța că s-a despărțit de Bartoli.

Citește și: Alina Sorescu, neschimbată la aproape 38 de ani. Cum se menține: „Este modul meu preferat de a mă mișca” / Exclusiv

Citește și: Câte intervenții estetice are Antonia, de fapt: „Toate, mai puţin buzele”

Despre această împăcare a vorbit Andreea Sasu în luna mai a acestui an, când a cofirmat sarcina.

„Tot ce se zice, că așteptăm un copil, este adevărat. Că suntem împreună de un an de zile și ca trăim împreună, da, e totul adevărat, cum a declarat și Philipp (…) Normal, noi, cei din familie, toți știam cum e situația, dar pentru lumea exterioară, care nu știe ce se întâmplă cu adevărat, lumea judecă prin ceea ce vede. Dar situația trebuie luată cu calm și lumea trebuie să se obișnuiască, pentru ca nu e ușor, în special că sunt și copii mici la mijloc. Dar, repet, noi știm lucrurile cum le-am vrut și cum sunt din exterior”, a declarat Andreea Sasu la actualitate.net.

Acum, românca l-a făcut tată pentru a patra oară pe Philipp Plein.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus primele imagini cu bebelușul Andreei Sasu și Philipp Plein

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton