Andreea Perju, actrița din “Bravo, tată!”, peripeții la filmări. Ce relație are cu fostul soț și din ce afaceri câștigă bani / Exclusiv

.

Andreea Perju a avut parte de peripeții la filmările “Bravo, tată!”, noului serial comedie ce are premiera duminică, de la 20.00, la Antena 1. După ce în 2022, a divorțat de Cristi Donciu și viața ei s-a schimbat radical, actrița a revenit la marea ei dragoste, actoria, și poate fi urmărită, din nou, pe micul ecran.

Andreea Perju o interpretează pe Angelica, o doamnă elegantă și mereu pe tocuri, în “Bravo, tată!”, noului serial comedie de la Antena 1. În exclusivitate pentru UNICA.ro, actrița a dezvăluit că filmările nu sunt lipsite de peripeții și a fost la un pas să se accidenteze grav. Aflată pe tocuri, s-a împiedicat pe scări în timp ce ieșea din cabina de probă. Norocul ei a fost că a căzut peste un coleg, după cum ne-a dezvăluit la evenimentul de lansare al serialului “Bravo, tată!”, de la Antena 1.

Andreea Perju o interpretează pe Angelica în serialul „Bravo, tată!”

Pe lângă dezvăluirile despre serial și rolul ei, Andreea Perju ne-a vorbit și despre cum e viața ei după divorț, ce relație are cu fostul soț, ce fac fetele, dar și la ce proiecte lucrează de dimineața până seara.

Citește și: De ce și-a mutat Andreea Perju fetele la o școală privată. „Am fost determinată să fac acest pas!”

Citește și: Andreea Perju, un nou început după divorț: “Am învățat să spun ‘te iubesc’ fără să-mi fie frică” / Exclusiv

Andreea, ce poți să îmi dezvălui despre rolul tău din comedia “Bravo, tată!”?

Pot să îți dezvălui faptul că, fără drept de apel, va fi comedia anului 2023, care se va continua și în 2024, cu siguranță. Sunt foarte fericită cu acest proiect și cu ce se întâmplă și chiar dacă n-am văzut primul episod, știu cam ce am filmat și mi se pare că e o distribuție foarte bună.

Personajul meu este Angelica, directoare de grădiniță, mamă a unei fetițe, fosta soție a lui Flavius. De aici se nasc tot felul de situații, pentru că fostul soț s-a căsătorit cu Cristina. Și Cristina are un alt copil dintr-o altă căsătorie. E ca în viață, cumva. E un mare balamuc, dar un balamuc frumos.

Te regăsești în vreo trăsătură a personajului?

Ei, cum Dumnezeu! Mă regăsesc în foarte multe. În primul rând, sunt mamă de fată, în al doilea rând, sunt femeie divorțată, în al treilea rând am business-ul meu. Și Angelica (personajul pe care îl interpretează în serial – n.r.) are business-ul ei, pentru că are after-ul și grădinița. E muncitoare, arată bine. Îmi place foarte tare personajul, adică mi se pare că e ofertant, dar în același timp nu este la pol opus de mine.

Andreea Perju, peripeții la filmările „Bravo, tată!”: „Era să îmi rup gâtul. Pentru că Angelica merge mult pe tocuri, iar Andreea nu prea merge”

Practic… n-a fost greu să joci rolul. Ai intrat relativ ușor în pielea personajului.

Cumva a fost foarte interesant când m-am dus la casting. M-au pus să citesc două personaje și recunosc că în momentul în care m-au pus să citesc Angelica, fiind trecută prin anumite situații, acum că așa a fost să fie, mi-a fost foarte ușor să relaționez cu ea. S-o îmbrac. Și drept dovadă că am și luat acest rol, adică am luat castingul pe Angelica, nu pe celălalt personaj.

La filmări bănuiesc că râdeți mult. Ați avut parte și de peripeții?

Era să îmi rup gâtul, fie vorba între noi. Pentru că Angelica merge mult pe tocuri, iar Andreea Perju nu prea merge pe tocuri. Adică merg mai mult în bocanci. Și, la un moment dat, când am coborât eu din cabină, din rulota de costume, nu m-am uitat la ultima scară. Mi s-a dus piciorul în față și noroc că m-a văzut un coleg din fața mea, că am picat fix pe el. Adică era să îmi rup gâtul.

Acum n-ai vrea să știi cum cobor cu spatele, adică ce-i în mână, nu-i minciună. Ca babele, frumușel, cu spatele, să fiu sigură. Păi dacă nu mă mai prinde nimeni, după aia ce fac, mă julesc.

Au fost multe momente frumoase, nu știu dacă neapărat peripeții, dar ți-am zis, ne distrăm mult. O avem pe Maria, care e alături de noi, și care ne dă indicațiile în așa fel încât cu toții să reușim să ne relaxăm, să fim relaxați și să ne placă ce facem acolo. E foarte frumos. Pentru mine, o zi de filmare, culmea, deși e obositoare, pe de o parte, mă încarcă cu super multă energie pozitivă.

Andreea Perju: „M-a ajutat foarte tare și psihicul”

Cum te întreții? Ești mamă a două fetițe și ai o talie trasă prin inel.

Acum sunt îmbrăcată în Angelica (la evenimentul de lansare a serialului “Bravo, tată!” – n.r.). Acum îi iei interviu Angelicai, să se scrie, da, acum vorbește Angelica, nu vorbește Andreea. Merg la sală, fac sport, am grijă oarecum ce mănânc, dar fără să exagerez, adică nu sunt genul de femeie care mănâncă două salate sau două frunze. Cumva, am un echilibru în ceea ce mănânc.

Alerg și fac foarte multe lucruri, iar asta mă ține în formă. Când pleci dimineața devreme de acasă și ajungi noaptea târziu și alergi în toată perioada asta, n-are cum să fie decât solicitat. Și cred că m-a ajutat foarte tare și psihicul. Pentru că mărturisesc că sunt extrem de recunoscătoare pentru toate lucrurile care mi se întâmplă și pe care le trăiesc și încerc cumva din orice situație să văd partea pozitivă.

Ăsta a fost un exercițiu greu pe care l-am dobândit în ani, dar acum chiar fără să mai fac niciun efort, reușesc din orice situație, la finalul zilei, să văd partea pozitivă. Asta cred că ajută mult. În primul rând la sănătatea capului, adică știi, e foarte important cum pui capul pe pernă seara.

Pentru că dacă îl pui plin de gânduri, nu te odihnești, nu adormi, ai insomnii, sau poți să adormi, dar să nu ai un somn de calitate. Așa, dacă reușești la finalul zilei, oricât de grea a fost ea să zici, “mulțumesc, Doamne că am trecut, mâine e o nouă zi și o să fie bine”, altfel te odihnești și cu alt vibe te trezești.

Filmează de zor la „Bravo, tată!”, dar își face timp și pentru fetele ei și pentru business-ul ei

Ce activități ai împreună cu fetele?

O am pe Mara, care face 14 ani, și o am pe Ada care are 10 ani deja. Ne luptăm încet-încet, am descoperit ce înseamnă preadolescența și chiar adolescența și aici mă refer la Mara. N-a fost simplu deloc pentru că sunt mamă pentru prima dată, prin prisma Marei, deci automat este prima dată când trec prin această perioadă alături de ea. E o perioadă solicitantă, dar e o perioadă în care reușesc să mă bucur și să văd cum copilul meu se transformă în domnișoară și e tare frumos.

Adică discuțiile dintre noi sunt de altă natură acum, pentru că încep curiozitățile. Am foarte multe discuții cu ea, de exemplu, despre pericolele care sunt în jurul lor, pentru că știi au foarte mult acces la informație. Dar în același timp au foarte mult acces la informație greșită și de proastă calitate.

Și cred că am reușit să găsesc un echilibru în relația cu ea, în așa fel încât să nu fiu nici foarte dură, dar să fiu fermă și pe poziții. Și să știe că se poate baza pe mine în orice moment și poate să vină să vorbească cu mine orice, pentru că eu o voi susține necondiționat. Cred că e important lucrul acesta.

Ce relație are Andreea Perju, actrița din „Bravo, tată!”, cu fostul soț?

Și cea mică?

Și ce mică e încă mică, e foarte simpatică. Eu spun că e copil solar, așa o percep eu. În secunda în care intră într-o încăpere, se luminează încăperea. E un copil artist, mă regăsesc destul de mult pentru că, nu știu, cred că așa eram și eu când eram mică.

Viața e frumoasă, ne simțim bine, râdem foarte mult, râdem împreună foarte tare.

Ele locuiesc cu tine…

Stau cu mine, în mare parte și se văd și cu tatăl lor, că este normal.

Tu și fostul soț aveți o relație bună…

Avem o relație foarte ok pentru că sunt cei mai importanți copiii și așa vor fi mereu. Deciziile adulților sunt ale adulților, dar adulții trebuie să înțeleagă că înainte de orice, față de copii, vor avea o obligație și o responsabilitate toată viața. Despre asta este vorba.

Andreea Perju: „N-am mai vrut să merg la niciun casting”

Tu ce hobby-uri ai?

Cred că în momentul de față, hobby-ul meu preferat este somnul, pentru că nu apuc să mă odihnesc cum trebuie. Îți dai seama, am un business, am un restaurant. Am proiectele mele din online de care mă bucur foarte tare și mă bucur că sunt atât de multe la număr, pentru că am încercat să-mi păstrez drumul meu drept fără să deraiez de la el. Și atunci pentru mine important.

Uite, și e importantă comunitatea care mă urmărește pe oricare dintre rețele, pentru că e o mare responsabilitate. Adică eu nu privesc rețelele de socializare ca pe o chestie în care poți să arunci orice, nu. Mi se pare important, pentru că acolo ai niște oameni care te urmăresc și dacă 1 % din ei te iau drept exemplu, trebuie să ai grijă ce zici, ce faci, cum te comporți, cum te îmbraci, ce alegeri faci în general.

Am acest proiect minunat, “Bravo, tată!”, de care mă bucur la nebunie, pentru că deja trecuseră câțiva ani în care îți mărturisesc că nici n-am mai vrut să merg la niciun casting.

„M-am retras inclusiv din viața publică”

De ce?

Restaurantul meu. Eu am plecat de la zero, adică am plecat, dintr-o pasiune nebună pentru mâncare bună și pentru un loc pe sufletul meu. Dar Horeca este foarte grea, este grea și este complicată și a trebuit să învăț. Am fost ca la o facultate, adică a trebuit să învăț, iar în primii 3 ani jumătate nici nu am ieșit de acolo, adică m-am retras inclusiv din viața publică.

Am fost acolo, după care ulterior am început să reapar la evenimente, să-mi cresc un pic comunitățile din online. Pentru că am realizat că online-ul va deveni o unealtă destul de puternică, ceea ce se și întâmplă și cred că oamenii au nevoie și de personaje sau persoane autentice în online. Nu au nevoie doar de perfecțiune. Oamenii trebuie să înțeleagă că și noi, chiar dacă ne-am ales o meserie publică, suntem oameni și trecem prin foarte multe situații prin care și ei trec. Adică, la finalul zilei suntem toți oameni.

Acum am simțit că este momentul, deja restaurantul are 8 ani de când e pe piață, am o echipă la care țin foarte mult și care mi-e ca o a două familie. Adică am prins mai mult decât suficientă încredere încât să poț să-i las și să pot să mă ocup de proiectul ăsta trup și suflet. Și înseamnă că acum a fost momentul potrivit să fac asta.

Andreea Perju: „Dacă mă pui să aleg între să mănânc sau să dorm, prefer să dorm”

Așadar, am foarte multe. Plus copiii cu școlile lor, plus activități, și în weekend-uri diferite activități. Mara face baschet de trei ori pe săptămână, în weekend are campionat, trebuie să mergem la meciuri. Cam asta e viața mea și este o viață frumoasă.

Somn îți lipsește…

Da, somnul. Dar să știi că am făcut, apropo de hobby-ul ăsta, am făcut așa un bun exercițiu. Oricât de ocupată aș fi, este important să reușesc să am timpul meu. Nu contează că vorbim 30 de minute, de o oră, de două ore sau de patru ore. Important e că atunci când reușești să ai timpul tău, să faci chestii care ție îți aduc liniște și bucurie…. Dacă mie, de exemplu, somnul îmi aduce această liniște și mă face să merg mai departe, atunci voi dormi de câte ori am ocazia. Dacă pentru altcineva este să bea o cafea, singur cu gândurile lui, îi aduce această liniște, reușește să se adune.

Mi se pare important ca în momentul în care ne găsim bucățica aia care ne dă liniște și echilibru, să încercăm să ne creăm exercițiul. Să reușim să facem chestia aia cât de des putem. Iar pentru mine chestia asta cu somnul e primordială. Adică dacă mă pui să aleg între să mănânc sau să dorm, prefer să dorm.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton