Andreea Marin, urare specială pentru aniversarea de 16 ani a fiicei sale, Violeta Bănică: „Un gând!”

.

Andreea Marin (48 de ani) a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale. Violeta Bănică împlinește astăzi, 15 decembrie, 16 ani.

Violeta este fiica Andreei Marin din fosta căsnicie cu Ștefan Bănică Junior (56 de ani). Din partea tatălui ei, Violeta mai are doi frați, unul mai mic și unul mai mare, Alexandru Bănică (4 ani) și, respectiv, Radu Ștefan Bănică (21 de ani).

Violeta Bănică a împlinit 16 ani

Andreea Marin și fiica ei, Violeta Bănică, își sărbătoresc zilele de naștere în aceeași lună, la doar câteva zile distanță. Pe 22 decembrie, jurnalista va împlini 49 de ani. Cu ocazia aniversării de 16 ani a Violetei, prezentatoarea TV a postat o urare specială pe Instagram.

„La mulți ani, suflet pereche! Te iubesc de când erai… un gând!”, a scris Andreea Marin.

„La mulți ani, draga mea, să-ți trăiască fata frumoasă, deșteaptă și educată, să fie sănătoasă și plină de noroc!”, a comentat Adina Buzatu.

„La mulți ani!”; „La mulți ani fericiți!”; La mulți ani magici!”; „La mulți ani frumoși ca ea!”, au mai scris Anca Țurcașiu, Adina Halas, Diana Bart și Simona Pătruleasa.

Citește și: Andreea Marin și fiica ei, Violeta, apariție elegantă pe covorul roșu. „Nu uit de autoritatea părintelui” / Video exclusiv

Citește și: Cum își cresc Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr. fiul și cine îi ajută. „Tot ce se întâmplă în viața copilului meu e cu măsură” / Exclusiv

Ce carieră își dorește Violeta să urmeze

Violeta Bănică este în egală măsură atrasă de profesiile de avocat și actor, iar părinții o susțin în ambele direcții. În plus, Violeta cântă și la pian. Adolescenta și-a făcut debutul pe scenă alături de tatăl ei, într-un eveniment unic, organizat pentru a sărbători 20 de ani de concerte de Crăciun la Sala Palatului.

„Violeta merge într-o direcție extrem de ambițioasă. Vrea o facultate extrem de prestigioasă, afară, în avocatură, cochetând și cu actoria. (…) I-am zis: «Eu nu te încurajez în nicio direcție. Te susțin indiferent ce ai vrea să faci. Cred în capacitatea ta, în tine, de a fi orice îți alegi. Eu voi fi acolo»”, a declarat Ștefan Bănică Junior, în podcastul MagicLife.

Ștefan Bănică Junior și fiica lui, Violeta, au compus împreună piesa „În felul meu”.

Foto: Instagram/Andreea Marin; Violeta Bănică

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton