Andreea Marin, surprinsă de momentul artistic dintre Violeta și Ștefan Bănică: „Mi-a întrecut așteptările!”

.

Andreea Marin face primele declarații după ce fiica ei, Violeta, a urcat pe scenă și a cântat cu Ștefan Bănică la concertul de Crăciun de la Sala Palatului.

Anul acesta, Ștefan Bănică a organizat un show spectaculos cu ocazia împlinirii a două decenii de concerte de Crăciun la Sala Palatului. Evenimentul s-a întins pe patru zile, iar de pe scenă nu au lipsit soția artistului, Lavinia Pîrva, dar nici copiii cei mari, Radu Ștefan și Ana Violeta. Printre toate momentele memorabile și pline de intensitate de la concert a fost și unul în care Violeta  a cântat împreună cu tatăl său.

Andreea Marin, după ce fiica ei, Violeta, a cântat la concertul de Crăciun al lui Ștefan Bănică: „Urmează tradiția familiei!”

”Este prima oară când ea cântă în fața unui public. Dacă nici eu nu știu să vă fac surprize… O lumină pe ea, să o vedem! Ești superbă!. Ea a venit cu linia melodică, eu am dus-o mai departe, cântecul nostru nu e înregistrat nicăieri, nu am fost în studio, e prima oară când îl cântăm în fața unui public, este prima oară când ea cântă în fața unui public.

O să avem nevoie de tot sprijinul vostru, pentru că sunt un pic emoționat, puteți să aprindeți telefoanele, să facem atmosferă, pentru că am de gând să filmăm acest moment și, cine știe, poate, la un moment dat, o să-l folosim într-un videoclip. Sper să vă placă, este prima noastră compoziție împreună, se numește ‚În felul meu’” – a spus Ștefan Bănică pe scena de la Sala Palatului.

Acompaniat la pian de fiica sa și a Andreei Marin, Ștefan Bănică a cântat apoi câteva versuri emoționante, care au înduioșat publicul.

După frumosul moment, Andreea Marin și-a exprimat bucuria legată de talentul muzical al fiicei sale.

”Violeta urmează tradiția familiei, mama mea cânta minunat la pian și la acordeon, mi-a transmis această bucurie de a trăi prin muzică, în familia tatălui Violetei, precum știți, muzica înseamnă tradiție, dar chiar dacă ea a ales pentru viitorul ei să studieze Dreptul, este foarte talentată, scrie și compune minunat, nu doar cântă bine și cu pasiune la pian, face lecții de când era de-o șchioapă. Noi avem două piane acasă și dansul, muzica înseamnă mult pentru fiecare dintre noi” – a declarat Andreea Marin, pentru playtech.ro.

„Mă așteptam să aibă emoții, dar mi-a întrecut așteptările!”

Citeşte şi: Andreea Marin, premiată alături de Violeta pe aceeași scenă, la Gala Performanței și Excelenței!

Citeşte şi: Andreea Marin s-a filmat la sala de fitness. Cum arată după ce a dat jos 15 kilograme: „Ce-a fost mai greu a trecut!”

Citeşte şi: Andreea Marin, de urgență la spital. Vestea dată de medici: „Mă remontez când trec și prin momente mai neplăcute”

Citeşte şi: Andreea Marin și fiica ei, Violeta, apariție elegantă pe covorul roșu: „Nu uit de autoritatea părintelui” / Video exclusiv

Mândră foc de fiica ei, Andreea Marin a mai precizat că speră ca într-o bună zi să poată cânta pe scenă și cu vocea, nu doar la pian, deoarece are calitățile vocale necesare.

“Îmi doresc ca Violeta să capete și curajul de a cânta în public. Are și o voce specială, deocamdată, evită, e perfecționistă și crede că trebuie să țină doar pentru ea această pasiune. Eu sper însă că, într-o zi, va simți altfel, împărtășind compozițiile ei, cântate poate chiar de ea, voce, plus pian. Mă bucură mult să o văd pe scenă, fără trac. Mă așteptam să aibă emoții evoluând în fața a mii de oameni. Dar mi-a întrecut așteptările” – a mai spus Andreea Marin, pentru aceeași sursă.

Foto – Instagram / capturi Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton