Andreea Marin și fiica ei, Violeta, apariție elegantă pe covorul roșu: „Nu uit de autoritatea părintelui” / Video exclusiv

.

Andreea Marin și fiica ei, Violeta Bănică, au fost premiate pe aceeași scenă, miercuri, la Gala Performanței și Excelenței, pentru reușitele personale din media și, respectiv, voluntariat. Într-un interviu pentru UNICA.ro, Andreea Marin a spus ce crede că a moștenit Violeta de la ea, dar și care i se pare, în prezent, cea mai mare provocare a rolului de părinte.

Andreea Marin a primit Premiul de Excelență pentru conceptul multimedia, evenimentele și producția de podcasturi inedite în studiourile Creative Hub Voice&Visibility în cadrul unui eveniment care a strâns la un loc mai multe personalități. Seara a fost una specială și pentru că fiica sa, Violeta Bănică, a primit Premiul de Excelență pentru activități de voluntariat pentru adolescenți și adulți și implicare socială. Cele două au purtat ținute all black, iar atitudinea firească afișată de fiica Andreei Marin în fața camerelor de filmat a demonstrat că a moștenit de la mama ei seriozitatea în implicarea proiectelor.

În exclusivitate pentru UNICA.ro, Andreea Marin a descris relația mamă-fiică dintre ea și Violeta și a spus, totodată, ce a învățat de la adolescentă.

Ce a învățat Andreea Marin de la fiica ei, Violeta Bănică: „Simt nevoia să fac un pas în spate”

Codul vestimentar al Galei Performanței și Excelenței din acest an a fost Red Carpet, iar Andreea Marin și Violeta Bănică au strălucit pe covorul roșu al evenimentului în ținutele elegante pe care le-au purtat.

„Onorată, dar mai ales fericită să fiu premiată alături de fiica mea, la Gala Performanței și a Excelenței 2023. Creative Hub Voice&Visibility este proiectul meu de suflet, visat ani la rând, care a înflorit astăzi. Voluntariatul a devenit pasiune pentru Violeta mea. Mulțumim pentru apreciere, fiecare dintre noi!”, a scris Andreea Marin în mediul online, după eveniment.

Ce ai învățat de la Violeta?

Foarte multe lucruri. Pare că doar datoria noastră, a părinților, este să le oferim lecții de viață copiilor. Crescând odată cu ei însă, avem o grămadă de lucruri de învățat. De pildă despre faptul că nu știm să ascultăm nevoile altora destul de profund. Când un copil apare, atunci deodată devii deschis să le auzi pe toate. Dragostea este, de fapt, limbajul care ne unește pe noi oamenii. Dacă nu copilul tău, atunci cine te poate face mai atent și mai deschis la nevoile celor din jur?

Citește și: Cum își rezolvă Andreea Marin și fiica ei, Violeta, neînțelegerile: „Suntem amândouă la fel de focoase, ne ambalăm” / Video

Citește și: De ce nu își dorește Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, o carieră artistică. „Ambii părinți mi-au spus același lucru!”

Andreea Marin: „Simt nevoia să fac un pas în spate”

Cum ai descrie în câteva cuvinte relația mamă-fiică dintre tine și Violeta?

Suntem prietene. În același timp nu uit de autoritatea părintelui. Nu întotdeauna un copil, lipsit fiind de experiență, poate să realizeze anumite pericole. E nevoie să se păstreze această autoritate până când va reuși să-și deschidă aripile și să zboare prin viață singur, bazându-se pe propriile forțe.

Cum te-ai simțit în această seară, după ce tu și Violeta ați fost premiate fiecare pentru reușitele proprii?

E unică această experiență, cel puțin până acum. Firește că sunt mândră de ea. Simt nevoia să fac un pas în spate și să o las să facă ceea ce simte, să își împlinească visurile. Eu sunt doar acolo să o sprijin.

Citește și: Andreea Marin, despre pierderea mamei și relația cu mama vitregă: „Cumva n-am fost total văduvită”

Citește și: Cove, despre colaborarea cu Andreea Marin: „Nu ne-am apucat de televiziune să ne umplem de bani”

Andreea Marin: „E mult mai greu acum să faci față într-o lume în care Internetul e un pericol”

Care este, din punctul tău de vedere, cea mai mare provocare a rolului de părinte în prezent?

Tentațiile acestor vremuri, care nu existau pe timpul nostru. E mult mai greu acum să faci față într-o lume în care Internetul e un pericol, drogurile, țigările, alcoolul. Astea existau (n.red.: țigările și alcoolul) și pe alte vremuri, dar parcă nu auzeai atâtea necazuri precum cele care li se întâmplă astăzi tinerilor noștri. Trebuie să le explici de fiecare dată, să le fii alături. Nu e ușor.

Ce crezi că a moștenit Violeta de la tine?

Ambiția și forța de muncă, muncește foarte mult.

Foto: Instagram; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton