Andreea Marin şi-a schimbat radical viaţa în ultimul an, iar noul ei stil de viaţă şi-a pus amprenta vizibil asupra siluetei sale.
Într-un an, Andreea Marin a reuşit să slăbească aproape 20 de kilograme şi totul cu ajutorul specialiştilor de la clinica din Bodrum, acolo unde vedeta a urmat un program de detoxifiere.
Tot acolo, Andreea Marin a învăţat de la specialistul în nutriţie Cisem Cakir să gătească sănătos şi ce alimente să evite.
Unul dintre felurile preferate ale Andreei Marin sunt pacheţelele sănătoase, în limba turcă „durum”, un echivalent al sărmăluţelor noastre.
Este un fel de mâncare simplu şi uşor de realizat, iar pentru prepararea lor avem nevoie de o lipie de orez, pătrunjel, rucola, ridichi, avocado, roșii, ceapă și semințe de floarea soarelui. Toate aceste ingrediente sunt benefice pentru organism, ele conțin vitamine, minerale, omega 3 și au mai multe proteine decât carnea.
Andreea Marin şi-a schimbat complet, în ultimul an, stilul de viaţă. Are mare grijă la ceea ce consumă, la felul în care combină alimentele şi a înlocuit lucrurile nesănătoase, precum zahărul, carnea şi laptele la cutie, cu îndulcitori naturali, lapte de migdale, foarte multe legume şi fructe.